» »

Obama Go

Obama Go

Temo vidijo: vsi
««
26 / 34
»»

Double_J ::

Dve šivanki...

Thomas ::

Kam se skoz tisto špranjo pokuka, na levi strani certifikata, mi lahko kdo to razloži. Lepo pokroviteljsko, da bom lahko razumu, ampak hkrati dovolj nedvoumno za vse?

Predstavljam si, da niti CNN ni čisto prepričan se tan skoz vidi v porodno sobo, paralelni svet, kopalnico Bele hiše?

Je to ena od špranj double slit experimenta in je to nek kvantni efekt, ki ga nihče ne opazi?

WTF je to, provzaprov?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

To je ena stran iz knjige rojstev, na levi se še celo vidi delček izpisa drugega rojstva. Iz tam so pač morali skopirati na papir, pod katerega se je potem podpisal tip 25.4.2011.
Dve šivanki...

Poštemplja se to pa nč?

donfilipo ::

SomethingEls je izjavil:

Health care system @ Wikipedia

Glej:'Cross-country comparisons'

Infant mortality rate je višji, ker se v Ameriki šteje naprimer mrtvo rojene v Evropi pa ne.

Ma to ti baš kerga druzga. Ne prenesem pezdekov pa basta. Če NE BI ŠTELI mrtvih otrok bi bil IMR 0. Idioti vidijo, da gre pri USA za najdražje in ne za najboljše zdravstvo, ti pa ne boš nikoli!!! Ker enostavno nimajo 47000000 ljudi sploh zavarovanih, in ker bolj ubogi pretirano varčujejo pri obiskih ali terapijah, ki so plačljive. Uber bogati, pa so pogosto hedonisti do hektolitra, ki sicer imajo daleč najboljše zdravstsvo na svetu, a nič ne pomaga. Edino, kar se iz te statistike RES NE VIDI, je daleč največji napredek, ki ga ameriško zdravstvo in farmacija, nemara pro capita prinesejo k cehu. Verjetno. Ampak to se šteje, da naredijo za vse. Cel svet kolektivno. In ne zase:)

Prenesem basače, ki nekaj zaslužijo. Ne prenesem pa notornih iz užitka. Enostavno. Pika!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

donfilipo je izjavil:

SomethingEls je izjavil:

Health care system @ Wikipedia

Glej:'Cross-country comparisons'

Infant mortality rate je višji, ker se v Ameriki šteje naprimer mrtvo rojene v Evropi pa ne.

Kar ti hočeš poudariti je, da (jebemti mi je spet potegnilo kovanec v monitor:), da obstajajo razlike pri evidentiranju spontanih splavov. To drži, razlik je še nekaj, nobena pa ne pojasni nižje povprečne življenske dobe, in kakorkoli gledaš visoke smrtnosti dojenčkov. In relativno visokega nezadovoljstva z zdravstvenim sistemom. Ker pa so v USA v bistvu precej pohlevni, se pravi zelo spretno prestrašeni in zmedeni s takimi forami, kot jih izvajaš ti, bo ves revolt izbruhnil na lepem naenkrat....in takrat bo usodno za cel svet!

JanK ::

Eh, Birtherji in chemtrail believerji - nemogoce dokazati, da nimajo prav.

So trmasti, ko recimo uni, ki trdijo, da 5+7=12. Jih ne premakneš zlepa. Ali pa tisti, ki verjamejo v X. Težko jih premakneš.

Vendar to neposredno o X ne pove veliko.

Jaz še čakam, da me dokončno prepričajo o tem, naj bom še brihter ali ne več. Kšn štempl bi pomagal ...

jype ::

Thomas> Jaz še čakam, da me dokončno prepričajo o tem, naj bom še brihter ali ne več. Kšn štempl bi pomagal ...

Žig je na potrdilu, pa ni iz črnila, temveč mehanski. Saj si ga že videl:

Na fotokopiji izpisa iz matične knjige pa ni nobenih žigov. Kakšni pa naj bodo?

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: jype ()

Še tle bi enga, če lahko..

Na fotokopijo?

