» »

XP: kako prekiniti Update?

XP: kako prekiniti Update?

k4vz0024 ::

Nekako sem sprožil update, zato mi ob shut downu teži, da se bo sistem updatov, jaz pa tega updata ne želim. Kako ustaviti, da ne bo več težil pri shoutdownu za update?:\

Tx

shark_nm ::

ammm odpret moraš un security center in nekje levo boš imel za kliknit neke nastavitve, kjer izklopiš samodejni update. Žal ti ne morem točno povedati ker imam visto :) sem že malo pozabil. Je pa sigurno tam za odkljukat. Samo dvakrat klikni un ščit spodaj pri urci oziroma v kontrol panelu imaš.

Saj to je bilo že izklopleno, oz. nastavljeno, da me opozori na nove Update, katere sam izberem (rumen ščit v taskbaru), pa nekak sm kliknu na ščit, sedaj pa se je zače lpostopek Updatea, kis e dokonča s shutdownom. Kako sedaj preprečiti dokončanje Updata?8-)

servo ::

izklopi automatic update, restart, potem pa lahko vklopiš nazaj...

AndrejS ::

Updajti so priporočljivi, zato ne vem zakaj ne bi updatal.

Hvala Servo. Kako pa vidiš skrite in ponujene update?

lp

AndreS, preprosto, niso vsi Updati dobri. Imel sem že izkušnje, da se je po updatu sistemem kar naprej sesuval.

Rotaidal ::

Če nimaš legalnih windowsov pol res niso vsi dobri ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rotaidal ()

WamPIRe- ::

Bratu na HP prenosniku, kjer ima licenčne XPje na novo naložene, mu po updatu na SP3 ne deluje en kup iger več. Smo update odstranil in mu sedaj vse normalno deluje. Torej iz tega tudi sam sklepam, da vsi updati niso zmerom najboljši ;)

Imel sem hude težave z zvočno, pa tud ena od vezij Jave mi je naredila kup problemov....

pirat ::

ne serite..
če so wndowsi licenčni stvari štimajo...
če pa niso, pa verjamem da je panika če se vam hoče instalirat Genuine validation tool - bi vam pa po pravilih tega foruma moral zaklenit temo!

ender ::

HP je imel sesute tovarniško naložene Windowse na določenih mašinah (večinoma z AMD procesorji), in je namestitev SP3 povzročila nedelovanje sistema.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

WamPIRe- ::

Poglej pirat, če ti nisi naletel na težave še ne pomeni da kdo drug ni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Identificiranje portov (COM)

Oddelek: Pomoč in nasveti
5942 (860) jat2406
»

Težave pri nalaganju windows 7

172537 (2437) Machiavelli
»

ne morem PCja ugasnit

231811 (1462) k4vz0024
»

Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
9614835 (8802) solatko
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247416 (21093) R33D3M33R

Več podobnih tem