Forum » Loža » kako iz 103 kg na 80 kg
kako iz 103 kg na 80 kg
Trupl0 ::
dejte povedat, ker zgleda da bo poletje zlo vroče in bom zelo gagal na vročini
PS: Visok sm 190 cm
PS: Visok sm 190 cm
If you are going through Hell, keep going !
SanSan ::
Za compom sigurno ne!
Malo teka pa kolesarneja, pa kljucavnica na hladilniku tud pomaga.
Malo teka pa kolesarneja, pa kljucavnica na hladilniku tud pomaga.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
Thrivial ::
Veliko aerobnih dejavnosti(kolesarjenje, tek...) v hardcore izvedbi, v najhujsem soncu + malo hrane, predvsem se izogibaj mastni hrani. Jej makarone.
To je v osnovi vse. Pazi, da ne pregoris.
lp
To je v osnovi vse. Pazi, da ne pregoris.
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Switch ::
Zjutraj spij kozarec vode in se odpravi na 4km tek. Nato si privošči obilen zajtrk, malo manj obilno kosilo in skoraj nič večerje. Popoldne pa veliko plavaj
Cosmo ::
Jaz pa ti priporocam da NE delaš dosti med 11. in 16. uro ker je takrat sonce ravno najmočnejše -> vročinski udar, dehidracija ce ne pijes dovolj, ...
Rekreiraj se lepo zjutraj pa zvecer na easy (no malo bolj ze ce bi rad kile zgubo) pa bo.
Rekreiraj se lepo zjutraj pa zvecer na easy (no malo bolj ze ce bi rad kile zgubo) pa bo.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
.:joco:. ::
Zapri sobo, prižgi musko in pleši. Delaj sklece, skači. Misli si da si v gavijoliju
Ful velik vode spij.
Pa prvo pravilo:
Ne rabiš idej in nasvetov, ampak voljo!
Ti sam dobro veš kako in s čim se hujša. Samo malo energije v tvoje telo pa bo! Kar te spravi pokonci in v dobro voljo pa sam najbolj veš. Pol boš lažje delal tisto da prideš do cilja!
Ful velik vode spij.
Pa prvo pravilo:
Ne rabiš idej in nasvetov, ampak voljo!
Ti sam dobro veš kako in s čim se hujša. Samo malo energije v tvoje telo pa bo! Kar te spravi pokonci in v dobro voljo pa sam najbolj veš. Pol boš lažje delal tisto da prideš do cilja!
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Alec999 ::
Moj nasvet je samo, da jej samo kdr si lacen
Drgac pa tud sam sm visok 190 in 80 kg je lih prou .. zdej jih mam sicer 85 ampak do konc poletja jih mislm met spet 80
Tek pa kolesarjenje je zlo cool ... pa izogibi se Mekica (to mene dol vlece). Pa ne pozabt velik vode cez dan popit.
lp,
Alec999
Drgac pa tud sam sm visok 190 in 80 kg je lih prou .. zdej jih mam sicer 85 ampak do konc poletja jih mislm met spet 80
Tek pa kolesarjenje je zlo cool ... pa izogibi se Mekica (to mene dol vlece). Pa ne pozabt velik vode cez dan popit.
lp,
Alec999
DrSergioDJ ::
Alec999: s tvojim nasvetom se najbolj strinjam
Včasih sem jedu nonstop..pa ne zdej, da bi se basu, sam vedno sm kej gricku, al pa kej sladkega al pa ze kej tretjega. Pol sm se pa odloču, da bom jedu sam tok, da bom sit in le takrat, ko bom lačen in mi je uspel nekak v 2-3 mescih 18kg zgubit (pa nism bil nikol lačen!), pa sm prsu z 105kg na 87kg (na 197cm visine)
Včasih sem jedu nonstop..pa ne zdej, da bi se basu, sam vedno sm kej gricku, al pa kej sladkega al pa ze kej tretjega. Pol sm se pa odloču, da bom jedu sam tok, da bom sit in le takrat, ko bom lačen in mi je uspel nekak v 2-3 mescih 18kg zgubit (pa nism bil nikol lačen!), pa sm prsu z 105kg na 87kg (na 197cm visine)
...
