Forum » Znanost in tehnologija » Elektronska cigareta - Kje? Kako? Koliko? Zakaj?
Elektronska cigareta - Kje? Kako? Koliko? Zakaj?
thexfale ::
Lep pozdrav!
Že nekaj časa razmišljam o nakupu Elektronske cigarete. Znamima me predvsem kako realeno zgleda vse skupaj, količina dima npr. in pa kje kupiti, kajti cene so zelo različne - srednja meja med kvaliteto in ceno.
P.S. Podrobno sem prebral strani kot so mednama.si, elektronskaCigareta.com, zato bi prosil za napotke uporabnike E-cigarete oz. poznavalce.
Hvala, LP!
Že nekaj časa razmišljam o nakupu Elektronske cigarete. Znamima me predvsem kako realeno zgleda vse skupaj, količina dima npr. in pa kje kupiti, kajti cene so zelo različne - srednja meja med kvaliteto in ceno.
P.S. Podrobno sem prebral strani kot so mednama.si, elektronskaCigareta.com, zato bi prosil za napotke uporabnike E-cigarete oz. poznavalce.
Hvala, LP!
- zaklenilo: antonija ()
thexfale ::
Zanimivo - kaj pa kvaliteta? Je kakšna razlika med cigareto ki stane 10€ in tisto za 60?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thexfale ()
antonija ::
Ce ze obstaja tema z isto debato sprasuj v originalni temi, ne odpirat novih.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tobak (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 56845 (8987) | Baja |
» | Elektronska cigareta - varnost uporabe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41213 (10975) | BCSman |
» | Katere čike kadite? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 110674 (44823) | Limona |
» | Najljubse pivo in cigareti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19600 (11690) | BCSman |
» | Nove trošarine na alkohol in tobak? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18613 (17468) | Phil |