Saj je, isti, baje.

USS Liberty ::

Double_J je izjavil:

http://edition.cnn.com/2011/POLITICS/04...

;)

Sej najbrž je čisto res, da je Obama rojen na Havajih, je pa predvidljivo, da se CNN še enkrat več obnaša kot Obama's water carrying channel. Če bi šlo pa za kakšnega republikanca konservativca, bi se pa CNN obnašal ravno nasprotno in v tem primeru bi pa CNN hoaxerjem pomagal širiti dvome...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Jah klinc. Mi se v glavnem zajebavamo, ampak po moje pa JE DEJANSKO velik in resen problem, ko 25% nikakor ne verjame, da je njihov predsednik v bistvu njihov sodržavljan.

To postavlja RESNO vprašanje kakšen sistem imajo (namesto povsod hvaljene in opevane popolne demokracije in vladavine prava in človekovih pravic:), in za njimi tudi vsi ostali copycati, ali original inventorji, v ravni vrsti vključno z nami!!!

WarpedGone ::

Imajo sistem, kjer lahko kandidira kdorkoli in se ga lahko šele z konkretno tožbo odstrani iz predsedniške igre.
Kadar je tožba in sojenje sploh dovoljeno. V primeru tistega mehičana je bilo, v primeru Obame pa (še) ne.
Zbogom in hvala za vse ribe

Sem študiral kulturno genetiko Slovencev. Pa Basaki ni ravno pogostejši gen kot drugje. No pod vplivom 17$ od ameriške desnice, se je marsikaj spremenilo in bom moral ponovno:))

Kaj pa tole?

Eligibility
Article II, Section 1, Clause 5 of the Constitution sets the principal qualifications one must meet to be eligible to the office of president. A president must:

be a natural born citizen of the United States;[27]
be at least thirty-five years old;
have been a permanent resident in the United States for at least fourteen years.

Moj pint je drugje da se ne bi razpedali v nedogled. 25% tu, 25 tam in se nabere. Na koncu imamo več kot polovico volivcev, ki v temelju dejansko sploh ne zaupa osnovam (ustavnim!) svojega lastnega sistema. Tu jaz vidim problem. Sociološki.

Za Obamo pa sem se že sprijaznil, da je poslan z Marsa:))

Zgodovina sprememb…

Jest bl počas kapiram - potem me pa še don mede s svojimi literarnimi vložki ... okno je torej na celo knjigo birth certificates? To verjetno niso originali iz leta 1961, ali pač?

Namreč textura se ujema s texturo roma (okvira, širma, ščita) okoli posnetega lista knjige. To vedno vzamejo tak okoliški širm, da je lepo za oko?

Ali je knjiga pač iz kasneje ponovno natipkanih originalnih certifikatov, jasno, zvestih izvirniku?

Kdo jih je hudič (pre)tipkal vse? Če so pa samo posnetki, kako je nov vzorec prišel spod?

SomethingEls ::

Ma to ti baš kerga druzga. Ne prenesem pezdekov pa basta. Če NE BI ŠTELI mrtvih otrok bi bil IMR 0. Idioti vidijo, da gre pri USA za najdražje in ne za najboljše zdravstvo, ti pa ne boš nikoli!!! Ker enostavno nimajo 47000000 ljudi sploh zavarovanih, in ker bolj ubogi pretirano varčujejo pri obiskih ali terapijah, ki so plačljive. Uber bogati, pa so pogosto hedonisti do hektolitra, ki sicer imajo daleč najboljše zdravstsvo na svetu, a nič ne pomaga. Edino, kar se iz te statistike RES NE VIDI, je daleč največji napredek, ki ga ameriško zdravstvo in farmacija, nemara pro capita prinesejo k cehu. Verjetno. Ampak to se šteje, da naredijo za vse. Cel svet kolektivno. In ne zase:)

Prenesem basače, ki nekaj zaslužijo. Ne prenesem pa notornih iz užitka. Enostavno. Pika!