DavidJ ::
ni je bolj iskrene ljubezni, kot je ljubezen do hrane.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Boeing ::
Nuclear_ naroči si 5 ton fino mletega peska iz bližnjega kamnoloma in ga v enem dnevu prelopataj iz enega kupa na drugi kup. Delaj to 3 tedne, pa se ti lahko zgodi dvoje:
1. Končaš v umobolnici, na oddelku za akutno medicino, in2. Si 90 kilski mišičnjak.
1. Končaš v umobolnici, na oddelku za akutno medicino, in2. Si 90 kilski mišičnjak.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
para-site ::
tudi meni je zrasel trebuh in sem se enkrat vprašal, zakaj se bašem brez veze, sej nism lačn. In sm začel malo manj jest, res samo takrat, ko sem bil lačen. Rezultat: trebuh še vedno mam , sm pa shujšal za 5 kil in jih mam zdej 83. Samo rečte kar česte, na hlačah se že pozna(in tam se najbolj pozna).
freserovski ::
al pa ne si predstavljat da si v gavioliju idi tja . Drugače pa sam teh problemov nisem mel (plezanje) samo zaj ko ne treniram več se je začelo pa čisto malo rezerv za hude cajte nabirat, se moram k sebi spravit pa se zbudit iz zimskega spanja.
samo če si ti velik 190 je malo premalo 80 kil met, saj si ja slovenske gore dec tak da če boš s telovadbo hujšal ti to sploh nebo ratalo, razn, če si boš mišice pol namesto pršuta dol rezal
Ti nič ne stradaj, naredi si neki urnik ko boš jedo, ne jest vsako uro (al pa tudi, pa takrat zelo malo, toda ne sladoleda ) pa bo hitro šlo dol, pa zadnjič sem videl na netu prodajajo (slov. trgovina) neki preprarat, ki pomaga hitreje topit maščobe-v energijo in jo kao generira v mišično maso in vodo, kaj pa vem če deluje, probaj
samo če si ti velik 190 je malo premalo 80 kil met, saj si ja slovenske gore dec tak da če boš s telovadbo hujšal ti to sploh nebo ratalo, razn, če si boš mišice pol namesto pršuta dol rezal
Ti nič ne stradaj, naredi si neki urnik ko boš jedo, ne jest vsako uro (al pa tudi, pa takrat zelo malo, toda ne sladoleda ) pa bo hitro šlo dol, pa zadnjič sem videl na netu prodajajo (slov. trgovina) neki preprarat, ki pomaga hitreje topit maščobe-v energijo in jo kao generira v mišično maso in vodo, kaj pa vem če deluje, probaj
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: freserovski ()
Heisenberg ::
Nuclear:
sva popolnoma enaka ;)
jaz imam tudi 190cm in 99kg...sem pa imel se pred mesecem dni 108kg
spravil sem jih dol in jih se vedno s tem da po 17h uri ne jem nicesar
in pijem samo vodo, ze ce pijes coca colo je redilno !!!
pazi na to !
tudi sadje je redilno ker ima ogromno vodo
v glavnem je pravilo da porabis vec kot pa spravis vase.
probi vsaj EN dan narediti 100% post in ne jesti NICESAR !!!
pij samo vodo...
ko pa bos prestal ta dan bos naslednji dan tezje jedel oz. bos pojedel manj kot normalno....vsaj pri meni je tako - jej pa normalno kot vedno, ker rabis meso, zelenjavo, testenine, itd...samo v polovicni porciji
ukvarjam se tudi vsak drugi ali tretji dan s kolesom, rolerji, kosarko, in pa se seveda ultimativna shujsevalna: kramp in lopata ;) - res pomaga !
