» »

MP3 FUNKY ne dela

MP3 FUNKY ne dela

Ashrack ::

Kupil sm ga in nism nic kaj zadovoljen z njim! MP3je mi preskakuje ce hodim, glasbenih Cdjev z ID3jem ne morm poslusat ce imam vklopln ESP! In zdj me zanima ce bi ga lhko vrnil in dobil denar nazaj ker se ni minilo 8 dni od nakupa le tega! Kupil sm ga pa v POWERPLUS!

Pa prosil bi za hitr odgovor ker jutri je 7. dan odkar sm ga kupu!

Ps. A ne obstaja eno pravilo da lahko po 8dneh izdelek k si ga kupil vrnes nazaj in dobis denar nazaj?
....

iBojan ::

Ja po zakonu o varstvu potrošnika bi naj bilo tole možno. Samo kaj ti pa bojo rekli v trgovini je pa čisto druga zgodba. Tako, da mislim da denarja ne boš več dobil, edino če boš zatežil z tržnim inšpektorjem. Verjetno ti bojo ponudili, da menjaš za kaj drugega kajti denarja ti tako zlahka ne bojo vrnili.

Boeing ::

ti samo z išpektorjem zateži, najbolje je če rečeš, da boš reku kolegu ki je tržni išpektor da bo prišo mal na obisk... ponavadi se pol ustrašjo.... razn mlacoma, tam je teženje z inšpektorji itak vsakodnevna zadeva :D
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Matek ::

KEr model je točno to?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

freserovski ::

či si mlad, tam pod 18 let ta fora z frendi ziher nebo vžgala:D , ti samo reči, kje imajo nabito številko od tržnega inšpektorja :\ , bojo skapirali takoj, drugače če pa nebo nič pa nikar ne ostani samo pri grožnjah
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Sam zdaj je ze itak prepozno kajne? Ker je minilo ze 8 dni od nakupa! Uglaunm zdj je 15 dan in se mi je ze pokvaril! Ko poslusam MP3 CD in ce pes hodim mi zacne preskakovat in ima velike probleme z poslusanjem originalnih cd z ID3jem ce je ESP vklopln!
A je se kaksna moznost da bi dobil dnar nazaj ali naj samo uveljavim garancijo!
....

tha_man ::

Uveljavi garancijo. Ampak si prepričan da je pokvarjen, al je samo beden? :\ Preberi si kak test (oz. še bolje: mennje uporabnikov - poizkusi na www.epinions.com).

Jaz zadeve še nisem imel priložnosti probat, ampak možno da ima preprosto zanič ESP. Prvi Beatman ima baje tak ubogi ESP;čeprav ga ima precej več kot nekateri discmani, je zadeva menda neuporabna če ni pri miru ko igra. Moj discman z 10s ESP-ja se ne da motiti :D
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Folk je govoril da je dobr! Je pa WAITEC FUNKY MP3 PLAYER!
....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uveljavljanje stvarne napake - prenosnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7616487 (15027) St235
»

Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
529371 (6793) St235
»

Stvarna napaka ali garancija?

Oddelek: Pomoč in nasveti
294718 (4170) St235
»

mobitelov servis [že več kot 45 dni]

Oddelek: Loža
3611873 (9755) jan01
»

prepričati prodajalca in servis???