» »

Obama Go

Obama Go

Temo vidijo: vsi
««
18 / 34
»»

Azrael ::

tudi če je rojen na Havajih, ni NBC, ker naj bi kot otrok imel tudi Indonezijsko in/ali Angleško/Kenijsko državljanstvo - bullshit, zakonodaja drugih držav glede državljanstva nima nikakršnega vpliva na odnos ZDA do svojih državljanov. Poleg tega otrok ne more izgubiti ameriškega državljanstva neglede na to, kaj počnejo njegovi starši

Si ziher, da vse države dovoljujejo dvojno državljanstvo? Za indonezijo nekateri pravijo, da ga ne dovoljuje.
Nekoč je bil Slo-tech.

Gandalfar:

>kaj pa varovanje zasebnosti dohtarce?

Hmm, zakaj pa potem raja sme, pravzaprav mora, mahati s temi listki vse naokrog?
Nekoč je bil Slo-tech.

poweroff ::

Nekatere države ne dovoljujejo dvojnega državljanstva. Nekatere ga. ZDA so med slednjimi.

Še kaj?
sudo poweroff

msjr ::

Bravo frudi, to je to.

PacificBlue ::

Na drugi strani imamo pa uradni dokument, ki potrjuje Obamov kraj rojstva in izjavo uradne osebe, da se ta uradni dokument ujema z originalom. Komu torej verjet? Oziroma - zakaj eno od strani v debati sploh še jemati resno?

Obamo ziher ne moremo jemati resno. Če bi bil resen, bi brez problema pokazal originalen rojstni list, pa ga ni. Pa so ga vsi njegovi predhodniki. Še njegov tekmec v predsedniški kandidaturi McCain je to storil. Oz storil je še več, sam je dejal da bo priskrebel vse potrebne papirje, kar je tudi storil. Brez zahteve,samodejno.

Pri Obami je pa toliko nesposobnosti,ker bi MORAL pokazat birth certificate in ga še ni, tako da lahko dvomimo..zelo dvomimo v njegovo kredibilnost.

Poleg tega, tak pildek ni dokaz,izdati nek uradni dokument pa res ni težko a ne:

Od vseh američanov, ki morajo dokazovati se s tem papirjem vsakodnevno, Obama tega ni zmožen..pa je minilo že več kot eno leto:

Tole je pa realnost, ki kr kliče po preiskavi:

I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

@Matthai

Kaj pa Indonezija? Ali ima lahko nekdo njihovo in še neko drugo državljanstvo?
Nekoč je bil Slo-tech.

PaX_MaN ::

Še njegov tekmec v predsedniški kandidaturi McCain je to storil. Oz storil je še več, sam je dejal da bo priskrebel vse potrebne papirje, kar je tudi storil. Brez zahteve,samodejno.

Njegova osebna odločitev, torej. Zakaj njegovo odločitev spoštujete, Obamova je pa najmanj dokaz laži in/ali vredna linčanja/odstavitve?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

XsenO ::

Pri Obami je pa toliko nesposobnosti,ker bi MORAL pokazat birth certificate in ga še ni, tako da lahko dvomimo..zelo dvomimo v njegovo kredibilnost.

Glede na položaj, ki je prišel bi vsak z malo zdrave pameti zaključil, da je zahtevane dokumente pokazal ustrrznim službam. Če pa tem ni in te niso ukrepale se pa lahko pod vprašanjem postavi vse predsedniške volitve do sedaj.
1 + 1 = 1

Še njegov tekmec v predsedniški kandidaturi McCain je to storil. Oz storil je še več, sam je dejal da bo priskrebel vse potrebne papirje, kar je tudi storil. Brez zahteve,samodejno.

Njegova osebna odločitev, torej. Zakaj njegovo odločitev spoštujete, Obamova je pa najmanj dokaz laži in/ali vredna linčanja/odstavitve?

Zato, ker če bi bil Obama pravi kerlc bi lahk to brez problema naredil(če bi birth certificate dokazoval da je rojen v Zda). Tako, kot vsi njegovi predhodniki.

Glede na položaj, ki je prišel bi vsak z malo zdrave pameti zaključil, da je zahtevane dokumente pokazal ustrrznim službam. Če pa tem ni in te niso ukrepale se pa lahko pod vprašanjem postavi vse predsedniške volitve do sedaj.

