» »

Canon s3 is

Canon s3 is

Le_on ::

Pozdravljeni
Windows XP(sp4) mi nikakor ne najde fotoaparata, ko ga priklopim prek usb. V navodilih piše, da bi ga naj XP avtomatsko zaznal, zato tudi ni na orig.CD driverjev. Če je že kdo imel ta problem naj mi prosim sporoči kako je rešil situacijo.
Hvala,
L.

TOP ::

Ja tako da sem ponovno naložu Winse oziroma pejdi na uradno stran pogledat za Drajverje sam moralo bi ga samo zaznati.

Sem jih že iskal vsepovsod. Dobijo se za visto,2000,98.....vse razen xp.

Sem poskusil priklop prek usb na TV, kjer je prej to delovalo. Sedaj nič več :( . Usb ga vklopi, ampak to je tudi vse - ga ne poveže z Tv. Očitno je nekaj narobe z usb priključkom na fotoaparatu.Mogoče kdo kaj ve kako ga usposobit nazaj - je možno da je kaj z firmware-om narobe?
Hvala in lep pozdrav.
L.

Duhec ::

Canon CD inštaliraj na XP-je medtem, ko imaš izklopljen USB do Canona. Šele, ko te inštalacija obvesti, da vklopi usb kabel , ga vklopi.
Drugače bi moral Canon bit lepo prepoznaven v raziskovalcu.
Poizkusi v Device managerju najprej odstranit neznano napravo, če je kje rumen klicajček.
Ta Canon ima mislim da tud nastavitev hitrosti na USBju, mogoče se tepe hitrost USBja s fotkičem.
Poglej v navodila , kako se preklopi na B način.
Menu, potem pa istočasno stisneš FUNC./SET in Print/Share tipki, izbereš B in potrdiš s FUNCT./SET.
Tako nekako.

Duhec ::

XP SP4 ?

sp3 ..sem se zmotil ;) . Fora je ta, da mi ne dela več niti na starem računalu, kjer je prej deloval brez problemov.

k4vz0024 ::

Gonilnika za Visto, v smislu daljinskega krmiljenja tega aparata, še nisem vidu. Je pa možnost downlodanja slik z aparata.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
392105749 (46193) kitka77
»

Iz fotoaparata na tablico

Oddelek: Strojna oprema
172878 (2466) Lonsarg
»

Katero kamero (HDD) naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
294964 (3900) 5er-->
»

Pomoč! Izbrisal sem filmček z digitalca!

Oddelek: Zvok in slika
161889 (1571) baron21
»

Nikon coolpix 2100 +xp ---sistem nikakor ne more/noče zaznati aparata!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101067 (983) SisQ

Več podobnih tem