» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
10 / 42
»»

Mr Hilter ::

A je komu že ratal spravt kakšen mobitel iz DX čez granico? Mislm, kupim ene 3 pa pridem cenej čez kot pri nas z vezavo pa samo ceno?

Slo-One ::

Sej v tem je finta, da vidim če bojo skozi spusli al zavrnili...

darkolord ::

kbal: je, samo je bolj loterija...

Mr Hilter ::

Kurtz, jaz bom naroču enih 500 Tritium glowing stuffow, pa izdelal atomsko bombo/zasebno jedersko elektrarno :)

MeGreat ::

Kater mobitel pa bi naročil ? Jaz premišljujem, da bi gps navigacijo naročil. Stane 65EUR z 400mhz procesorjem in windowsi. Je mogoče že kdo naročal in ali cariniki odprejo paket(ponavadi mi sploh nič ne odpirajo).

Na kitajske telefone in GPS navigacije so izjemno alergični. Ni sicer nujno, a je precej večja verjetnost, da ti bojo takšen paket odprli (itak piše gor, kaj je noter)...

CleanPower ::

naročil sem dvoja očala. dobil sem air tracking mail. čez koliko časa jih lahko pričakujem?

Čez dober teden.

Zgodovina sprememb…

Steinkauz ::

No ja. Bolj 2-4 tedne.

Tracked stvari so pri meni bile vedno v cca 10 dneh. Untracked pa... tudi 40 dni.

Zgodovina sprememb…

KoMar- ::

1 teden je veljaven podatek, če pri trackingu piše, da je bila reč že odposlana... ker na začetku "sedi" na HK pošti kak teden običajno.

1 teden je max, v povprečju pri meni ene 3 dni

:)

če je nek artikel out of stock v kolikšnem času naj pričakujem da bo na zalogi?

Ful je odvisno, ker imajo 1000 različnih dobaviteljev... če gre za kako popularno stvar, bo verjetno kmalu - sploh pa naj bi bil zraven datum ETA, a ga ni?

T0RN4D0 ::

Sold out pričakuj da ne bo nakoli. Backordered kakor imaš srečo.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

borut212 ::

A je še kakšna podobna stran kot Dealxtreme, torej poceni zadeve brez poštnine? Kupujem MP3 player do max 22 EUR (da se še izognem carini), pa nimajo nič pametnega.

Našel sem tole: http://www.focalprice.com/EM161O/4GB_18...
Torej naročim in dobim domov v roku parih tednov s ceno 17 EUR vključno s poštnino?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borut212 ()

Čakam že en mesec pa sem jim danes poslal kdaj bo...

moje je blo shipped 30.3.10 pa še zdaj nisem dobil. pa paket je tracked, ampak tam itak samo piše da je blo poslano iz hong konga naprej pa ni nobene informacije

Eyjafjallajokull je kriv!

MrBrdo ::

CleanPower bo že prišlo sam počakaj... :) Mogoče so ponesreči na Slovaško poslal, pa mora it zdej nazaj v Slo (se mi je že zgodil).
MrBrdo

Na DXovih forumih je obvestilo, da imajo pošiljke velike zamude zaradi zaprtega zračnega prostora nad Evropo.

T0RN4D0 ::

Nima to veze za pošiljke poslane v marcu. Je pa ena stvar očitno nekam zašla, ker tudi sam čakam nenormalno dolgo na kar nekaj paketov, pa nisem edini... Kaka paleta zgrešila destinacijo najbrž.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Tarzan ::

Mislim, da so zadeve par dni nazaj začeli spet razpošiljati normalno. V dveh dneh dobil dva paketka, ki sta bila poslana več kot dva tedna narazen. Izgleda, da se je vse skupaj nabasalo na avionih, ki so prišli takoj po odprtju zračnega koridorja nad evropo. :D

barakus ::

A to je redna praksa da narocilu kaj manjka? Narocilo imam za 7 artiklov, dobil sem jih 5 (ni parcialna posiljka in ni deljen shipping).

MeGreat ::

Ne to ni stalna praksa, kar odpri ticket na dx supportu

overlord_tm ::

barakus je izjavil:

A to je redna praksa da narocilu kaj manjka? Narocilo imam za 7 artiklov, dobil sem jih 5 (ni parcialna posiljka in ni deljen shipping).

Meni je isto en manjkal, ampak je bil notri en listek od DX, in gor je pisal da se opravicujejo ampak ga ni na zalogi in bodo poslali ASAP. Cez kak teden sem dobil se mankajoci kos.

Iii včeraj dobil moj 30 mW laser. Noben ga ni šlatal ali kaj (ni bil odprt). Pa ponoči se vidi za njim črta pa zelo daleč itd. itd. :D.

El Barto ::

borut212 je izjavil:

A je še kakšna podobna stran kot Dealxtreme, torej poceni zadeve brez poštnine? Kupujem MP3 player do max 22 EUR (da se še izognem carini), pa nimajo nič pametnega.