Moje mnenje je, pač da so si nekateri močni lobiji zaželeli temnopoltega predsednika. In našli so ga v Obami,ampak z rahlo ampak zelo pomembno pomanjkljivostjo..to da ni bil rojen v Zda. Zato pa mutijo zdaj in se skrivajo,za nekimi uradnimi dokumenti in izjavami, ko pa bi bilo stokrat laže direkt v kamero pokazat originalen rojstni list in bi bila koza cela, volk pa sit.
I’m out.

Zgodovina sprememb…

Zato, ker če bi bil Obama pravi kerlc bi lahk to brez problema naredil(če bi birth certificate dokazoval da je rojen v Zda).

Ponavljaj si tele besede, zapisane na temle pildku, dokler jih ne boš doumel:
This copy serves as prima facie evidence of the fact of birth in any court proceeding.

In našli so ga v Obami,ampak z rahlo ampak zelo pomembno pomanjkljivostjo..to da ni bil rojen v Zda.

Prosim za ime tujega dohtarja, ki naj bi ga bil spravil na svet. Ali pa njegov domnevno tuji in pravi™ rojstni list, vsaj.

Zgodovina sprememb…

MadMicka ::

PacificBlue, kaj si ti predstavljaš pod originalen rojstni list? Pa ja ne menda tisti list, ki naj bi ga starši dobili ob rojstvu. Torej v primeru Obame list papirja star skoraj 50 let? Ali kaj točno je zate original?

Zato, ker če bi bil Obama pravi kerlc bi lahk to brez problema naredil(če bi birth certificate dokazoval da je rojen v Zda).

Ponavljaj si tele besede, zapisane na temle pildku, dokler jih ne boš doumel:
This copy serves as prima facie evidence of the fact of birth in any court proceeding.

Za tale pildek se mi isto poraja vprašanje,če je resnična njegova vsebina, kot je resnice v tem da je Obama NBC.Zato si poglej tole in dobr preštudiraj : http://bogusbithcertificate.blogspot.co...

In našli so ga v Obami,ampak z rahlo ampak zelo pomembno pomanjkljivostjo..to da ni bil rojen v Zda.

Prosim za ime tujega dohtarja, ki naj bi ga bil spravil na svet. Ali pa njegov domnevno tuji in pravi™ rojstni list, vsaj.

Zakaj pa Obama to sam ne sporoči? Zakaj mene to sprašuješ, to je delo Obame. Naj nam čim več pove, da mu bomo lažje verjeli. Ker na tak način,ko je zaprl dostop do svojih medicinskih, študenskih datotek itd se mi ne zdi da je vreden zaupanja.Niti malo ne.

PacificBlue, kaj si ti predstavljaš pod originalen rojstni list? Pa ja ne menda tisti list, ki naj bi ga starši dobili ob rojstvu. Torej v primeru Obame list papirja star skoraj 50 let? Ali kaj točno je zate original?

To,ali pa kaj iz arhiva bolnišnice v kateri naj bi bil rojen. Aja, je zapečatil vse morebitne dokumente.
I’m out.

TESKAn ::

P****, od vseh črncev v Ameriki niso mogli najti _ENEGA_, ki bi bil NBC in že imel dokaj visok položaj? Are you fuc**** kidding me???

Fu**** m****...kolikor pripisujete skoraj sušerčloveške lastnosti zarotnikomtm, jim hkrati pripisujete še na n - to potenco večjo nesposobnost. I*****.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

PacificBlue, pa imaš ti original rojstni list? Jaz ga npr. nimam. Kaj pa, če v bolnici ni mogoče najti 50 let starega lista? Kaj sedaj? Ga je sploh potrebno najti? Jasno, ni potrebno.

Glede tega so stvari zelo preproste. Tako kot je moral npr. naš predsednik predložiti rojstni list, ga je moral tudi predsednik v ZDA. Rojstni list je javna listina. Velja za resnično, razen če se dokaže nasprotno. Jokanje, češ, naj dokaže, da se je v resnici rodil tam in tam, še zdaleč ni dovolj. On je že dokazal s predložitvijo uradne listine. Če laikom takšna uradna listina ni dovolj, je bolj ali manj to problem njihove nevednosti. Razumeš?

Sicer pa, kot rečeno, zgodba je že davno tega končana. Prav smešno, da se še vedno glede tega toliko zgovarjamo :)

Zato si poglej tole in dobr preštudiraj : http://bogusbithcertificate.blogspot.co...

