» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
24 / 42
»»

darkolord ::

Lučka, avtomobilčki, usb wlan, ip kamera, ...

Če "rabiš", seveda. Na zalogo naročat nima smisla :)

connel ::

Dodaj še tv tuner, imam nekaj podobnega in se odlično obnese.

Ja, imaš prav - sem ga spregledal, ker je na "že imam" seznamu ;)

jest10 ::

darkolord je izjavil:

Sam je dražje, kot če kupš tole + emitter posebi

Si sigurn? Tole je s popustom 9,35$, luč z R2-WC pa je 12,5$
Boš rekel, da je emiter in driver samo 3$?

pe3c ::

Zdravo,

je potrebno kaj paziti pri nakupu elektronike? Nabavil bi Apple baterijo, Apple PSU in tako dalje.

Hvala

Pazi na komentarje;) Če je dosti kritik, ne kupuj

Kaj pa carinska posta in CE oznake? Komplicirajo?

Če je pod 22€ večinoma niti ne pogledajo. Nad 22€ ti pa znajo zatežiti, če ni pravih oznak.

Dobro, dobro, hvala za info.

LuGi ::

Ce me spomin ne vara CE oznak ne preverjajo vkolikor kupi robo fizicna oseba.. Ne dolgo nazaj je nekdo celo prilozil scan?

Nasel: http://shrani.najdi.si/?17/1c/cxVApP9/c...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Lion29 ::

preverjajo, preverjajo..... meni so zavrnili ovratnico za pse prez CE
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

LuGi ::

In ka je pol ta bs od odgovora? Wtf.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Dr_M ::

Ok, 30% je pa samo sranje. Dost zapravljanja za danes :)
Ajt.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Alamar ::

Lion29 je izjavil:

preverjajo, preverjajo..... meni so zavrnili ovratnico za pse prez CE
Katera je pa bila to? LED model mogoče? Sicer ne naročam iz DE, ker so na ebayu praktično vsi artikli cenejši. Nekateri tudi 50%.

Cisto odvisno kaj kupujes. Za veliko stvari, ki jih narocam na DX, iscem tudi na nemskem ali britanskem ebayu, pa je na ebayu le redko kaksna stvar cenejsa oz ce ze, kaksen euro ali 2 max.

Vedno naročam na original ameriškem ebayu. Še nisem zasledil artikla, ki sem si ga zaželel na DE ceneje. Britanski in nemški ebay je dražji, saj sami naročajo iz Kitajske in seveda nabijejo provizijo.

Mozno, bom spremlju se ameriko. :)
Kolikokrat pa carina kej sari po paketih?

Kr težijo, ampak iz Kitajske mi še niso odprli (res pa sem imel vse pod 22 EUR). Iz US pa večkrat odprejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

All ::

ma še kdo probleme z DX ?? ne morem zaključiz nakupa
http://www.dealextreme.com/shoppingcart...

Oops! The page is temporarily unavailable.
It seems the server is experiencing a temporary error.
The most likely reasons are:
The network is too crowded.
The server is temporarily down.
The operation you required is invalid.

motovilc ::

Pozdravljeni. Naročil sem led luči preko DX in sem dobil e-mail Order Confirmation od deal extrem-a. Zanima me kaj ta e-mail pomeni? Ali moram še kje kaj potrditi ali ne?

Hvala in LP

Nič. Le še čakaaatttt moreš.

connel ::

Naročil tole http://www.dealextreme.com/p/true-green... , od naročila do dostave dobrih 14 dni. Đizs kako dobro se vidi žarek, sprobal 5 minut nazaj. Nese pa tudi presneto daleč.

bosmla ::

Kako dolgo pa povprecno cakate na Order Confirmation?

Jaz sem dobil le:
We glad to inform you that the payment of order 1204xxxx is received successfully, we will get down to fulfill your order as soon as possible.

