» »

TV tuner problem

TV tuner problem

lojk ::

Inštalirano imam starejšo Pinnaclovo tv kartico. Zgodilo se mi je, da sem po nerodnosti na hitro potegnil okno tv-ja in zgodilo se mi je to , da od takrat kljub reinštalaciji ni več ne slike ne tona. TV software najde programe, vendar kot sem povedal ni ne zvoka ne slike. Kupil sem nov USB tuner in tudi tukaj ni veliko bolje. Prikazujeta se dva programa istočasno in ima popačen zvok.
Kaj storiti brez ponovne namestitve windows?

delfinus ::

Mogoce pomaga system restore. Pojdi v datum pred tem errorjem. lp, D.

Testni program napiše, da ni določen interrupt ali pa da je napačen, vendar je v device managerju nastavlen irq 21 za audio in video capture brez konfliktov.

S starim kompom se ne ukvarjam več naprej sem pa novo Gigabyte U8000 priključil na prenosnik in dela odlično samo digitalnih programov mi ne prikazuje, čeprav naj bi delovala tudi za naš MPEG-4. Ali je potrebno instalirati kakšne kodeke ali drug softver?

todman74 ::

S starim kompom se ne ukvarjam več naprej sem pa novo Gigabyte U8000 priključil na prenosnik in dela odlično samo digitalnih programov mi ne prikazuje, čeprav naj bi delovala tudi za naš MPEG-4. Ali je potrebno instalirati kakšne kodeke ali drug softver?

Program,ki podpira BDA naprave in tudi kakšen H 264 kodek bi ti prav prišel.....najlažje gre z Arcsoft Total media, zame boljša varijanta pa je Dvb Dream 1.4i, samo se pa "zadeva" greje kot peč, ko melje mpeg-4 programe in se ti zna zgodit, da bo signala zmanjkovalo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: todman74 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV kartica GigaByte GT-U8000 in DVB-T MPEG-4

Oddelek: Pomoč in nasveti
196653 (1540) SandiX
»

TV kartica Gigabyte GT-U7000

Oddelek: Strojna oprema
162455 (971) BCSman
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565776 (23484) k4vz0024
»

TV Tunerji - Kako naj se odločim?

Oddelek: Zvok in slika
303497 (2930) zzan
»

TV Tuner

Oddelek: Kaj kupiti
61609 (1498) todman74

Več podobnih tem