v glavnem najlazje je pa se ce se tekmujes z nekom kdo bo bolj in prej shujsal in pa se kako stavo - recimo za 10.000sit pol se bos pa ze potrudil !!!
veliko srece in porocaj kako ti gre !
men gre v povprecju dol vsak dan za kake pol kile do eno kilo ! upam da si s tem dobil malce motivacije ker to je najvaznejsa stvar pri tem
LP
aja pa da se nekaj dodam...pred tremi leti sem imel 121 KG !!! WOW !
a sem jih spravil dol v dveh mesecih na 95 !!! dol je slo celih 26kg
in kako mi je to uspelo ? Ena zenska v kero sem bil zacopan me je pogledala in...kar naenkrat mi ni bilo vec do hrane ;)
in pol je pa prisla se ena in se ena pol pr ta zadnji je slo pa vse v kurac
kajti skupaj sva ze tri leta in od kar sva skupaj so sle kile samo se navzgor a sedaj gredo navzdol ker sem si zadal da nikoli vec ne bom debel prasec in svina in kar kol se sem spada
to ti je pa jo-jo efek zgubis pol pa nazaj dobis - pogosto se vec kot pa si imel prej
sva popolnoma enaka ;)
jaz imam tudi 190cm in 99kg...sem pa imel se pred mesecem dni 108kg
spravil sem jih dol in jih se vedno s tem da po 17h uri ne jem nicesar
in pijem samo vodo, ze ce pijes coca colo je redilno !!!
pazi na to !
tudi sadje je redilno ker ima ogromno vodo
v glavnem je pravilo da porabis vec kot pa spravis vase.
probi vsaj EN dan narediti 100% post in ne jesti NICESAR !!!
pij samo vodo...
ko pa bos prestal ta dan bos naslednji dan tezje jedel oz. bos pojedel manj kot normalno....vsaj pri meni je tako - jej pa normalno kot vedno, ker rabis meso, zelenjavo, testenine, itd...samo v polovicni porciji
ukvarjam se tudi vsak drugi ali tretji dan s kolesom, rolerji, kosarko, in pa se seveda ultimativna shujsevalna: kramp in lopata ;) - res pomaga !
v glavnem najlazje je pa se ce se tekmujes z nekom kdo bo bolj in prej shujsal in pa se kako stavo - recimo za 10.000sit pol se bos pa ze potrudil !!!
veliko srece in porocaj kako ti gre !
men gre v povprecju dol vsak dan za kake pol kile do eno kilo ! upam da si s tem dobil malce motivacije ker to je najvaznejsa stvar pri tem
LP
aja pa da se nekaj dodam...pred tremi leti sem imel 121 KG !!! WOW !
a sem jih spravil dol v dveh mesecih na 95 !!! dol je slo celih 26kg
in kako mi je to uspelo ? Ena zenska v kero sem bil zacopan me je pogledala in...kar naenkrat mi ni bilo vec do hrane ;)
in pol je pa prisla se ena in se ena pol pr ta zadnji je slo pa vse v kurac
kajti skupaj sva ze tri leta in od kar sva skupaj so sle kile samo se navzgor a sedaj gredo navzdol ker sem si zadal da nikoli vec ne bom debel prasec in svina in kar kol se sem spada
to ti je pa jo-jo efek zgubis pol pa nazaj dobis - pogosto se vec kot pa si imel prej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()
No Nuclear_, se boš kej javu?
"Is science true?"
You don't get it.
You don't get it.
Trupl0 ::
DM tnx za supr nasvet, ga bom poskušal upoštevati, razn če mamca ne bo nardila kakih hudih zrezkov, pol sm ga spet usral
sej ne
bom probu, pa da vidmo, ker me je fuck sram, ko me npr. na morju pogleda ena huda pa vidi samo moj vampek
No zaželte mi srečo
sej ne
bom probu, pa da vidmo, ker me je fuck sram, ko me npr. na morju pogleda ena huda pa vidi samo moj vampek
No zaželte mi srečo
If you are going through Hell, keep going !