?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bosmla ()

šernk ::

mislim da sem v zadnje sam čakal skoraj 14 dni.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Alkoman ::

Se opravičujem, če je že kje bil podan odgovor... Skratka zanima me, če je v Order Status napisano BackOrder, najverjetneje pomeni, da artikla nimajo na zalogi in ga čakajo. No, ker nisem več želel čakati sem dal Cancel Order in tako je sedaj Order Status --> Canceled.
Sedaj pa me zanima, kje je tisti denar, ko sem ga plačal. Ostane pri njih za najlednje naročilo, se vrne na PayPal, ali ga enostavno ni več :)?

lp
/// --- I Am What I Am --- \ \ \

Se vrne na PayPal.

Tilen ::

connel je izjavil:

NaroÄil tole http://www.dealextreme.com/p/true-green... , od naroÄila do dostave dobrih 14 dni. Äizs kako dobro se vidi Ĺžarek, sprobal 5 minut nazaj. Nese pa tudi presneto daleÄ.

http://www.ebay.de/itm/180725685494?ssP...

Jaz bi raje kupil od tega modela + 4 AAA polnilne baterije. Dobiš Paypal garancijo za enako ceno ter 2 dodatni bateriji brez sumljivega izvora, pa še polniš jih lahko.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Torej 6,5 proti 16 eur? Sounds like a "bargain"!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

Tilen ::

Spregledal, da gre za eno baterijo. 6.5 proti 9 EUR, s tem da lahko polniš. Ne vem no. Paypal deal (3,79 EUR) + 4 baterije za 2 EUR, skupno 5.79 EUR. Ali kar 4x Duracell za 3.30. Kar hočem reči je samo to, da bi jaz raje kupil baterije pri nas in če se le da kupil takšne, katere lahko polnim.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

bosmla ::

Imam dve vprasanji za tiste, ki ste ze vec kupovali na DX:
Kako gredo statusi (sedaj imam "Packaging")?
Do katerega statusa lahko preklices narocilo in kako je z denarjem ce je placano s kreditno kartico?

p4 ::

Ima kdo izkušnje s tem playerjem? http://www.dealextreme.com/p/mini-1080p...

Po reviewih je kar ok, v meniju pa ima subtitle encoding, kjer se da izbrati central european...najbrš bi naši šumniki delovali?

!

BladE_ ::

Zgleda ok... bom verjetno kar naročil!
Akcija - Reakcija

p4 ::

Super, poročaj ko dobiš, ok? Mislim, da ga naročim tudi jaz.

Samson ::

Hum. Iz angleskega skladisca ni napisane Slovenie kot moznosti posiljanja. So spregledali ali niso napisali. Je kdo ze sprobal narocit iz angleskega warehousa?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Omenjenih je itak samo nekaj najvecjih eu drzav, kar pa slo ni, tko da se ne sekirajo prevec verjetn.

KoMar- ::

Sej vse piše v opisu izdelkov v UK...

For Western Europe shipping address ONLY. This item will be dispatched from our UK warehouse to a Western Europe address with free shipping.

If your shipping address is not within our target countries and you place order for the oversea warehouse items, your order will be cancelled and full refunded within 3 business days. There will not be email notification sent to you about the refund.

P.S. Slovenija ne spada pod Western Europe ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Alkoman ::

darkolord je izjavil:

Se vrne na PayPal.

V kolikšnem času pa lahko pričakujem vračilo na PayPal?
/// --- I Am What I Am --- \ \ \

Kontaktiraj jih na CSE - spodaj v kotu imaš povezavo do Customer Service Express

Sej ne morem verjet. Danes dobil mail, da je bila neka roba poslana naprej. In cisto iz firbca grem pogledat kaj je...

Order: 112534S0 placed on 11/25/2011 12:27:04 AM
Status:
(of current
shipment) On 12/27/2011:
Shipped

se pac zgodi, da cel mesec ne dobijo kakega produkta na zalogo in zaradi enega pac cela posiljka caka

To je od crnega petka, ce nisi opazil. Kar so tam prodajal, bi pa ja lahko imeli. Ze tko so mi poslali samo 2, namesto 3.
Tole je res kriminal. Sigurno ne bom vec toliko narocal, kot sem do zdej.