Našel sem tole: http://www.focalprice.com/EM161O/4GB_18...
Torej naročim in dobim domov v roku parih tednov s ceno 17 EUR vključno s poštnino?

Jaz sem kupil tega, ker je 5$ cenejši kot na DX: http://www.tinydeal.com/3-wide-169-touc...
Na njega so napisali polovično ceno in prišel je v dveh tednih, pa carina se ga ni dotikala.

Zaenkrat nimam pripomb, še eno 4 GB kartico mu bom kupil ...
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

kmetek ::

u kurba je kewl, kok je ptt el barto?

El Barto ::

Piše:
Free Shipping
TinyDeal offer Free Shipping for all the products. Generally, the Free Shipping option is sent via Hong Kong Post Airmail or China post and delivery takes about 7-25 days to major destinations. Since all post offices that offer international airmail services do not guarantee delivery time for Airmail parcels, the delivery time is provided for reference only.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

kmetek ::

Pa imajo kake fake GSMe z GPS?

Mobitela jaz raje ne bi preko DX-a naročal...

Gooooo, S-T!

Hardstyle ::

wtf je ST? Naj nekdo pošlje da popravijo... obvezno v mednarodno oznako...

PINki ::

slo tech ;((

Opkow ::

Pomeni Soccer Team? :)

Hardstyle je izjavil:

wtf je ST? Naj nekdo pošlje da popravijo... obvezno v mednarodno oznako...

DX te majice samo prodaja in ne proizvaja, tako da ne morejo nič narest.

zcetrt ::

Nabavil sem USB hub za 5 USD preko DealExtreme. Cena: 5 USD.

Na sliki zgleda kul, v resnici je totalen plastik fantastik. Pa dobro, to je bilo pročakovati. Na sprednji strani embalaže piše "Mad in PRC", na zadnji "MADEIN PRC".

Zadeva je enkrat delala enkrat ne. Sem jo odprl in videl, da je pri kablu, ki pride v HUB, ena žička (gnd) strgana. Sem jo prilotal nazaj.

2USB porta delata, 2 ne. Sem si ogledal vezje in opazil, da je prostor, namenjen elektrolitu prazen. Elektrolit ima pa označen en pad kvadraten, drug pa okrogel. In žičke, ki gredo do USB portov enako. Zato so se delavci (otroci) zmotili, in začeli lotati povezavo do enega USB-ja zamaknjeno - v kvadratni pin od elektrolita. Sem prelotal vse štiri žičke.

Zdaj delajo trije porti od štirih.

Lahko bi naredili še posebej stran "Deal McGayver". Ene stvari do zdaj so bile čisto v redu sicer.
4.

ManDriver ::

zcetrt je izjavil:

Lahko bi naredili še posebej stran "Deal McGayver". Ene stvari do zdaj so bile čisto v redu sicer.

A si prepričan, da to ni bil nakup iz kategorije DIY ? :-)
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?

hojnikb ::

A je slučajn kdo kupo tole
http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
pa dau SnakeOS gor ?
#brezpodpisa

Zadnje cajte full gleda carina. Prej mi niso nobenga paketa odprl, zdej pa že 2 zapored.

hojnikb ::

Bi stvarco nabavo, sam ka ko nimam PayPala :(
#brezpodpisa

turkx90 ::

Vidim, da tukaj pisete, da sprintas račun...

Kaj pod račun se šteje email?

Pošleš po mailu lahk ja

zcetrt ::

Mail od Paypala ali DX.
4.

BladE_ ::

Ali to še zmeraj velja?

mare_ je izjavil:

Ok, ponovi vajo, ker bi kolega rad naročil za ene 200, 300$ stvari :)
do 22EUR ni nič
od 22EUR do 150EUR plačaš davek, ki je 20% cene (right?)
nad 150EUR plačaš davek in carino. Koliko je pa carina?

Brez Paypala ne gre? Se, da naložit kej na Paypal preko mastercarda?

LuGi ::

Da in ne. Ustvari si PP racun in dodaj mastercard.. problem resen =)

PP trga direktno is MC.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

BladE_ ::

BladE_ je izjavil:

Ali to še zmeraj velja?

mare_ je izjavil:

do 22EUR ni nič
od 22EUR do 150EUR plačaš davek, ki je 20% cene (right?)
nad 150EUR plačaš davek in carino. Koliko je pa carina?

Če piše, da je free shiping potem mi do doma pride zadeva brez kakršne koli poštnine? Ali obstaja še kaj podobnega kot DealExtreme?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BladE_ ()

swar ::

Obsataja jih veliko ja jst sem sprobal tudi http://www.focalprice.com in http://www.buyincoins.com/ Od obeh sem dobil robo in bil zadovoljen.Splača se pogledat po vseh treh ker sem našel na eni izmed tdeh dost cenejše folije za ekran nokio 5230 (6 kom za 2eur se mi zdi na drugi je bla pa cena za en kos toliko....
««
10 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98061778404 (1683) KTr1sk
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55571014065 (1594) mtosev
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516079 (9819) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8531929 (25956) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274116 (3118) borisk

Več podobnih tem