Forum » Pomoč in nasveti » zmedena tipkovnica
zmedena tipkovnica
vir ::
na tipkovnici sem pritisnil nekaj da mi je v škatli rahlo zapiskalo in na zaslonu se mi je prikazal nekakšen meni: Nisem se oziral in sem izklopil: Sedaj pa vidim da če sveti na tipkovnici lučka mi piše male črke: če pa ne pa velike:::torej ravno obratno:
In tudi številke pika mi ne dela: tudi tipke shift mi ne registrira: Verjetno se bo našlo še kaj ker to se mi je zgodilo šele pred pet minutami: Tudi tipko za brisat nazaj mi je zmedlo ker namesto da briše text mi ga samo označuje:
In tudi številke pika mi ne dela: tudi tipke shift mi ne registrira: Verjetno se bo našlo še kaj ker to se mi je zgodilo šele pred pet minutami: Tudi tipko za brisat nazaj mi je zmedlo ker namesto da briše text mi ga samo označuje:
simonchelo ::
Zanimivo, poskusi:
START, CONTROL PANNEL, Regional and language options, zavihek languages, Details.
Tu preglej nastavitve, potem imaš spodaj key settings, kjer preveri nastavitve.
upam da bo pomagalo.
START, CONTROL PANNEL, Regional and language options, zavihek languages, Details.
Tu preglej nastavitve, potem imaš spodaj key settings, kjer preveri nastavitve.
upam da bo pomagalo.
ciao
Duhec ::
Mogoče si 5x zaporedoma pritisnil tipko SHIFT ? S tem vklopiš zaklepanje, da lahko uporabiš tipko SHIFT, CRTL , ALT ali Win tipko tako, da hkrati pritiskaš samo po eno tipko. To pride prav za ljudi s posebnimi potrebami (npr. invalidi).
Zdaj jo pritiskaj toliko časa, da zvok izgine. Med pritiskanjem bo piskalo vedno drugače.
(Nadzorna plošča / možnosti pripomočkov ...)
Zdaj jo pritiskaj toliko časa, da zvok izgine. Med pritiskanjem bo piskalo vedno drugače.
(Nadzorna plošča / možnosti pripomočkov ...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30080 (18481) | Phantomeye |
» | tipka SHIFT in dvopičjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3584 (3353) | Gapi182 |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2419 (1683) | claudyka |
» | Tipkovnica Optimus s spremenljivim prikazom tipkOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4274 (3271) | NorK |
» | Določene tipke na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (992) | R33D3M33R |