» »

Šeenkrat težava

Šeenkrat težava

frost666 ::

Pozdrav, šeenkrat pišem zaradi te neodpravljene težave, in sicer mi pri vseh multiplayer igrah na vsake toliko časa za sekundo igra zamrzne potem pa poteka lepo naprej. Pri cod2 in cod4 mi napiše connection interrupted, ping pa naraste. Povezavo imam neobremenjeno in dobro, ping je konstanten okoli 20-40. Računalnik imam dovolj zmogljiv. Prej teh problemov ni bilo, potem pa sem na novo naložil windowse, a nisem siguren da se je ta problem točno po tem začel pojavljati. Računalnik je čist virusov in spywara. Prosim za pomoč ker mi ta problem resno otežuje igranje iger. Aja še to povezavo (100mbit) mam wireless uporabljam pa NETGEAR VG111v2 adapter 54 mbit če se ne motim.

cmon res nihče ne ve :(? al pa če vsaj kdo pozna kakšen worldwide forum kamor bi lahk napisal moj problem, mogoče bi kdo kej več vedel.

Spajky ::

probaj ključek nastavit, da ti bo delal samo na 802.11b-Only ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

hmm kje bi se pa dalo to nastavit?

Sem ugotovil, kako bo ta nastavitev vplivala na hitrost mojega interneta?

Ni odpravl problema ... :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frost666 ()

Danes sem na novo naložil windowse, problem ostaja... Cmon resno nevem več kaj bi lahko bilo narobe, špil so z istim cdjem naložili prijatelji pa jim dela vredu...

kranjskijože ::

men je isto delal probi it gor na router in na routerju izklopiti firewall:-D

mene je to tut dolgo časa ... sm skor živčnga fasu tak da ... (90% da je v tem keč)

kako se pa pride na router ? vem da je treba v explorerju ali firefoxu nekaj napisat v naslovno vrstico samo nevem kaj...

blackbfm ::

start > run > cmd > ipconfig

Najdeš default gateway in to vpišeš v brskalnik. Verjetno pa imaš kaj od tega:

192.168.0.1
192.168.1.1
192.168.2.1

U hvala. Zj me pa sam še zanima kakšne so posledice ugasnenega firewalla na routerju? P.S.: Ruter ima password, če je kaj v zvezi s tem.

Tisti firewall je brez veze. Router tako ali tako blokira vse, razen če si sam odpreš porte (recimo za torrent itd..).

Sem poizkusil to s firewallom pa je isto:'(

Pomoje je prej problem v mrežni kot v routerju. Probaj naložit najnovejše gonilnike.

Hmm, samo kaj ima veze mrežna kartica, če imam wireless network in je povezano skozi USB?

Sej ta "kartica" skozi usb bi rekel da zajebava.

Z neta sem naložil najnovejše driverje pa je enako...

Aja ker imam doma še en Netgearov ključek in sicer WG111v3 (moj je WG111v2) sem nalozil driverje za onega in ga sprobal. V igrah je enako:| Še vedno na vsake toliko časa igra za sekundo zamrzne potem pa lepo poteka naprej. Sploh mi nič več ne pride na pamet kje bi lahko bil problem???

Sposodi si PCI brezžično mrežno od kakšnega kolega pa probaj.

gkovac ::

Imaš mogoče 64 biten sistem? sem imel zelo podoben problem, ker sem dobil wireless kartico, ki ni podpirala tega sistema v popolnosti čeprav je za silo delala.

drugače pa ti svetujem isto kot blackclw... nekje si sposodi še eno kartico in sprobaj (po možnosti tako, ki preverjeno deluje in ki ima dobre driverje)
lp,

32 biten sistem imam. Hja problem bo koga dobit. Mam sicer še TP-LINK-ovo kartico 108mbit bom še tisto probal, samo ta me je že rped tem zafrkavala in sicer mi je dostikrat prekinilo povezavo.

S to kartico je enako :( ma mogoč še kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo?

S to kartico je enako, ma mogoče še kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo?

S to kartico je enako, ma mogoče še kdo kakšno idejo kako bi se to dalo popravit?

S to kartico je enako, ma mogoče še kdo kakšno idejo kako bi se dalo to rešit?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frost666 ()

S to kartico je enako, ma mogoče še kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo?

Se oproščam za zgornji spam samo mi ni hotelo poslati...

mijav7 ::

Kaj pa kabel ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mijav7 ()

Kateri?

mijav7 ::

lahko bi poskusil preko kabla in ne preko wirelessa.

RuskiSnajper ::

Ze od prvega posta je jasno v cem je problem

pa tudi najbol pomenbne podatke si spustil omeniti

IMO
Možnosti so: (od najmanse do najvecje)

0.Ruterjeve nastavitve , ce ne bi bilo dobro nastavljeno , sploh nebi delalo tak da to pomoje odpade
1. Nasploh wireless
2. preko USB
3. Kvaliteta ruterja(malo dnara malo muzike)
4. Brezzicna kartica ali pac nasploh Network kartica v kompu
5. OPERATER in hitrost ( najosnovnejsi paketi majo vedno probleme pri stabili povezavi, saj ostanejo zadaj ce je promet velik , to se ne dogaja ce je operater kvalitetn)

In seveda bi že to moralo bit jasno da ce se dogaja v vseh igrah , da nima nic veze z windowsi. kaj se tice softwera ostanejo samo virusi in nesnaga

Zgodovina sprememb…

Sem pa tud dodal da se mi to prej ni dogajalo... Ruter je pa ves čas isti, enako je z internetom in wireless ključem.

Bi pa še dodal da mi poleg te težave dela tudi naslednjo. Spet na vsake toliko časa internetni brskalniki ne delajo, msn in ostali programi povezani z internetom pa delajo. Nato resetiram modem, router ter wireless ključ. Internetni brskalnik začne delat, nato pa se pojavi problem v msnju, saj se mi noče vpisati.... Problem = datoteka z gostitelji ter vrata za ključe...

WamPIRe- ::

Daj uporabljaj malo gumbek "uredi", da ne boš za vsako zadevo nov post :P

Kakšno internetno povezavo imaš?
Meni začelo povezavo prekinjat, ko sem z 1 mega ADSL povečal na 4 mega. Potem so mi morali malo povečat ping tako, da je povezava sedaj v redu. Po približno enemu mescu se mi je zopet začelo podobno dogajat vendar sem potem ugotovil da je modem začel nagajat... Sem ga zamenjal za staro "lepinjo" aka. Iskra in sedaj deluje brez problemov.

Lahko je tudi motnja brezžične povezave... Kako močan imaš pa signal?

Internet Telemach Trojček XL 24/2Mbps
Signal mam 7/8 črtic
Povprečen ping je 39 ms

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1794572113 (403) blink
»

TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

813172286 (37179) hojnikb
»

težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6213563 (6302) AC_DC
»

T-2 IPTV na računalniku - pomoč

3215204 (5146) DennisDee
»

Internet ne deluje kljub vzpostavljeni povezavi

142341 (2007) seba75

Več podobnih tem