» »

Recesija - kako se spopasti z njo

Recesija - kako se spopasti z njo

1
...
3 4
5
»

Thomas ::

Kaj spuščaš meglo jure?

Ker je to tvoj modus operandi, jasno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pšenični ::

"Drugače pa, borza gre gor že nekaj mesecev. Proizvodnja sper raste. Kapitalizem - alive and well. Birokrati pa tudi. Alive and very well."

Spet eden, ki se mu pri belem dnevu ne sanja, kaj je to ekonomija. Napihovanje naslednjega balona se nadaljuje, borznega mislim. Potrošnja še pada, tako da naprintan dnar dviga borzo. Proizvodnja raste za po 0.1 %, potem ko je padla za 30%. Res razlog za veliko veselja.

Ko bo počlo naslednjič, bodo pa tud taki kot je naš vrli liberalni Jure ostali brez službe. Potem boš tud ti pameten, heh, he,

jype ::

telbanc> Ko bo počlo naslednjič, bodo pa tud taki kot je naš vrli liberalni Jure ostali brez službe. Potem boš tud ti pameten, heh, he,

Jaz ciljam na to, da bom ostal brez službe že bistveno pred naslednjim pokom.

Da bi mi pa zmanjkalo dela, je pa nemogoče.

"Da bi mi pa zmanjkalo dela, je pa nemogoče."

To da boš nehal mešat zrak na slo techu, to vem da je nemogoče.

"Jaz ciljam na to, da bom ostal brez službe že bistveno pred naslednjim pokom."

Eno misliš, drugo pišeše, tretje delaš. Sem bil jasen.

donfilipo ::

Okapi>>V resnici svet obvladujejo 4 družine, ki izvirajo iz vladajočih dinastij štirih izgubljenih kontinentov - Atlantida, Hiperboreja, Lemurija in Mu. Na kratko gre takole.....
Aha zato se imenuje index dol gre pa v bistvu gor.
9-mar-09=6547
21-avgust-09=9505
9505/6547=1,45
Kaj pa če Mu zmanjka mleka ali ga ne bo več hotela dati. Počijo vimena. Aja pol pa....tale kapitalizem štirih ni švoh. Samo še zmerej ne verjamem. Nekaj se tukaj taji
Mu nam ne da? da mu samo ne toliko
10-mar-09=3408
21-avg-09=4202
4202/3408=1,23
koliko pa da x-u
6-mar-09=3666
21-avg-09=5462
5462/3666=1,48
Če mu da lahko tudi lemurija.
Jure ga je vložil.... da mu, kar je bilo dol je zdaj gor ostali ga pa lahko drajsamo.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

telbanc> Eno misliš, drugo pišeše, tretje delaš. Sem bil jasen.

Jasen. Jasno v zmoti.

telbanc> To da boš nehal mešat zrak na slo techu, to vem da je nemogoče.

Ne mešam zraka, ponujam le pravilne razlage, da se ljudje ob branju (tudi tvojih) nesmislov lahko oprejo še na kaj drugega kot predsodke.

oldguy ::

Spet eden, ki se mu pri belem dnevu ne sanja, kaj je to ekonomija. Napihovanje naslednjega balona se nadaljuje, borznega mislim. Potrošnja še pada, tako da naprintan dnar dviga borzo. Proizvodnja raste za po 0.1 %, potem ko je padla za 30%. Res razlog za veliko veselja.

Ko bo počlo naslednjič, bodo pa tud taki kot je naš vrli liberalni Jure ostali brez službe. Potem boš tud ti pameten, heh, he,

Naš vrli liberalni Jure bo gotovo odletel naslednjič, ko pa ni normalen. Saj ne pije piva pred merkatorjem ob nedeljah dopoldne tako kot kleni telebanci, ampak čas zabija z brezveznim bluzenjem po internetsih in linuksih...to pa že ne more biti kej prida, kenede?

Telbanc, telbanc, kaj nej s tabo? Lahko bi te sicer predlagali za "naj slovenca 2009" pa ti dali plaketo s sliko crknjene sosedove krave, a to ne bo spremenilo dejstva, da ima tukejle jure (pa vsi ostali "pozitivci" z njim) čisto prav ti pa (spet) narobe. Tebi je to očitno neverjetno, ampak, hey, dejansko eni znajo narest kaj takšnega, da jim nekdo plača za to. Ne moreš verjet, kajne? Taki bodo preživeli tudi tistih pet zlomov, pa še kak zvin ali nateg, če bo treba. Indeks gor, indeks dol, firme v maloro, firme s ferrariji na parkirplacu je vse sestavni del kapitalizma, ki ga oni, ki prodajajo/te doomsday bullshit ne štekajo/te ravno najboljš. Pol se jim/vam pa lušta po sosedovi kravi...

Če pa hočeš stalnico brez balončkov, službo do pokojnine, denar, s katerim si v dilemi če boš več prišparal z nakupom wc papirja ali s takojšnjo uporabo, en cuker, eno sol in nič pralnega praška, pa vsako leto en teden prikolico v Ankaranu, hja, potem pa moje sožalje. Živiš v napačnem času...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oldguy ()

Imam srečo, da moji fetiši ne vključujejo ferarijev, sicer bi bil ob nastopu recesije popolnoma brez sredstev.

Zdaj, ko zadeve rastejo, pa lahko čakamo na naslednjo recesijo, vmes pa uživamo sadove bržkone pravkar preminule (če se bo nadaljevala, tudi prav - bodo države, ki niso bankrotirale zaradi namišljenih sovražnikov, pač kupile še večji del tistih držav, ki so).
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NLB in nacionalizacija podjetij (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27340897 (35040) Mr.B
»

Istrabenz Holding in stečaj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11410730 (6080) Icematxyz
»

Banke odlozile odplacevanje dolgov Bavcarju (Istrabenz) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
857281 (4973) mtosev

Več podobnih tem