En update. Te lucke, ki naj bi bile odposlane 27.12, je danes postar prinesel :)
Ocitno so pri njih nekaj zasrali.

jaz sem dobil komaj danes obvestilo o poslani posiljki z black friday-a

Kavbojc ::

Jaz sem lahko zakljucil nakup, vendar ga sploh ni shranilo v naročila. To sem opazil šele kasneje po tem ko sem že plačal stvari. Pisal sem na dealextreme podporo in se pogovarjal na "live chat". Kjer so mi rekli, da so nekaj imeli narobe na paypal-u in jim ni knjižilo naročilo. Nakar so zahtevali, da jim pošljem številko plačanega naročila na paypal-u. Sem jim ga poslal in so rekli, da bodo poskusili v 24 urah urediti. Poteče 5 dni in nič kar jih še večkrat kontaktiram in vedno isto obljubljajo naredijo pa nič, tako da so me pošteno nategnili za 16€. Bote rekli ni veliko ampak pri njih vseeno ne kupujem več nič in nameravam slabo izkušnjo deliti z vsemi, da se jim kaj podobnega ne zgodi. Zdaj je zame še samo ebay, kjer je do zdaj še vedno bilo vse po predpisih. Tudi če kaj nisem dobil izpravno itd so mi zadevo brez problema poslali na novo ali vrnili denar.

All je izjavil:

ma še kdo probleme z DX ?? ne morem zaključiz nakupa
http://www.dealextreme.com/shoppingcart...

Oops! The page is temporarily unavailable.
It seems the server is experiencing a temporary error.
The most likely reasons are:
The network is too crowded.
The server is temporarily down.
The operation you required is invalid.

Kolegu se je zgodilo isto... ampak so mu takoj, ko je poslal Paypal potrdilo zadevo uredili. Ne bodi nestrpen in še malo počakaj, verjetno nisi edini s tem problemom!

Če si slučajno bral temo od začetka se da iz nje razbrati, da na DX ne komplicirajo z vračili denarja ali menjavami izdelkov... nihče te ni nategnil!
Akcija - Reakcija

Pozdravljeni. Jaz imam podoben problem. Naročil sem 6 paketov a v my acount mi prikazuje kot da sem naročil samo enega. Po mailu pa sem dobil potrdilo da je vse plačano in tudi ko sm naročal je pisalo da je vse vredu. Je pa res da mi je pri enem naročilu nekako drugače napisalo na koncu naročila, kot pri drugih in samo pri enem sem dobil Receipt in Order številko pri drugih pa samo Order. Pri 5-tih so order številke podobne pri eni pa je čisto drugačna. Prejšnič ko sem naročil 3 pakete mi jih je takoj spisalo v my acount zato me zdaj malo skrbi. A ve kdo kaj se dogaja?

Hvala in LP

Preveri kako ti pokaže naročila na novi strani DX.com...
Akcija - Reakcija

Sem kliknil na my order in mi je spisalo to:
Sorry, an error has occurred...

Unfortunately an error has occurred during the processing of your page request. Please be assured we log and review all errors, even if you do not report this error we will endeavor to correct it. Error id is "P_634611177513677112".

e-marko ::

Meni kaže nekaj naročil normalno, nekaj pa moram iti na http://my.dealextreme.com/ kar je neki beta account management. Tam je ostalo...

LP
...somebody, somewhere...

@motovilc... probaj večkrat, tudi meni včasih ne odpre... malo brskaj po DXu potem pa spet poskusi...
Akcija - Reakcija
««
24 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98291810695 (1860) MIHAc27
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581023700 (7984) kixs
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516242 (9982) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8532153 (26180) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274146 (3148) borisk

Več podobnih tem