Forum » Kaj kupiti » Sennheiser HD595?
Sennheiser HD595?
tade911 ::
Zdravo
Zanimam se za nakup audiofilskih slušalk, ki jih bom občasno uporabljal tudi za igranje iger. Slušalke bi imel priklopljene na računalnik, na zvočno kartico Creative X-fi SB Titanium Fatal1ty pro. Torej zanimajo me vaše izkušnje s temi slušalkami.
Lastim si tudi logitechov z5500 sistem. Pri tem me pa zanima ali je zvok na slušalkah enako kvaliteten, če so slušalke povezane na konzolo od z5500, kot če so povezane direct na zvočno kartico.
Če pa poznate kake kvalitetne audiofilske slušalke pa prosim tudi predlagajte. Cenovno gledano naj bodo okoli 150€.
Hvala
Tade911
Zanimam se za nakup audiofilskih slušalk, ki jih bom občasno uporabljal tudi za igranje iger. Slušalke bi imel priklopljene na računalnik, na zvočno kartico Creative X-fi SB Titanium Fatal1ty pro. Torej zanimajo me vaše izkušnje s temi slušalkami.
Lastim si tudi logitechov z5500 sistem. Pri tem me pa zanima ali je zvok na slušalkah enako kvaliteten, če so slušalke povezane na konzolo od z5500, kot če so povezane direct na zvočno kartico.
Če pa poznate kake kvalitetne audiofilske slušalke pa prosim tudi predlagajte. Cenovno gledano naj bodo okoli 150€.
Hvala
Tade911
- spremenil: tade911 ()
Ciklamen ::
Načeloma bi moralo biti isto, saj to kaj vstopi skozi vhodno enoto, bi moralo vstopiti tudi na konzoli od zvočnikov.
Drugače pa jaz, če že, raje spodaj preklopim in imam mir.
Drugače pa jaz, če že, raje spodaj preklopim in imam mir.
- End of the Post ->
Ja sej jst bi mel tut, sam se mi ne da preklapljati med z5500 in slušalkami ves čas, zato me zanima če je to kdo že preizkusil :D
Aja sej ta zvočna ma itak še optiko tok da glede tega ne bo problema :D
Aja sej ta zvočna ma itak še optiko tok da glede tega ne bo problema :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tade911 ()
Cenovno gledano kak ojačevalc pa bi potreboval da bi izkoristil v celoti te slušalke? Ali lahko te slušalke koristijo ojačevalec od z5500 slučajno?
Eh doma mam že drgač ojačevalc Nakamichi, ki je kar dober (sam je v dnevni sobi :/ ). 1k pa ne mislm dat za nou ojačevalc sam zaradi enih slušalk. Tok da ojačevalca po vsej verjetnosti ne bom kupoval. Zanima me samo kak zvok proizvajajo te slušalke brez ojačevalca.
strictom ::
V zvočno daš samo en razdelilc in oboje not priklopiš v isti izhod. Mam tako že kake par let in dela komot.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
delfinus ::
Sam sem imel dostrakt Sennheiser na onem bayu of SB Live Platinum prikljucen in je zvok cist fajn in OK. Slusalke pa imam HD555, ki se ne razlikujejo dosti od HD 595. Sicer pa sem najveckrat glasbo poslusl preko Marantz ojacevalca, ki je tudi povezan s PCjem. Razlika je, ampak ni tako huda, ce poslusas MP3, gledas filme, spilas igre. Razliko slisis, ce poslusas Audio CDje, s tem da poslusas CDje se preko pravega CD playerja in ne prek PC CD/DVD enote.
lp, d.
lp, d.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Torej odločam se med HD555 in HD595. Sam bolj se nagibam k hd595 predvsem zaradi cene. HD 595 so sedaj za samo 30€ dražje od HD555 v Big Bangu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27943 (17738) | jaot |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5571 (2687) | Primorec |
» | Nakup novih slušalk!Oddelek: Kaj kupiti | 3603 (2610) | BangBros123 |
» | Slušalke Sennheiser (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11734 (9693) | delfinus |
» | [Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 12997 (10580) | Trancedeejay |