Model pridiga o fotošopanem certifikatu, ko sam fotošopira do onemoglosti?
Njahaha.
Pa še, beseda Uradne osebe™ >> beseda naključnega blogerja.

Zakaj mene to sprašuješ, to je delo Obame.

Obama je že naredil svoje delo.

Ker na tak način,ko je zaprl dostop do svojih medicinskih, študenskih datotek itd se mi ne zdi da je vreden zaupanja.Niti malo ne.

Buhu. Ujemite ga na laži s pravim™ kenijskim rojstnim listom al' pa nehajte trolat.

Zgodovina sprememb…

msjr ::

Prav smešno, da se še vedno glede tega toliko zgovarjamo

Debata ekskluzivno poteka samo še na Slo-techu in moonhoaxerskih forumih v ZDA (pa še tam so zgubili tempo).

Je pa zanimivo, kako lahko nekateri izobraženi ljudje (Thomas) ignorirajo Occamovo britev (kar pa je spet značilno za moonhoaxerje, chemtrailerje in podobne ljudi, ki žal spadajo v isti koš).

Pa še nekaj sem opazil. Če kdo da res dober spisek argumentov, ga zgoraj omenjeni moonhoaxerji ignorirajo (in to velja za vse podobne teme).

p.s.: moderatorjem pa kapo dol za mirne živce.

P****, od vseh črncev v Ameriki niso mogli najti _ENEGA_, ki bi bil NBC in že imel dokaj visok položaj? Are you fuc**** kidding me???

Ne te ne zajebavam, Obama je produkt Ford Foundation-a, če veš kaj je to.Včasih se kar zgrozim, ko vidim pomanjkanje informacij pri nekaterih.

PacificBlue, pa imaš ti original rojstni list? Jaz ga npr. nimam. Kaj pa, če v bolnici ni mogoče najti 50 let starega lista? Kaj sedaj? Ga je sploh potrebno najti? Jasno, ni potrebno.

Slučajno ga imam ja. Pa nism edini tak v družini. Iskanje takšnih listin potem pač ni moj problem.

Sicer pa, kot rečeno, zgodba je že davno tega končana. Prav smešno, da se še vedno glede tega toliko zgovarjamo

Pač preverjamo dejstva, debatiramo,itak pa ne moremo vplivati na karkoli pomembnega.
I’m out.

Ne te ne zajebavam, Obama je produkt Ford Foundation-a, če veš kaj je to.Včasih se kar zgrozim, ko vidim pomanjkanje informacij pri nekaterih.

Kakšen verodostojen dokument, ki bi to dokazoval?
1 + 1 = 1

PacificBlue, pa ti razumeš, da originalni rojsti list, kot mu ti praviš, nima nobene večje teže kot rojstni list, ki ga država izda kadarkoli po rojstvu, tudi čez 50 let? A ti sploh razumeš, da gre pri obeh listinah za uradno listino, kjer zapisano velja za resnično. Tudi originalni rojstni list, kot mu ti praviš, lahko nekdo tretji, ki ima pravni interes, izpodbija, enako kot kasneje izdani rojstni list. Mislim, kaj hudiča ti ni jasno? Pa ja pri zdravi pameti ne trdiš, da mora človek 50 let hraniti neko listino, ki jo lahko kadarkoli dobi na uradnem šaltarju??? Se ti zdi to normalno? Ali pa te morda ne zastopim dobro.

MadMicka

Saj te razumem. Ampak v zgornjem linku, ki sem ga dal avtor dobro opiše kaj je vse narobe s tem certifikatom objavljenim na internetu.
I’m out.

Okapi ::

Slučajno ga imam ja.
Original imaš samo v primeru, da si ga ukradel na matičnem uradu. Ker ti ga jasno v nobenem primeru ne dajo, dobiš samo izpisek iz rojstne matične knjige.

O.

Polarik je bil že zdavnaj skreditiran s strani pravih strokovnjakov, ki se niso skrivali za psevdonimom.
1 + 1 = 1

Original imaš samo v primeru, da si ga ukradel na matičnem uradu. Ker ti ga jasno v nobenem primeru ne dajo, dobiš samo izpisek iz rojstne matične knjige.

Ko sta starša urejala očetovstvo,kmalu po mojem rojstvu sta dobila moj rojstni list na matičnem uradu. In tega imam.

