» »

kako iz 103 kg na 80 kg

kako iz 103 kg na 80 kg

1
2
»

BaRtMaN ::

Ziggga -> what a bunch of bulls*it.
Sej ne, dobr si napisal, znaš dobr nakladat. 8-O

Aja, pa kaj pomenjo na tej strani tiste vrednosti v [oklepajih]?

Ziga Dolhar ::

Barto: odstotek dokončanosti ;). Ko je 80 %, je "moje besedilo". Ko pregleda en kolega, 90 % in ko drugi, 100 % ;).

A!

Phil ::

Heh jaz se pa le trudim, da bi pridobil kakšne 10kg tako da bi bil težak vsaj kakšne 75kg. Zdaj sem težak celih ~65kg. Visok sem 184cm. Jem normalno, sem dovolj telesno aktiven, pa se kar ne morem zrediti :O . Ima kdo kakšen nasvet?
LP

McHusch ::

čips pa SP fuzbal gledat, bojo kile kuj prsle>:D

TESKAn ::

cman: mam enak problem, kot ti...če boš našel kako zdravilo (meni ga še ni uspelo), mi povej. Aja, basat se z mastno hrano ne deluje.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

jeti ::

Če se že kdo hoče zrediti, naj pridobi na mišicah, ne na špehu (ker mu bo potem žal). Tako da basanje z mastno hrano ni dobra rešitev.
cman: kako pa si telesno aktiven? Predpostavljam, da je to kakšen basket, fuzbal, kolo...? Od tega se ne boš nikoli zredil, ker je to aerobna vadba. S tem pridobivaš kondicijo in vzdržljivost, mase pa ne. Če si star 18 let (se pravi, če si že nehal rasti), je najbolje, da se vpišeš na kakšen fitnes. Tam ti bodo sestavili program, ki se ga potem moraš držati. Hodiš 3-4x na teden (odvisno pač od programa), vsakič daš maksimum iz sebe, tako da potem mišice čutiš še nekaj dni. Vsako mišico delaš le enkrat na teden, da ima čas, da se regenerira in zraste. Če jo preobremenjuješ, se nima časa obnoviti in zrasti in učinka ni.
Sicer pa je 70% mase prehrana, fitnes je samo dodatek. Če boš pridno hodil na fitnes in pravilno jedel, se ti bo gotovo poznalo, čeprav imaš verjetno takšno konstitucijo, da se zelo težko zrediš samo od sebe. Ampak brez skrbi, poznam kar nekaj ljudi, ki se niso in niso mogli zrediti, potem pa so šli na fitnes, pridno trenirali in rezultati so bili tu.
Aja, pa zdej poleti boš težko kaj naredil, ker ej vroče, človek nima takšnega teka, veliko švica... Najbolje, da se jeseni vpišeš v bližnji fitnes in čez zimo narediš čim več. Takrat je mrzlo in človk komi čaka, da se nekje razmiga, pa še apetit gromozansko naraste v primerjavi z vročim poletjem. ;)

Kdor pa hoče hujšat: Tle pa vsaj 3x na teden aerobna vadba. Kolo, tek... Optimalno je tam nekje 45-60 minut. Pij veliko vode ali pa malo sladkanega čaja, nikakor pa ne kakšne coca cole in podobnega. Ne, tudi pira čim manj.:D Pa ni se treba po nepotrebnem basat s čipsi in podobnim.

Ja, in še nekaj, važna je volja. Kdor po mesecu ali dveh obupa, ker ni rezultatov, si je sma kriv. Če se pa nekdo odloči in se drži programa, se čez pol leta ozre nazaj in vidi, da se pa nekaj je premaknilo.

Tolk zaenkrat.
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Matek ::

Hehe, jaz pa sem visok 193 pa mam 60 kil. Beat that:D.

Žrem pa tudi lahko karkoli, pa se nikol ne zredim.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Ziga Dolhar ::

MMMato: I beat you. 49 kil. Centimetrov sicer nekaj manj, a vseeno....
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izguba telesne teže (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24831450 (9362) janja765
»

Zelo sem suh (strani: 1 2 3 )

13733212 (26058) metikameti
»

Kako se zrediti? (strani: 1 2 3 4 5 )

24775502 (65737) thramos
»

V zadnjih 29 tednih shujšal 30kg (strani: 1 2 )

8423924 (21133) whatever
»

hujšanje (strani: 1 2 3 )

10512523 (8717) Pyr0Beast

Več podobnih tem