» »

gradivo na ključku

gradivo na ključku

panda1 ::

Hojla.

Imam eno vprašanje oz. potrebujem nasvet, kako priti do gradiva na ključku, ki ga ni. :) Gre namreč za to, da urejam večje gradivo, ki je bilo shranjeno na ključku - to mi je zelo priročno, da lahko sproti umikam, česar ne potrebujem, sploh ker je toliko datotek. Gradivo je namreč razdeljeno v približno 30 datotek.

Zgodilo se je, kar sploh nisem mogla misliti, da se lahko - mapa z mojim gradivom je na ključku, vendar je prazna. V njej je bilo par sto Mb materiala. Grozljivo. :(

Mogoče kdo ve za kakšno pot, trik, kako se lahko to prikliče nazaj? Ključek je še vedno v računalniku, ne upam, ga umakniti.

Hvala, hvala, hvala za kakršnokoli pomoč. Obupana sem. To gradivo namreč zdaj urejam v največjem zagonu in mi je tole hudo presekalo pot.
Lp, Nataša

misek ::

Kakšen program za restavriranje podatkov? Npr. R-Studio. Če so podatki gor jih bo našel.

poweroff ::

Preden najdeš kakršenkoli program za obnavljanje podatkov nasvet: ne piši po ključku nič! Ne kopiraj gor, premikaj, briši ali karkoli drugega ne počni s tem ključkom.

Če znaš narediti image, ga naredi. Potem pa uporabi kakšen program za data recovery, ali pa poišči koga, ki ti bo to naredil.

Ena varianta je sicer www.ifit.si, ampak se ukvarjamo bolj s profesionalnimi zadevami, temu primerne so tudi cene.
sudo poweroff

dronyx ::

Ne bi rad strašil, samo meni se je enkrat zgodilo enako. Enostavno je na USB ključu izginila cela mapa, brez da bi karkoli brisal. Potem sem poizkušal z različnimi recovery programi in večino datotek iz te mape rešil, ampak vseh pa ni šlo nikakor z nobenim programov. po tej izkušnji vem, da USB ključem ne zaupam.

misek ::

Zato pa jaz vedno uporabim varno odstranjevanje strojne opreme, predem odklopim ključ. Saj verjetno vedno dela, samo enkrat se ti to zgodi, ko se sčasoma pokvari struktura diska in si tam. Ponavadi se to zgodi ravno takrat, ko nekaj nujno rabiš s tega ključka. Pač Murphy :D

Okapi ::

Zato pa jaz vedno uporabim varno odstranjevanje strojne opreme,


Jaz pa backup:-)
Resnično mi ni jasno, kako lahko še vedno kdo ima pomembne zadeve v enem samem izvodu, brez varnostne kopije (ali dveh).

O.

Tr0n ::

Zdrava pamet pa 10 backupov.

Nic vec, nic manj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

odstranjevanje usb ključa

Oddelek: Strojna oprema
223397 (2885) vostok_1
»

Varno odstranjevanje strojne opreme

Oddelek: Operacijski sistemi
153703 (2366) darkkk
»

Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
233700 (3180) energetik
»

Corsair Flash Voyager GT 16GB

Oddelek: Kaj kupiti
133175 (2587) Icematxyz
»

USB težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
81336 (1234) markusgrof

Več podobnih tem