» »

rabim urlje za ... načrtovanje kariere, glede poslovanja, moderne ekonomije

rabim urlje za ... načrtovanje kariere, glede poslovanja, moderne ekonomije

Nemenej ::

prosil bi, da sporočite urlje web strani, ki ponujajo veliko informacij glede načrtovanja kariere, poslovanja, novosti moderne ekonomije itd..

hvala

jetam ::

Google... Po zadnjih podatkih 2,073,418,204 strani po katerih išče. Ni vrag da se ne bi kaj našlo!

Hvala za tako koristen in izčrpen odgovor. Zanima me mnenje ljudi, ki so se s tem že ukvarjali in znajo argumentirat, zakaj je določena stran zares dobra. Med temi 2 miljardami strani je namreč veliko dreka.

sketch ::

Hmja... pa sem ze mislil da smo takele "najdite mi" teme izkoreninili.
Nemenej, ce se tebi ne da iskati po googlu, zakaj bi se dalo nam? Temu se rece izkoriscanje, kajti ne prosis za neko specificno informacijo, ki bi bila res tezko dosegljiva (npr. kot je tema o evolucijskem hardware-u v Z&T oddelku) - ampak za nekaj, kar se ti ne da poiskat (kljub temu, da je lahko dosegljivo) - potem pa hoces, da mi mi iscemo namesto tebe. Vsj pri meni iz te moke ne bo kruha.

Sicer bi tako temo zaklenil, a danes bom malo bolj milosten. Ce do jutri ne bo kaksnih pametnih odgovorov - bom temo zaklenil ali izbrisal.

lp
s.
Adapt and overcome.

sketch: od kod ti vse te informacije? nehaj neki predpostavljat, ker 90% stvari, ki si jih napisal, nima povezave z mojimi nameni. če sem svoje namene nejasno opisal, to ne pomeni, da so taki, kot si ti domišljaš.

torej, ima kdo izkušnje z načrtovanjem lastne kariere ali s pomočjo ljudem, ki jo načrtujete, in poznate kako domačo stran, s katero bi si lahko najbolje pomagal. Dreka na to temo je po netu res ogromno, in ne bi rad še naslednjih nekaj dni porabil zgolj za to, da najdem kvalitetno stran.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nemenej ()

Sploh sem pa jasno dal vedeti v svojem drugem odgovoru, da hočem to slišat od ljudi, ki so se s tem ŽE ukvarjali. Bodi pismen.

Justy ::

Tule sem nekaj nasel, ce bo pa pomagalo pa ne vem.

BlazP ::

www.publikum.si
Pa klikn mala sola poslovanja. Ti pise kr precej uporabnih zadev. Pol mas npr.
www.mojdenar.si
Tuki mas pa velik linkov do razlicnih clankov, pa ce se bos kdaj z borzo ukvarju mas vse tecaje slovenskih delnic gor.
www.finance-on.net
Tuki mas pa sploh velik clankov na temo kariere, finance,davki,nepremicnine,...
www.soncek.net/studentska-borza/
Na tem naslovu se pa lahka preizkusis v borzi(na zacetku meseca dobis navideznih 2 miljona SIT, pa jih obracas na borzi)

Jeronimo ::

Hmmm. Kaj pa če bi o tej temi kontaktiral Ekonomsko fakulteto, ali pa na forumu EF napisal svojo željo?
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ponzijeva shema ByXpress (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
233100618 (73606) krneki0001
»

Kdo bi ubil belo miško ali trgovanje in borza znižujeta moralne vrednote (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8920361 (17067) donfilipo
»

Londonska borza opušča Microsoft platformo? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
21320741 (14971) BlueRunner
»

ali bo pokojnina čez 40 let? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26120841 (16692) ZLOky

Več podobnih tem