Binji ::
Je kdo gledou JAG slucajno ksn mesc nazaj? So rekli da je 190cm in 85kg idealna postava, s cimer se strinjam kr mam tocnu tako Ni pa to nc tezkega sam mors kej druzga delat ko sedet. Jst npr vsak dan basket (1h), okuli bajte kej skacem, jem pa kukr mi pase.
Sam ni vse teza..mors se ksnga trebuha znebit, to pa lahko nardis sam s trebusnjaki, misice treniras s sklecami itd,.. Tista metoda s peskom pa mi je kr vsec... Zate seveda
Sam ni vse teza..mors se ksnga trebuha znebit, to pa lahko nardis sam s trebusnjaki, misice treniras s sklecami itd,.. Tista metoda s peskom pa mi je kr vsec... Zate seveda
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Spajky ::
Jest sem v vaših letih naredil eno hudo "kuro": malo skledo solate dvakrat na dan, da ubiješ apetit in nisi lačen-napolni želodec (in ker človek ni krava ne prebavi celuloze v salo= skoraj nič kalorij); vitaminski napitki in mineralna voda; to je trajalo 5 mesecev + malo easy športa in minus 25 kil! Po tem še nekaj let nisem mogel sploh "videt" solate in sem se moral ostalo hrano spet še enkrat naučiti jest.. :-)) .. kura tipa "Dachau, Mathausen, Treblinka...".. ni ravno priporočljiva za vsakega brez zdravniškega nadzora!!! Nekoč /naslednja leto za tem/ pa sem se šel stavit z enim kolegom po novoletni noči /je blo hudo! in nisem od posledic alkohola nič mogel jest!/, da bom shujšal na njegovo težo /stava napravljena v oblaku alkoholnih hlapov!/ ter sem enostavno kar nehal jest za naslednje 3 mesece=minus 18 kil. Noro in nič kaj zdravo! Po teh treh mesecih sem prvič spil en deci refoška in .. omedlel.. od izčrpanosti...not gud! Matr sem bil odštekan /no ja saj tudi zdej nisem kaj manj../ :-))) .. zdej se zaradi prevelike teže ne sekiram kaj preveč, sploh pa ne zaradi tega kaj bo kaka ženska rekla ali mislila ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Asgard ::
Mislem kva se pa obremenjujete z kilogrami
bojite se da vas kaksna huda bejba ne bo pogledala ce boste malo bolj debeli zgledali. Mislem da take zenske tud za eno noc nocem Z pickam se mors samo pogovarjat ali lepse receno jim moras nabluzit vse mogoce (se vid zakva je nimam, ker se mi ne da lagat in tezit).
Sam imam ene 110 kil, pa 185 cm pa se sploh ne sekiram. Polet se itak zura in pije, kdo ma cas za babe razen kakih jebacov, ki samo iscejo kako luknjo da ga nut ruknejo.
bojite se da vas kaksna huda bejba ne bo pogledala ce boste malo bolj debeli zgledali. Mislem da take zenske tud za eno noc nocem Z pickam se mors samo pogovarjat ali lepse receno jim moras nabluzit vse mogoce (se vid zakva je nimam, ker se mi ne da lagat in tezit).
Sam imam ene 110 kil, pa 185 cm pa se sploh ne sekiram. Polet se itak zura in pije, kdo ma cas za babe razen kakih jebacov, ki samo iscejo kako luknjo da ga nut ruknejo.
