» »

Problemi z Siol

Problemi z Siol

klinker ::

Pozdravljeni.

Pisem tu za kak nasvet glede mojega problema z mojim adsl katerega je ponudnik Siol.
Ze od par dni pred bozicem mi prekinja linijo in to na cca vsake pol ure za nekaj minut in
pa telefon nam sploh ne dela. Takrat sem klical pac njihov center katerega bi prvo totalno
popljuval (se opravicujem izrazu) saj moras klicat vec krat na dan in cakat po 15min na liniji
da se ti sploh kdo oglasi. No,jih dobim,prijavim okvaro...cez 2dni me klice serviser da kdaj
pride...se zmeniva,seveda ga ni bilo 8-O Ok...pride bozic,sem si reku da jih ne bom gnjavu saj
so verjetno serviserji na dopustu,surfam pa se vedno lahko kolko tolko normalno. Po bozicu jih spet
klicarim skoraj vsak dan po 3x..se ne javi noben...komaj prejsnji teden jih uspe dobit moji mami
na linijo,saj je ze popizdla zaradi telefona,prijavi spet in spet nobenega...wtf 8-O
sem jih klical se jst par X vmes pa se vedno ne uspem dobit stika :O
Zdaj ne vem...al tam spijo...al sploh kdo dela...skratka dobesedno se jim jebe. Jih mam ze poln
k... zato bi rad ukrepal na kak bolj konkreten in uraden nacin,ker to pa je ze visek da mi ze cel
mesec ne dela pol stvari za katere posteno placujem!
No,ce je kdo ki se spozna na te zadeve bi ga prosu za kak nasvet,saj jst tu nimam pojma.
Za pomoc se ze vnaprej zahvaljujem.

Ted ::

Za začetek preveri podatke na modemu - 192.168.1.1. - da vidiš če gre za kake linijske težave.
Mah...

klinker ::

Glej.
Jst jim placujem 40€ na mesec za to...in da morem pol se sam resevat zadevo???!!!
Poleg tega je ze en mesec mimo,tako bi lahko sklepal da sem poskusu resit kaj sam :|
Je pa definitivno problem v strojni opremi in tudi mislim da vem kje,ampak to morajo
pridet oni zamenjat,saj je njihova oprema!
V bistvu me vec ne zanima,ker sem zgubu ze dovolj zivcev in casa za jih samo kontaktirat.
Zdaj me zanima samo se to kako uradno ukrepat,saj jim ne mislim placat za nekaj kar mi ne
dela!

stuff ::

Svoj problem jim opiši po mailu in jim ga pošlji. Če ne pridejo urgentno popravit zadeve ne plačaj računa. Mail pa imej kot dokaz v primeru komplikacij.

tilenn ::

Lahko pa se obrneš tudi name tukaj preko ZS (rabim opis + uporabniško ime) ali na siolovem forumu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bodite pazljivi s tuŠtelekomom da se ne opečete kot mi (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
506406 (4381) JJM
»

ADSL ne dela!!!

Oddelek: Omrežja in internet
282425 (1674) Pyr0Beast
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Omrežja in internet
3075272866 (69081) beta1
»

Modri ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
12619696 (9139) Nejc Pintar
»

SiOL (&Telekom) sprenevedanje in norčevanje

Oddelek: Loža
181734 (1224) Brane2

Več podobnih tem