» »

Spajanje različnih wordovih dokumentov

Spajanje različnih wordovih dokumentov

RunoTheDog ::

Dober dan!
Imam več wordovih dokumentov, ki jih želim spojiti. Problem je v tem, da ima vsak od teh dokumentov različno nastavljene robove strani in takoj ko dva spojim se mi podere oblika dokumentov. Zanima me, ali je možno spojiti več dokumentov z različnimi nastavitvami robov v enega, brez da bi podrl obliko dokumentov?

Hvala!

LP

Klemen

Ziga Dolhar ::

Nisem prepričan, da popolnoma razumem - a, si poskusil med oba dokumenta vreč en section break?
https://dolhar.si/

Nisem prepričan, da popolnoma razumem - a, si poskusil med oba dokumenta vreč en section break?

Hvala za odgovor! Sem poskusil, pa ne dela.

Torej, imam dokument A z enimi nastavitvami robov in dokument B z drugimi nastavitvami robov. Ko ju spojim skupaj se oblika dokumenta B poruši (tekst se zamakne, raztegne).

Jaz pa želim, da se to nebi zgodilo. Čene bom mogu pa prt screen, izrezat in prlepit vsako stran kot sliko v word. Ampak to je zamudno, zato me zanima, če ima kdo kako idejo.

Ziga Dolhar ::

Najprej - kaj pomeni "sprajanje dokumentov"? Da imaš dokumenta A in B, pa želiš v dokumentu C ju "združiti", tako da bo v eni datoteki najprej A in nato B?

Če tako - je varianta, da narediš section break (med dokumentoma), ročno nastaviš robove v 2nd sectionu, in nato kopi-pejstaš vanj vsebino drugega dokumenta?
https://dolhar.si/

Najlepša hvala za odgovor. Prihranil si mi nekaj ur dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odseki v wordu

Oddelek: Programska oprema
309311 (2487) Galaxy
»

Različni robovi v wordovem dokumentu

121834 (1734) winko
»

Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokume

1410537 (7746) nhjghvfhj
»

Kako v Microsoft Officu 2007 narediti samo na eni strani ozadje?

102132 (1949) Mitja358
»

Številčenje strani v wordu

610287 (10287) PrljaviDzem

Več podobnih tem