Vanich ::
Jest bi pa reku, da je še tanajbol, če se člouk sprau na hors za ene par mescov. Fajn si kupiš ene par 10 gramov horsa, pa šprice, poj pa sam šopaš. Garantirano zgubiš 25 kil v enmu mescu. Resda ma to tud svoje slabe strani, sam če pa pomisleš - 25 kil u enmu mescu brez po muke ? - poj pa vidiš, da se ti splača. Jest tko mislem, no...
blue96 ::
hujšat' se začne v glavi. najprej je treba premisliti ali je "trpljenje", ki bi ga porabili za hujšanje več ali manj vredno od rezultata. glede na to, da gre za okol 19% sedanmje mase, bo pametno, da zasnes pocasi, torej solatke brez olja in pol po enem tednu nic vecerje po 19. uri, nato po 3 tednih nic jest po 15. uri, pa takrat ko si laćn delat nekej kar rad delaš in ti ne bo dolgcajt (tud če samo 1 km laufaš in 3 ure srfaš po netu bo boljš kot nič)... počasi se daleč pride...
.
SkIDiver ::
Tko je. Prvo v glavi začni hujšat nato pa drugje. Če ne boš nič več jedel za 3 ali 4 dni boš zadevo sam še poslabšal. Zato tega ne počet. Kar moreš naredit je to da zmanjšaš vnose hrane v telo. Pri tem ne šteje količina hrane ampak energijska vrednost. Za primer naj povem da lahko poješ dve lubenici pa boš na istem kot, če poješ nekje polovico male milke. Sam s tem, da lubenica vsebuje veliko balstnih snovi, ki dajejo občutek polnosti, čokolada pa tega ne vsebuje zato je nucaš več in od tu imaš tvoj energijski presežek. Važno da ješ z glavo, veliko piješ (sam spijem po 4 litre na dan minimalno, sedaj sem prišel že na 5, v juliju pa ne bo šlo pod manj kot 6). Če boš pil sok ne govort da si pil po 4 litre na dan da si čistil telo, ker si ga samo hranil. Pij vodo, ali pa čaj brez sladkorja. Zadnja stvar je pa veliko fizične aktivnosti. Najbolj pomaga plavanje, tek, kolo in pa ples. Ne boš vrjel ampak ples je fizično zelo zahtevna aktivnost. Sam plešem in vem kako je če si bol na slabi kondiciji.
Torej glavne stvari so:
1. začni hujšat v glavi
2. pazi kaj poješ in koliko poješ
3. pij veliko vode (več ko boš na wc-ju uriniral boljše bo)
4. veliko fizične aktivnosti
Torej glavne stvari so:
1. začni hujšat v glavi
2. pazi kaj poješ in koliko poješ
3. pij veliko vode (več ko boš na wc-ju uriniral boljše bo)
4. veliko fizične aktivnosti
alfaray ::
Pišuka folkiči a nben ne pozna reka zdrav duh v zdravem telesu. Matr sej pa nismo neumni ameri da bo že mlad folk zavaljen in debel.
Gre se za zdravje in počutje, ne pa sam al boš namoču al ne.
Tak da mal mišic ne škodi ziher :)
Gre se za zdravje in počutje, ne pa sam al boš namoču al ne.
Tak da mal mišic ne škodi ziher :)
ja ta zdrav duh v zdravem telesu je bel ena modna muha kot de bi blo kaj res. Poznam veliko ljudi ki so debeli pa jim nič ne manjka, hočem rečt nam neč ne manjka. To je moda zadnjih 10-20 let de če si suh si ql drugače si pa bajsi,sod pa nevem še kva. Mislem tipi če je človek debel pa zdrav mu nič ne manjka, zakaj bi hujšal !!!
freserovski ::
No, pa še bom jaz nekaj dodal, ko se vsi nekaj grebete okoli kilogramov-------Ogledalo je najboljša tehtnica, tako, da če boste hoteli skuhjšat npr. 10 kg manj kot je pa vaša telesna višina (npr, če maš 175 cm pa hočeš met 65 kg) meni to nikol nebi uspelo, ker bi si mogo meso začet namesto pršuta dol rezat al pa res nič jest, da bi mišice začelo razkrojevat
lp
lp
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Yuk-0 ::
Saj je Iztok Mlakar lepo povedal:
Včasih so bli ljudje bolj lepi an bolj debeli an so radi kej dobrega spili, an kej dobrega pojeli. Ma ne tko ku dans, ka člowk jé slabš ku miš, an se zdi sam sebi lep, samo če je suh ku štkwiš. E dragi mojih, vačsih je blo pej tako: So te meli za bolanga, če si jih jmu mjn ku sto! Ta praw dec je mogu met NAJMANJ stodvejsti kilu, an je lohko, ma ne da bi se silu, pojel pol prasca tako počrez!