Polarik je bil že zdavnaj skreditiran s strani pravih strokovnjakov, ki se niso skrivali za psevdonimom.

Pokaži mi te "strokovanjake".
I’m out.

sta dobila moj rojstni list na matičnem uradu.
Dobila sta izpisek iz rojstne matične knjige. To ni original, tisto, kar je nekdo zapisal, ko si se ti rodil, in kar sedaj nekateri zahtevajo od Obame.

O.

Pa je že kdo sploh videl papir?

The "secrecy" ended when Tommy Vietor at the Obama campaign sent a message to us and other reporters saying, "I know there have been some rumors spreading about Obama's citizenship, so I wanted to make sure you all had a copy of his birth certificate." A digital image was attached.

http://www.factcheck.org/askfactcheck/h...
I’m out.

Pokaži mi te "strokovanjake".

http://hackerfactor.com/blog/index.php?...

Če me spomin ne vara sta poleg tega bila še dva, ki sta skreditirala teze Polarika, sam jih trenutno ne najdem, jebiga dobro leto je minilo od tega, morda še kaj piše v tastari temi o temu.

Anyway a nam bi lahko posredoval odgovor na to

1 + 1 = 1

Če je podobno kot pri nas, original sploh ni papir, ampak zapis, par vrstic, v debeli (rojstni matični) knjigi. Potem ti pa na matičnem uradu, če jih prosiš, podatke iz te knjige prepišejo na formular, udarijo štempiljko, uradnik se podpiše in to je "rojstni list".

O.

username ::

ignorirajo Occamovo britev
Hm, po tem kriteriju je najbolj simpl razlaga to, da Obama pač ni NBC in ne bi smel biti POTUS... izgovori glede lukenj o dogajanju v njegovi mladosti so namreč precej nerodni, cela zgodba pa precej neverjetna.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: username ()

Anyway a nam bi lahko posredoval odgovor na to

Na internetu je dosti tega. Glej predvsem vlogo njegove matere-oz službo le te.

Če je podobno kot pri nas, original sploh ni papir, ampak zapis, par vrstic, v debeli (rojstni matični) knjigi. Potem ti pa na matičnem uradu, če jih prosiš, podatke iz te knjige prepišejo na formular, udarijo štempiljko, uradnik se podpiše in to je "rojstni list".

Da to vem. Samo govorim, da je bil ta certifikat javnosti predstavljen le v digitalni obliki,preko http://www.factcheck.org
Če je avtentičen, tega pa ne vemo.
I’m out.

Zheegec ::

Na internetu je dosti tega

Če je pa na internetu pa 100% drži. Samo problem je, da na internetu prej najdeš potrditev, da je Obama NBC, kot pa obratno. Torej drži na internetu samo tisto, kar ti praviš da drži, ne drži pa vse ostalo ane?

Pa že celo temo govorite, da Obama ni NBC, torej bi vi MORALI vedeti, da NI avtentičen, pa za to predložiti dokaze. On ga je predložil, je popolnoma enak regelc, kakeršnega dobi vsak drug državaljan in za pristojnega uradnika je bil popolnoma zadosten, hence je Obama predsednik ZDA.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

Na internetu je dosti tega

Če je pa na internetu pa 100% drži. Samo problem je, da na internetu prej najdeš potrditev, da je Obama NBC, kot pa obratno. Torej drži na internetu samo tisto, kar ti praviš da drži, ne drži pa vse ostalo ane?

Ann Dunham @ Wikipedia

Zaposlil jo je Peter Geithner, bivši šef Ford Foundation-a. Njegov sin Timothy Geithner je sedaj v Obamini administraciji secretary of the treasury. Ne skrbi,moje informacije so kr točne.
I&#8217;m out.

Da to vem. Samo govorim, da je bil ta certifikat javnosti predstavljen le v digitalni obliki,preko http://www.factcheck.org

Malo pobrskaj pa boš našel taisti dokument, ki ga en tip drži + sliko iz malo drugačnega profila :)
1 + 1 = 1

On ga je predložil, je popolnoma enak regelc, kakeršnega dobi vsak drug državaljan in za pristojnega uradnika je bil popolnoma zadosten, hence je Obama predsednik ZDA.

