Forum » Zvok in slika » MKV - Če cena ni pomembna, za kaj bi se odločili?
MKV - Če cena ni pomembna, za kaj bi se odločili?
tabla ::
Prenosnik ali HD predvajalnik?
Sprašujem zato, ker sem mel na testu že 2 predvajalnika, WD in Egreat in vedno je nekaj kar ne štima oz. otežuje zadevo. Po drugi strani na prenosniku ne morš štelat Saturation,Hue videa tako enostavno kot pri Egreatu, in seveda podnapise (velikost, stil) in tudi če že dobiš podnapise za divx format, lahko naštimaš zamik v sekundah in stvar dela. Aja pa tu je daljinec, ni treba skakat za vsako pavzo.
Predvajalnika pa žal nimata DTS supporta (PCM analog) tako da spet...prenosnik?
Za katero varianto bi se sami odločili če cena ni pomembna?
Sprašujem zato, ker sem mel na testu že 2 predvajalnika, WD in Egreat in vedno je nekaj kar ne štima oz. otežuje zadevo. Po drugi strani na prenosniku ne morš štelat Saturation,Hue videa tako enostavno kot pri Egreatu, in seveda podnapise (velikost, stil) in tudi če že dobiš podnapise za divx format, lahko naštimaš zamik v sekundah in stvar dela. Aja pa tu je daljinec, ni treba skakat za vsako pavzo.
Predvajalnika pa žal nimata DTS supporta (PCM analog) tako da spet...prenosnik?
Za katero varianto bi se sami odločili če cena ni pomembna?
- spremenil: tabla ()
piek ::
Jah, ce cena ni ovira, po tem ne vem, zakaj nisi WD TV ali eGreatu preprosto dokupil receiverja in vsaj para kakovostnih zvocnikov (ali pa kar 5.1 sistem)?
Kaj pa zvocniki Logitech Z-5500 ali drugi, ki prebavijo DTS?
Jaz bi se "tezave" vsekakor lotil z drugega vidika kot ti ...
Kaj pa zvocniki Logitech Z-5500 ali drugi, ki prebavijo DTS?
Jaz bi se "tezave" vsekakor lotil z drugega vidika kot ti ...
---
Finish it off if you started it!
---
Gregor P ::
Pri meni je pač tako, da sem WD kupil predvsem za druge, ki niso vešči "napredne" običajno uporabniku povsem neprijazne tehnologije. Sam imam vsekakor rajši prenosnik, ali pa HTPC, ker mi omogoča večji nabor nastavitev oz. funkcij, pa še sproti ga lahko posodabljam oz. dodajam nove "zmogljivosti" poleg.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
tabla ::
Sam imam vsekakor rajši prenosnik, ali pa HTPC, ker mi omogoča večji nabor nastavitev oz. funkcij, pa še sproti ga lahko posodabljam oz. dodajam nove "zmogljivosti" poleg.
Kateri program pa uporabljaš ker windows media player s vsemi kodeki ali pa VLC player nimajo ne vem kolk nastavitev na razpolago,
recimo velikost podnapisov, stil..itd, kako se to da zrihtat na prenosniku?
cink ::
Sam imam vsekakor rajši prenosnik, ali pa HTPC, ker mi omogoča večji nabor nastavitev oz. funkcij, pa še sproti ga lahko posodabljam oz. dodajam nove "zmogljivosti" poleg.
Kateri program pa uporabljaš ker windows media player s vsemi kodeki ali pa VLC player nimajo ne vem kolk nastavitev na razpolago,
recimo velikost podnapisov, stil..itd, kako se to da zrihtat na prenosniku?
KMPlayer, lahko štimaš res marsikaj (velikost, stil, pozicija) , pogoltne pa vse...
bluefish ::
še en glas za KMPlayer. Je pa dobro, da za nekatere reči določiš eksterni kodek, ker tisti v programu so rahlo za časom.
Drugače pa bi bilo vredno razmisliti o Popcorn-u. Je tudi tema tukaj na ST in se zadeva obnese precej dobro.
Drugače pa bi bilo vredno razmisliti o Popcorn-u. Je tudi tema tukaj na ST in se zadeva obnese precej dobro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15609 (7934) | Map |
» | Philips TV - podnapisiOddelek: Zvok in slika | 8025 (7430) | larissa |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257944 (72036) | dope1337 |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40469 (30769) | Icematxyz |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12603 (10458) | Jst |