Včasih so bli ljudje bolj lepi an bolj debeli an so radi kej dobrega spili, an kej dobrega pojeli. Ma ne tko ku dans, ka člowk jé slabš ku miš, an se zdi sam sebi lep, samo če je suh ku štkwiš. E dragi mojih, vačsih je blo pej tako: So te meli za bolanga, če si jih jmu mjn ku sto! Ta praw dec je mogu met NAJMANJ stodvejsti kilu, an je lohko, ma ne da bi se silu, pojel pol prasca tako počrez!
burekar ::
Yuk-o:
Zato so pa pri štiridesetih umrl zarad srčnega infarkta ter 10let prej hiral zaradi križa.
Dandanes pa folk je toliko kot jim paše. Samo premalo popije(vode).
Zato so pa pri štiridesetih umrl zarad srčnega infarkta ter 10let prej hiral zaradi križa.
Dandanes pa folk je toliko kot jim paše. Samo premalo popije(vode).
gorenc ::
kaksnega infarkta nekaj! moj dedek in pradedek sta oba zivela preko 100let, do zadnjega dneva sta za zajtrk jedla ocvirke na kruhu ali kaj podobnega, poplaknila pa z 2dcl vina zjutraj, zvecer, vmes pa spricer.
seveda nista cel dan polezavala pred tvjem in gledala fuzbala ampak delala, garala na polju, pri hisi,...skrbela vsak za 9 lacnih ust
seveda nista cel dan polezavala pred tvjem in gledala fuzbala ampak delala, garala na polju, pri hisi,...skrbela vsak za 9 lacnih ust
Ziga Dolhar ::
Neki je sigurno... če bi to pojedel v enem dnevu, bi se zredil za dve kili.......
:-)
Sem bil pa eno leto na "športni dieti", jedu točno vnaprej predpisano (zanič) hrano in razne zvarke ob treningih, pa sem se zredil manj, kot bi se sicer....
:-)
Sem bil pa eno leto na "športni dieti", jedu točno vnaprej predpisano (zanič) hrano in razne zvarke ob treningih, pa sem se zredil manj, kot bi se sicer....
Nico ::
Točno, večine diet, programov treninga je napisanih po željah proizvajalcev "športne" prehrane ter lastnikov fitness klubov.
Everybody banana on your head!
Jeronimo ::
Nuclear: Jaz imam 185 cm in 103 kg, pa se počutim fantastično lahkoten. Tako da si še verjetno daleč od debelosti. Nič se sekirat. Včasih so rekli, da nisi dec če nisi težak vsaj dva centa.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
malinavc ::
Jeronimo: sam počutiš se lahkotno...vrjem...s tolko kilam ne morš bit suh, razn če te je sama mišica! brez zamere
...odvisno s katere perspektive gledamo...
DrSergioDJ ::
malinavc: ja..sam pol mas se foro tezkih kosti (vem da se slisi ko basa, ma..). Ne vem no.. zakaj se pa ne bi mogu pocutit lahkotono ?
...
_Mortal_ ::
I'm not fat i'm big boned
me zanima če kdo ve kdo je to reku
me zanima če kdo ve kdo je to reku
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
trillian ::
asgard.. se strinjam...
bolje, da ljulja nego zulja so ze davno nazaj pravili nasi predniki.
love, trillian.
bolje, da ljulja nego zulja so ze davno nazaj pravili nasi predniki.
love, trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
bf4ed ::
En teden nič ne jej!Samo vodo pij ali pa jogurt!