Obstaja velika možnost, da je ponarejen. Sicer ne bi Obama rabil 3 odvetniške pisarne in ne vem koliko denarja, da bi zakril sledi za sabo,ter zapečatil zdravniške in študijske dokumente, ki bi jasno pokazale kje je bil rojen..
I&#8217;m out.

PacificBlue, pa imaš ti original rojstni list? Jaz ga npr. nimam.

Se pravi iz tega lahko potegnemo zaključek, da sploh nisi rojen. 8-)
sudo poweroff

Na internetu je dosti tega.

Na internetu je tudi kdo točno te (vas) je nategnil z "analizo" slike certifikata.

Btw a obstja sploh kakšen dokaz, da je bila Obamova mati sploh kdaj v Keniji? :)
1 + 1 = 1

PacificBlue, pa imaš ti original rojstni list? Jaz ga npr. nimam.

Se pravi iz tega lahko potegnemo zaključek, da sploh nisi rojen.

Ne nisem,sploh nisem človek. Sem samo napisan algoritem, ki predvidi vse vaše poteze:)

Btw a obstja sploh kakšen dokaz, da je bila Obamova mati sploh kdaj v Keniji? :)

In Hawaii she met Barack Obama, Sr. from Kenya in her Russian language class.It has been claimed they were married February 2, 1961 in Maui. However, no marriage certificate has ever been seen and no witnesses were present at the supposed ceremony. Also, there is no evidence Barack Obama Sr. and Ann Dunham lived together sharing a common residence or he ever financially supported his new 'wife'. The date and place of the 'marriage' appears only in the divorce record. Barack Obama, Jr. was born August 4, 1961. Unanswered questions regarding the early relationship between Barack Obama Sr. and Ann Dunham raises the possibility of a tribal marriage in Kenya followed by Barack Obama's birth.

Fifteen days after Barack Obama's birth either in Hawaii, Washington state or Kenya, Ann enrolls in extension classes at the University of Washington in Seattle on August 19, 1961.Ann tells her babysitter she is anxious to return to her husband--which suggests the couple still have a relationship. She reveals to the babysitter they plan to move to Kenya where Obama Sr. will take another wife, a full blooded Kenyan, as an obligation to his tribe.

http://en.metapedia.org/wiki/Stanley_An...
I&#8217;m out.

Metapedia - a nationalist encyclopedia

Pa če to pustimo

Unanswered questions regarding the early relationship between Barack Obama Sr. and Ann Dunham raises the possibility of a tribal marriage in Kenya followed by Barack Obama's birth.

Med possibility in certainty je zelo zelo velika razlika + nobeden od omenjenih virov tega dela članka ne pravi nič glede tega.

In za zabavo:
Metapedia o wikipediji:
Wikipedia tends to have edits of a liberal-leftist position designed to brainwash a younger generation.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

Interesanto se mi zdi tole:

She lived in the Seattle area; spending her teenage years in Seattle's coffee shops with other young leftist radicals. Obama claims his mother's family were conserevative Methodists or Baptists from Kansas. However his mother's parents were members of a left-wing Unitarian church near Seattle. The church located in Bellevue, Washington was nicknamed "the little red church," because of it's communist leanings.

The school Ann attended, Mercer Island High School, was a hotbed of pro-Marxist radical teachers. John Stenhouse, board member, told the House Un-American Activities Subcommittee that he had been a member of the Communist Party USA and this school has a number of Marxists on it's staff. Two teachers at this school, Val Foubert and Jim Wichterman, both Frankfurt School style Marxists, taught a critical theory curriculum to students which included; rejection of societal norms, attacks on Christianity, the traditional family, and assigned readings by Karl Marx. The hallway between Foubert's and Wichterman classrooms was sometimes called "anarchy ally."

Ker potem imajo verjetno prav tisti, ki Obamo obtožujejo uvajanje socializma. Njegova mati je bila pač komunistka.

In za zabavo:
Metapedia o wikipediji:
Wikipedia tends to have edits of a liberal-leftist position designed to brainwash a younger generation.

Verjetno je nam tudi zato profesor prepovedal na faksu karkoli citirati iz wikipedie;)
I&#8217;m out.

In za zabavo:
Metapedia o wikipediji:

Tole mi je zanimivo. en profesor iz Harvarda mi je, ko sem bil še študent, razlagal, da je z neko raziskavo dokazal, da imajo ljudje na splošnem precej levičarska prepričanja. Višji sloji imajo bolj desna prepričanja, množice pa bolj leva. Velja za ZDA.

