Forum » Pomoč in nasveti » Windows mi na pokaže trdega diska
Windows mi na pokaže trdega diska
alese ::
Zgodilo se je naslednje, imel sem tri trde diske, eden kjer sem imel operacijski istem se je povsem pokvaril in je začel delati klik klik, zato sem na novo naložil sisitem na drugi disk seagate 80 gb in sedaj to dela toda ko sem priklopil še tretji-izpraven - disk wd 4m pa še nekaj sata 2, mi ga windows na zazna in ko grem v raziskovalca je tam pod hard diski samo seagate to je ta kjer imam gor operacijski isteem, v biosu sem pogledal tam je pod boot viden tudi disk disk wd sata 2 todea ko grem v vindovse ga ni. rad bi si dol podatke pobral.predno se je drugi disk pokvaril je ta disk normalno deloval in se normalno kazal gor, tako da ta disk je izpraven toda vidi se na .kaj naj storim. pa kero diagnostično orodje si dol poberem ker tam je cel kup diskov na razpolago jaz na vem kakšen točno je moj hvala lp
darkolord ::
Če je disk nov, ga moraš najprej formatirat. Desni klik na My Computer -> Manage -> Storage -> Disk Management. Potem pa tam nardiš particije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri HDD kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8888 (8159) | Infusion |
» | Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 34903 (15053) | xyxyxyxy |
» | Ker trdi disk nej kupm! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10708 (6881) | kmetek |
» | od katere firme kupiti diks? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5120 (3842) | jastreb |
» | HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5996 (3852) | SebaR |