Že prej Amerika ni imela popolnega prosto tržnega zdravstva ampak, če želiš videti kako učinkovita je država pri vodenju različnih stvari poglej Rusijo, ko je bila še komunistična, državne parke, vojno proti drogam, državno šolstvo, čakalne vrste ki jih imajo v Kanadi zaradi državnega zdravstva itd. itd.
Hrana je pa v razvitem kvazi-kapitalističnem svetu vsem na voljo čeprav korporacije služijo na račun lakote :)).

Kar ti hočeš poudariti je, da (jebemti mi je spet potegnilo kovanec v monitor:), da obstajajo razlike pri evidentiranju spontanih splavov. To drži, razlik je še nekaj, nobena pa ne pojasni nižje povprečne življenske dobe, in kakorkoli gledaš visoke smrtnosti dojenčkov. In relativno visokega nezadovoljstva z zdravstvenim sistemom. Ker pa so v USA v bistvu precej pohlevni, se pravi zelo spretno prestrašeni in zmedeni s takimi forami, kot jih izvajaš ti, bo ves revolt izbruhnil na lepem naenkrat....in takrat bo usodno za cel svet!

Nižja življenska doba je zaradi debelosti. Višje smrnostni dojenčkov pa ni "kakorkoli gledaš", ker se imajo v Evropi drugačno statistiko kot v Ameriki... a si dojel?

Urby-Kris> Nižja življenska doba je zaradi debelosti. Višje smrnostni dojenčkov pa ni "kakorkoli gledaš", ker se imajo v Evropi drugačno statistiko kot v Ameriki... a si dojel?

Seveda je višja smrtnost dojenčkov.

Deloma zato, ker jih mnogo rodi doma, pri zapletih doma pa seveda ni pri roki naprav, ki so v porodnišnicah (kar pa ne pomeni, da je rojstvo doma nujno slabše za otroka), deloma pa zaradi nižjega standarda zdravstvene oskrbe v ZDA.

SomethingEls je izjavil:

Višje smrnostni dojenčkov pa ni "kakorkoli gledaš", ker se imajo v Evropi drugačno statistiko kot v Ameriki... a si dojel?

Ne nimajo drugačne matematike, pa tudi statistike ne. Celo dobo tako imenovanega (naravnega splava) in registracijo tega, so korigirali. Samo ti tega nočeš sprejeti!!!!

Okapi ::

Nižja življenska doba je zaradi debelosti.
Ja, predobro jim gre, to je krivo>:D

O.

To debato o statistiki smrti otrok do enega leta, odprite kje drugje, bom sodeloval.

Tle mi razložte, kar neveden sprašujem.

Thomas> Tle mi razložte, kar neveden sprašujem.

Nimamo pojma, kdo je karkoli pretipkaval. Po moje sploh nihče nič - moj rojstni list je enak kot je bil takrat, ko so ga napisali.

Ja, pomeni da je vzorec, na katerega je natipkan Obamin BC, originalen?

Zdej so pa istotakega dali še okol poskeniranega originala in na tisti okvir (slogovno se ujemajoč), se je podpisal Fukino??

A je tko?

Nimam pojma.

SomethingEls ::

Seveda je višja smrtnost dojenčkov.

Deloma zato, ker jih mnogo rodi doma, pri zapletih doma pa seveda ni pri roki naprav, ki so v porodnišnicah (kar pa ne pomeni, da je rojstvo doma nujno slabše za otroka), deloma pa zaradi nižjega standarda zdravstvene oskrbe v ZDA.

Ne nimajo drugačne matematike, pa tudi statistike ne. Celo dobo tako imenovanega (naravnega splava) in registracijo tega, so korigirali. Samo ti tega nočeš sprejeti!!!!

V Ameriki si lahko več ljudi privošči fertility treatment kar vodi v več rojstev in tudi več prezgodnjih rojstev, ki se večkrat zapletejo. Zraven pa so še definicije različne po državah in se v Ameriki več stvari šteje pod infant mortality.