Tako da me tole ne preseneča, glede na to, kdo ureja Wikipedijo. :D
sudo poweroff

urban99 ::

Precej zanimivo koliko ljudi iz višjega sloja surfa po slo-techu.

Interesantno gor ali dol, še vedno nikjer ne vidim, da bi pisalo, da je mamica bila sploh kdaj v Keniji
1 + 1 = 1

Urban, tisto seveda velja za ZDA. Pri nas je desnica v splošnem še precej bolj primitivna kot levica. Žal. Zato se razumen človek tudi težko identificira z desnico, pa čeprav bi se rad.
sudo poweroff

Interesantno gor ali dol, še vedno nikjer ne vidim, da bi pisalo, da je mamica bila sploh kdaj v Keniji

Jezus, pa rabiš prima facie dokument al kaj? Ne trolaj.
I&#8217;m out.

oh the irony
1 + 1 = 1

oh the irony

Ehehe.

Jezus, pa rabiš prima facie dokument al kaj? Ne trolaj.

Ja, un domnevni kenijski poročni "certifikat" bi bil dober. Al pa da Dunhamovo prisilite, da vam da pasuš s kenijskim štempljem. :D

Zgodovina sprememb…

Ja, un domnevni kenijski poročni "certifikat" bi bil dober. Al pa da Dunhamovo prisilite, da vam da pasuš s kenijskim štempljem.

Meni nič ni potrebno dokazovati, lahko pa si mislim svoje..in tudi si.8-)
I&#8217;m out.

oldguy ::

Meni nič ni potrebno dokazovati, lahko pa si mislim svoje..in tudi si.8-)

E, si jaz tudi, ko berem tole.

Verjameš eni "levi strani", ki natolcuje o komunističnih profesorjih in cerkvah (!?!), daješ linke ki sami sebe diskreditirajo, obenem pa obtožuješ ljudi, ki hočejo verni dokument s katerim bi podkrepil tvoje trditve, s troli, in to zaradi zahteve po (pravtako) vernem dolumentu.

oh the irony...:)

Berem tole temo kadar mi je dolgčas, in moram rečt, da vkolikor je par povedanih stvari pol leta nazaj sicer bilo vrednih razmisleka, birtherji vseeno nimate za burek. Povoženi ste bili. Padli k 9/11 hoaxerjem, takorekoč...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oldguy ()

SmeskoSnezak ::

Že dugo nisn pisal ali bral o Obami, zato sn si celotno temo prebral. Res, čestitke Obami za njegove odločitve, čeprav še čakam na tiste bolj pomembne. Sploh takšne, da si bo zaslužil Nobelovo nagrado!!

Me je pa razočaral ravno tam, kjer sn reko, da ne sme tega početi. Uvesti cyberpolicijo. No, saj upam, da je ne bo! :)

Vidim pa, da so haterji in hoaxerji še vedno na delu... in to že eno leto, lahk rečem za enega. In ker sn ravno bolj vesel, bom jima lepo odpisal.

Poglej si, koliko predvolilnih obljub je že prelomil in kolikokrat je govoril eno, storil pa drugo.

O, bog. Že 8 obljub je prelomil. :P

In Thomas se še vedno ponavlja in upa na Obamovo nebovzetje (da bi pokazo NBC). :D
Že pred enim letom sem ti rekel, da upanje umira zadnje. Vidim, da še kar upaš. Pa le upaj še naprej. ;)

p.s.:In to st moderatorsko hinavščino, da mu dopušča že celo leto (NE)sklicevanje na lastno avtoriteto, mi gre tak na živce, da bom do nadalnega pustil vse Obama teme na miri. Čeprav bi morali Thomasove prispevke brisat in mu že pred tričetrt leta nadet naziv, ker ne spoštuje pravil foruma. F*** u
@ Pusti soncu v srce... @

Thomas ::

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
««
18 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sovražniki razuma (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24226278 (24049) sprasujem
»

Sorodstvene vezi predsednikov ZDA (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23315680 (10461) Gandalfar

Ali Obama sme postati predsednik ZDA?

72021 (1893) OmegaBlue
»

Will Hillary own some republican ass? (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

112362264 (30565) poweroff
»

V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?

Oddelek: Novice / Zasebnost
473980 (2630) jype

Več podobnih tem