Prve tri dni te nekaj pajtlja potem pa je dobro
Prve tri dni te nekaj pajtlja potem pa je dobro
Jeronimo ::
Malinavc: Kot si ugotovil na koncu. Imam mišično maso. In tudi močne kosti, kot je razložil DrSergio. Lahko si zmeriš obseg zapestne kosti ali drugače rečeno na spodnji strani podlaktnice zi izmeri koliko imaš obsega. Moj je 20 cm in me uvršča med ljudi z močnimi kostmi. Glede suhosti...... sem suh.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Ljudje preveč delajo predsodke. Jaz recimo če vidim dve punci, pa ima ena bolj močne kosti pa je druga suha pa nevem kaka bejba, pa če nima neč v glav je brezveze sploh začet pogovor z njo. Zunanji videz ni vse na svetu. Imam kar nekaj prijatlov ki so si dobil takoimenovane HOT bejbe, pa niso čisto nič srečni z njimi.
BaRtMaN ::
Kot prvo vsem želim lepe počitnice!
Jst mam tud nekej kil prekomerne teže, moji podatki (testiranje v šoli): 200 cm in 115 kil (sumim, da je že 201 cm in mogoč clo kaka kila manj). Ko sm občasno shujšal za kakšno malenkost, sm opazil, da mi frul hlače bol stojijo pa taker fore. Sigurno maš pr puncah več šans, če si vitek in ne debel. Sicer jst nimam trebuha, ampak opažam da je res treba kej ukrent glede moje teže. Itaq mi pa skos tastari najedajo, čeprov tud sama nista kej preveč nedolžna.
Še najbolši nasvet je po moje dal Skidiver. Se vid, da si na gostinski (bil).
Jst mam tud nekej kil prekomerne teže, moji podatki (testiranje v šoli): 200 cm in 115 kil (sumim, da je že 201 cm in mogoč clo kaka kila manj). Ko sm občasno shujšal za kakšno malenkost, sm opazil, da mi frul hlače bol stojijo pa taker fore. Sigurno maš pr puncah več šans, če si vitek in ne debel. Sicer jst nimam trebuha, ampak opažam da je res treba kej ukrent glede moje teže. Itaq mi pa skos tastari najedajo, čeprov tud sama nista kej preveč nedolžna.
Še najbolši nasvet je po moje dal Skidiver. Se vid, da si na gostinski (bil).
Ziga Dolhar ::
Ehhhhh.
Sem v neko ne preveč "izstopajočo" (a zelo elegantno, prosim lepo!) dekle.
Pametna je preveč, pa je šla ven z drugim ;)
Sem v neko ne preveč "izstopajočo" (a zelo elegantno, prosim lepo!) dekle.
Pametna je preveč, pa je šla ven z drugim ;)
ABX ::
Asgard:Ljudje preveč delajo predsodke. Jaz recimo če vidim dve punci, pa ima ena bolj močne kosti pa je druga suha pa nevem kaka bejba, pa če nima neč v glav je brezveze sploh začet pogovor z njo. Zunanji videz ni vse na svetu. Imam kar nekaj prijatlov ki so si dobil takoimenovane HOT bejbe, pa niso čisto nič srečni z njimi.
Kaj uno bolj debelo si iz prve eliminiral?
Kaj uno bolj debelo si iz prve eliminiral?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX, maš čist prov, sam bi blo pa fajn z eno tako puhoglavko, ki ma noge do vratu en krog
"Is science true?"
You don't get it.
You don't get it.
dela ::
ej mortal jaz na tvojem mestu nebi nič manj jedo. Samo gvihtal bi pa sklece delau, da bi mi masa prešla v mišice..
aja, probaj dost plavat...
aja, probaj dost plavat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba telesne teže (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 31355 (9267) | janja765 |
» | Zelo sem suh (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33138 (25984) | metikameti |
» | Kako se zrediti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 75343 (65578) | thramos |
» | V zadnjih 29 tednih shujšal 30kg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23823 (21032) | whatever |
» | hujšanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12499 (8693) | Pyr0Beast |