Forum » Pomoč in nasveti » Uveljavljanje garancije pri Gainwardu
Uveljavljanje garancije pri Gainwardu
Kenshin ::
Pred kratkim mi je crknila grafična proizvajalca Gainward.
Kupljena je bila Avgusta 2006 pri Comtronu. Prodajalec mi je dal na grafično eno leto garancije, medtem ko je polna garancija 3 leta.
Tako da sedaj moram uveljavljati garancijo pri proizvajalcu, ki pa po "novih" pogojih ne sprejema garancijskih zahtevkov direktno od končnega uporabnika temveč moram podati zahtevek uradnemu zastopniku /uvozniku /distributerju, ki nato poda zahtevek namesto mene.
Težava je ker ne vem kdo bi to bil pri nas. Na Gainwardovi strani pa tudi ni nobenega seznama.
Mi lahko kdo mogoče pomaga ali ima izkušnje z uveljavljanjem garancije direktno pri tem podjetju ?
Kupljena je bila Avgusta 2006 pri Comtronu. Prodajalec mi je dal na grafično eno leto garancije, medtem ko je polna garancija 3 leta.
Tako da sedaj moram uveljavljati garancijo pri proizvajalcu, ki pa po "novih" pogojih ne sprejema garancijskih zahtevkov direktno od končnega uporabnika temveč moram podati zahtevek uradnemu zastopniku /uvozniku /distributerju, ki nato poda zahtevek namesto mene.
Težava je ker ne vem kdo bi to bil pri nas. Na Gainwardovi strani pa tudi ni nobenega seznama.
Mi lahko kdo mogoče pomaga ali ima izkušnje z uveljavljanjem garancije direktno pri tem podjetju ?
- spremenilo: Kenshin ()
solatko ::
Poišči uradno stran, pomoč in podpora in se preko maila dogovori za postopek, če drugega ne, ti bodo po številki kartice, sporočili, kdo jo je kupil, kot distributer, direktne distribucije v Sloveniji niso imeli.
Šimpanz ::
Comtron ti je dal 1 leto garancije torej pri njih nimaš kaj iskati. Obrni se direktno na proizvajalca in ga prosi za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mindfactory garancija -problem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13568 (7781) | Mitja358 |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14664 (12336) | kratos |
» | Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9371 (6793) | St235 |
» | Ali naj kupim USB zunanji trdi disk iz hoferja ? 400 giga, 8 mb, 7200.Oddelek: Kaj kupiti | 4250 (2267) | Urajmal |
» | Comtron ne da reklamacije na en mrtvi pikselOddelek: Loža | 4371 (2845) | kuglvinkl |