Forum » Pomoč in nasveti » Trdi disk težava, kaj to pomeni.
Trdi disk težava, kaj to pomeni.
alese ::
Kot sem že napisal mi računalnik na najde trdega diska, sedaj pa sem si naložil datalifeguard tools for western digitals in ko kliknem setup your hard drive mi pokaže da je trdi disk wd pod mass storage controller in sicer my computer,adapter 2 in potem wdc wd250ks-00mjb0 (250.06gb) (dynamic). Kaj pomeni ta dynamic in kaj vse skupaj to pomeni, rad bi si presnel podatke pa na morem.Pod ide host controller pa je trdi disk kjer imam operacijski sistem in dvd cd optična enota.Ko grem pri windovsu v device manager mi pod disk drives kaže da je tam ta disk, kaj je pol to da mi ga v explorerju na najde rad bi presnel podatke. hvala
JohanP ::
Lahko da imaš zmešnjavo z dolčitvijo (podvajanje) t.i. Drive Letters. Pojdi v Control Panel, Administration, Computer Management, Storage, Disk management.
Tam najdi problematičen disk in mu z desnim klikom Change drive letter and Paths... spremeni drive letter, če je že zaseden. Ali pa prilimaj print screen Disk Managementa v temo, da vidimo kje bi lahko bil problem.
Tam najdi problematičen disk in mu z desnim klikom Change drive letter and Paths... spremeni drive letter, če je že zaseden. Ali pa prilimaj print screen Disk Managementa v temo, da vidimo kje bi lahko bil problem.
alese ::
TeŽava reŠena ko sem odprl disk manager sem spodaj z desno miŠko kliknil na ta disk za katerega je pisalo da je foreign disk in se je pokazala moŽnost import foreign disk in ko sem to kliknil se je disk lepo pokazal hvala
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem zazna disk, v raziskovalcu pa ga niOddelek: Pomoč in nasveti | 3670 (3082) | Opkow |
» | spreminjanje particij...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2323 (1802) | superb_ |
» | Računalnik ne najde diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (864) | alese |
» | skrivanje diska in kako videt celotni diskOddelek: Operacijski sistemi | 1629 (1445) | jvolk |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1412) | Keyser Soze |