Forum » Hlajenje in modifikacije » Iz česa mora bit stična ploskev na coolerju?
Iz česa mora bit stična ploskev na coolerju?
Orbit89 ::
Torej, pred kratkim sem kupil Scythe KATANA 2 pri cool-pc in sem opazil, da je stična ploskev iz neke sive kovine(aluminij?).
Na netu pa sem najdu samo slike od tega kulerja z bakrenimi ploskvami.
...in na njihovi strani je tudi slika coolerja z bakreno ploskvijo.
Kaj sem kupil mačka v žaklju ali gre samo za novejšo revizijo?
Na netu pa sem najdu samo slike od tega kulerja z bakrenimi ploskvami.
...in na njihovi strani je tudi slika coolerja z bakreno ploskvijo.
Kaj sem kupil mačka v žaklju ali gre samo za novejšo revizijo?
Pouh ::
možno je, da je gor samo nek tanek aluminjat "listič". Meni se je ponesreči odlepil (na hladilniku od P4), ko sem ga čistil z bencinom.
Shkorc ::
Isto je s Scyth Mugen, ki sem ga kupil pred tednom v funtechu.
Na sliki trgovine/drugod po internetu je z bakrenim dnom, v resnici pa aluminijast?
Na sliki trgovine/drugod po internetu je z bakrenim dnom, v resnici pa aluminijast?
alexa-lol ::
bom akr tu vprašal...nabavil sem Akaso 965. A rabim kako termalno pasto preden ga nastimam na proc?
ModriN96 ::
Seveda je treba dat pasto med kuler in proc da zafilaš zrak oz luft k se umes nardi.
Priporočam pa Arctic Silver 5 oz Arctic MX2...
Priporočam pa Arctic Silver 5 oz Arctic MX2...
fosil ::
Ne vidi se sicer ravno najboljše ampak na prvi sliki se mi zdi kakor da je čez stično ploskev prišraufana še ene zaščitna ploščica čez.
Iz česa so pa heatpipe cevi? Te bi morale biti tudi iz bakra in če so te aluminijaste potem je res verjetno vse aluminijasto.
Sicer pa na strani od cool-pc lepo piše:
material: bakreno dno in bakreni heat-pipe cevi, aluminijasta rebra
če ni verjetno ne bi smel imet težav z vračanjem.
Iz česa so pa heatpipe cevi? Te bi morale biti tudi iz bakra in če so te aluminijaste potem je res verjetno vse aluminijasto.
Sicer pa na strani od cool-pc lepo piše:
material: bakreno dno in bakreni heat-pipe cevi, aluminijasta rebra
če ni verjetno ne bi smel imet težav z vračanjem.
Tako je!
Sagec ::
to kar mislite da je aluminijasto. je samo premaz z zaščito .(isto kot pri žlebovih na bakrenih se nabirajo alge itd.) heatpipe cevi so pa iz bakra. (sam si lastim orochija.) Lp
axee ::
To ni aluminjasto, to je premaz. Poglejte npr thermalright-ove izdelke, bi bili tako na vrhu če bi bili aluminjasti? NE. So samo prevlečeni z zaščitno snovjo. Plus da lepše zgleda ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 320268 (3771) | yayo |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19570 (16693) | Wofk |
» | Cooler na grafi!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2281 (1930) | 5pellfire |
» | Članek: Kištica utišaj se (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13775 (8770) | Glicerin |
» | TERMALNA PASTAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1929 (1540) | Bungee- |