Forum » Izdelava spletišč » Prosim "veliko" pomoč
Prosim "veliko" pomoč
dj_deep ::
Rad bi prosil nekoga od Vas mojstrov če mi lahko uredi spletno trgovino OSCOMMERCE...naložil sem že na server, sedaj pa ne znam dokončati, naložiti slo vmesnik in tako naprej...zelo bi bil vesel pomoči, ker mi enostavno ne uspe priti dalje kot sem:(
Lp
Miha
Lp
Miha
sem vse prebral-samo enostavno mi ne rata!!Tko da bi prosil nekoga ki zna da bi mi uredil te zadeve??
opeter ::
Odvisno koliko plačaš.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
MadMax ::
Želja začeti s trgovino pomeni željo po zaslužku.
Zakaj torej nekomu polniti žepe 4free?
Če rabiš pomoč pri nastavitvi nekega programčka za neprofitno lastno uporabo pa ti gotovo ne bo nihče prišel s tako izjavo. Razen v hecu.
Zakaj torej nekomu polniti žepe 4free?
Če rabiš pomoč pri nastavitvi nekega programčka za neprofitno lastno uporabo pa ti gotovo ne bo nihče prišel s tako izjavo. Razen v hecu.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Dobro samo neke nastavitve je treba dokončati katere osebno ne znam, ker prvič delam to...in se mi zdi da za to ni potrebno da plačujem 500eur!!Nekomu pa tudi moraš včasih kaj pomagati, vsaj jaz!!
dba ::
Dobro samo neke nastavitve je treba dokončati katere osebno ne znam, ker prvič delam to...in se mi zdi da za to ni potrebno da plačujem 500eur!!Nekomu pa tudi moraš včasih kaj pomagati, vsaj jaz!!
A je kdo reku 500€? Mogoče bi ti pa tudi za 50€ lahko pomagal... ;) Pač ponudiš, kolikor se ti zdi usluga vredna, pa boš videl, če ti bo kdo lahko pomagal...
Mogoče bo kdo naredil tudi zastonj :D
MadMax ::
Natanko tako.
Tudi pica in liter kokakole je lahko ponudba.
Ali pa VIP članstvo v klubu kupcev te trgovine, torej kak % popusta. Recimo.
Prav gotovo pa ni koristen tak petelinji naskok v neizmerni želji po zastonjski uslugi...
Mimogrede... Glede na to, da sicer kolikor toliko obvladaš PCje... Kako da se nam (Slo-Tech-u) pridružil že prej in delil z nami znanje in izkušnje?
Si aktiven z odgovori na kakem drugem forumu?
Tudi pica in liter kokakole je lahko ponudba.
Ali pa VIP članstvo v klubu kupcev te trgovine, torej kak % popusta. Recimo.
Prav gotovo pa ni koristen tak petelinji naskok v neizmerni želji po zastonjski uslugi...
Mimogrede... Glede na to, da sicer kolikor toliko obvladaš PCje... Kako da se nam (Slo-Tech-u) pridružil že prej in delil z nami znanje in izkušnje?
Si aktiven z odgovori na kakem drugem forumu?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
HardFu ::
in pa dvomim da nima oscommerce precej obsirne dokumentacije o instalaciji sistema. Ce ti ze instalacija dela taksne preglavice, dvomim da bos tudi ostalemu kos, kar bo botrovalo slabi storitvi, ki je ze vnaprej obsojena na propad.
Tudi sam z veseljem pomagam drugim ampak samo ce vidim da je njihov nivo znanja dovolj visok. Ta se ponavadi odraza z postavljenim vprasanjem.
Ti pa si enostavno povedal da si nalozil in da ne znas naprej, niti besedice o okolju kamor nalagas, kaksne napake si dobil, kako jih skusas odpraviti... nic.
Ti ubistvu ne zelis pomoci ampak da bi to nekdo naredil namesto tebe, zastonj.
Zato taksni odgovori.
Tudi sam z veseljem pomagam drugim ampak samo ce vidim da je njihov nivo znanja dovolj visok. Ta se ponavadi odraza z postavljenim vprasanjem.
Ti pa si enostavno povedal da si nalozil in da ne znas naprej, niti besedice o okolju kamor nalagas, kaksne napake si dobil, kako jih skusas odpraviti... nic.
Ti ubistvu ne zelis pomoci ampak da bi to nekdo naredil namesto tebe, zastonj.
Zato taksni odgovori.
http://codeable.io
Vice ::
dj_deep povej kaj misliš prodajat, potem ti pa sporočim. Sem ti pripravljen pomagat oz. narediti uslugo for free, ti mi jo boš pa vrnil for free s kakšnim izdelkom...
Gandalfar ::
Eh, vi ne znate. Nej mu en s.p. naredi zadevo v prvem koraku zastonj, hkrati pa predstavi nadaljne consulting cene. Se bo ze nasel posel na dolgi rok.
IceIceBaby ::
Vprašanje koliko bo zapravil na dolgi rok nekdo, ki že v začetku ne ponudi vsaj nekaj 10€.
Sicer pa se na slo-techu na konkretno vprašanje ponavadi najde konkreten odgovor.
recesija je nateg :)
Sicer pa se na slo-techu na konkretno vprašanje ponavadi najde konkreten odgovor.
ampak je recesija in denar se rabi sedaj :)
recesija je nateg :)
Tody ::
Oprostite direktor, ta mesec sem dobil samo pol plače!
Direktor: Oproščeno!
Offtopic ampak...
Direktor: Oproščeno!
Offtopic ampak...
gre se za klimatske naprave, pretvornike napetosti skratka elektro spletna trgovina!!Seveda pa če bo kdo želel popust mu ga 100% dam, ker "gorenc" pa nisem:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varčevanje v vzajemnih skladih: DA ali NE? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15142 (2387) | Malidelničar |
» | Nakup plemenitih kovinOddelek: Loža | 6048 (3797) | MCblue |
» | Elektro primorskaOddelek: Loža | 4808 (4121) | gtu |
» | Recesija - kako se spopasti z njo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13468 (7395) | jype |
» | Intel s slabšim kvartalom kot je bilo načrtovanoOddelek: Novice / Rezultati | 4727 (4095) | Matako |