Predlagam by the way, da se prestavi nekaj teh postov, ki nimajo veze z Obamo v novo temo... prosim enega moderatorja, da to naredi :)

Okapi ::

Ja, pomeni da je vzorec, na katerega je natipkan Obamin BC, originalen
Ne, pomeni, da je predsednik najmočnejše države na svetu potreboval tri leta, da je skupaj spravil tako slab ponaredek, da ga lahko vsak takoj na prvi pogled razkrinka.

O.

Ne, ne, ne se zajebavat. Resno vprašam. Je bil Obamov BC natipkan avgusta 1961 na enak vzorec, na kakršnega je zdaj mojster Fukino, aprila 2011 natipkal da potrjuje njegovo istovetnost istega?

Potem pa to tkole čedno oromil in so skenirali in dali na net?

Vprašam, ker ne vem.

]Fusion[ ::

Vprašam, ker ne vem.

Napačne sprašuješ.

Glede tega novega certifikata pa so se sami sebe zeznli. Pomoje se je to tak zgodilo: Skenirali so certifikat (bel list z črno pisavo). Pri skeniranju so bog ve kaj naredili z raznimi OCR in drugimi orodji ter tako ustvarili končni večslojni pdf. Tega so še dodatno uredili, da so dodali lepo zeleno čipkasto ozadje in podpis uradne osebe.

Od kod pa je dobil tip iz Thomasovega YouTube videja oni drugi certifikat? Tisti, ki je "črno-beli".
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Originalen certifikat je navaden list papirja, brez ozadja. Skopirali so ga na lepo čipkasto ozadje, ter se spodaj podpisali. Zato je tudi tekstura, kjer je list malo manj podrobna. Tudi črta roba lista se zgoraj dobro vidi.
Dve šivanki...

Hočeš rečt, so mu naredili takole fancy podlago, da je original lepo sedu gor in prekril le tam, kjer je bil original dovolj temen? Sicer se pa šajna črtasti ornament skoz?

Sej to ti mašina naredi... črne črke skopira čez. Tam kjer je pa belo, pa zgolj malo zamaže teksturo da ni tako osta, kot se tip pritožuje na tvojem videu.

Pomojem bi znalo biti vse OK.

V printer so dali papir s teksturo ter skopirali nanj iz knjige rojstev, ter se spodaj podpisali.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Possible. Possible. Seveda, še nisem prepričan, da je nujno tako.

Ti tud nikol ne boš:))

Ma sranje. Ni vse v redu Jest sem direkt pisal Trumpu, da pokaže svoj rojstni list, pa ništa. Noče enostavno. Iz rojstnega lista, bi nemara lahko skonstruiral social seucity number, no potem pa že kaj:)) Plačal je 30$ pa nikjer niti skena. kaj šele da bi original pokazal meni osebno>:D Načeloma se to da tudi iz Obaminega, ampak klinc ko pa morda sploh ni državljan:)

Ti tud nikol ne boš

"Nikoli" je za predolgo dobo rečeno. Po drugi strani, ste nekateri kar prehitro zadovoljni.

Spet podtikaš. Jaz nikakor in nikoli nisem zadovoljen. Le da ti nikoli niti za eno stvar nisi utemeljil razumnega suma:)) Vedno neka sranja od sofizmov.

Podtikaš mi podtikanje.

Ti je všeč ta sofizem?

Noben nikoli.
Poleg zapovedane religije marksizma eden glavnih razlogov, da se nisem z bombami in partijo:) prebil na FF in bi danes pedofilil z soglasjem ravnatelja, v glavnem po bufetih blizu gimnazij:))

Aja seveda. Glavno manjka. Ker sem ne tako davno filozofijo vendarle glodal, sem osebno prišel do delnega olajšanja. Pretežen del filozofije so sofizmi. Namerni, še več pa zgolj produkt konkretnega neznanja in špekulacij.

Zgodovina sprememb…

Vseeno. Če tvoja logika vodi v sofizem, to ni krivda sofizme, ampak je nekaj narobe s predpostavkami ali s tisto logiko.

Vprašanje je bilo tukaj jasno. Where's BC? Zdaj je pa spet jasno. Is it all okay with it?

Delnice so Obami s to objavo goto šle gor. Ni pa nujno zgodbe konec. Naprimer, tudi Kapolani razpolaga s kompatibilno dokumentacijo?

Ni to pravo vprašanje. Ponavljam že 15-tič.

Zakaj recimo Trump potem da na tehntico pomembnost objave BC???? Če je vseskozi jasno, da to ne bo pomenilo nič?????
Da bo vedno nek Kapolani, ki ima mučke v samih realnih dogodkih?????
In da je vse skupaj klasična teorija zarote, ali pa veleizdaja vsak 25000 američanov, skupaj z najuglednejšimi, ki so dolžni take prevare preprečiti?????
In zakaj Trump ne objavi svojega BC:)) Rabim.

frudi ::

Iz CNN članka:
The president's certificate, she (Fukino) said, is stored in a vault in the building that houses the Department of Health. Ironically, unlike the certificate of live birth, it is no longer accepted for official usage.

Ne morem se ne smejati ironiji... :))
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Ni tako smešno. Morda imajo Trumpovi ali Sehrscheissigovi privatni preiskovalci nalogo originalni certifikat pridobiti in izgubiti:)) A ti veš kaj naredi nagrada 37$.

Kaj šele miljon kot je ponujeno tu:))

Država ni sposobna niti matičnih knjig vodit. Res je neko prekletstvo nad državnimi podjetji. Ayn Rand je imela prav.

Ampak dobro. Zdaj sem jaz pisal čistilcu čevljev od Obame. Za dober znesek bom pridobil originalne certifikate Palinove, Rona Paula, Paula MCCartneya od Terminatorja pa že mam. Made in China:))

Thomas je izjavil:

Država ni sposobna niti matičnih knjig vodit. Res je neko prekletstvo nad državnimi podjetji. Ayn Rand je imela prav.

To drži. Ni pa seveda Ayn Rand prva, ki bi skušala kolikor toliko dobro označiti državo. Podjetje je tu rahlo nenavaden pojem, a načelno velja. Gre za mednarodno pravno osebo:)) Veliko boljši je bil Kafka. Pa še kar nekaj jih je bilo.

Je pa zanimivo, kako nekateri ekstremni desničarji ne vidite, kakšen mrak visi nad filozofijo Ayn Rand:)

Da ne bi zašli off topic, kot smo s statistiko, ne bi podrobneje o tem, v tej temi.

V tej temi gre za hoax. Torej ne gremo nikamor podrobneje:))

Namen je sejati dvom. In to uspeva. Ne na področju kjer bi hoteli, ampak vendarle.

Namen je luftati možgane, tako kot v vseh drugih temah.

Ko ti je med somišljeniki, ravno toplo pri srcu ... je to znak za alarm. Čas za prevetritev predpostavk.

frudi ::

Meni je smešno predvsem, kako smo več kot dve leti poslušali od lokalnih in ameriških birtherjev, da Certification (of Live Birth), ki ga je pred leti objavil Obama, ni vreden počenega groša in da Havajci še prometnega dovoljenja ne morejo dobiti z njim, temveč rabijo kopijo originalnega, long-form certifikata (Certificate of Live Birth).
No, pa se je izkazalo, da ne le, da je Certification povsem uraden in v vseh pogledih zadosten dokument za vse namene dokazovanja kraja rojstva, ampak da Certificate sploh ni več uradno veljaven dokument in se ga po običajnih postopkih sploh ne da dobiti :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Lahko najdeš zabavo tudi v tem, če ti je to smešno, jasno, noben ti ne brani.

Meanwhile, čakamo na nadaljevanje zgodbe. Brihterji majo še precej idej, kako se znebiti Obame.
««
26 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sovražniki razuma (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24225768 (23539) sprasujem
»

Sorodstvene vezi predsednikov ZDA (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23315385 (10166) Gandalfar

Ali Obama sme postati predsednik ZDA?

71997 (1869) OmegaBlue
»

Will Hillary own some republican ass? (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

112361624 (29925) poweroff
»

V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?

Oddelek: Novice / Zasebnost
473895 (2545) jype

Več podobnih tem