» »

Leteči veleposlanik

Leteči veleposlanik

1
2
3 4 5

Karaya 52 ::

bernardv> Če hočeš biti pri nas priljubljen politik, moraš predvsem nebogljeno izgledati in jamrati kako bi se morali imeti vsi radi ter podobne floskule.

A zato se Pahor vozi v katrci in hodi okoli brez kravate? Pravi proletarec.

poweroff ::

Ja a ne veš, da je SD stranka proletarskih - direktorjev.

Hudi proletarci in pravi nasledniki komunistov (v izvornem pomenu besede), ni kaj. >:D
sudo poweroff

imagodei ::

Pomojem je pa Rupel blazno sposoben... Sebe spravljat k koritu.

Vprašajmo se, kako mu to uspe? Mogoče ima pa kakšne kartoteke doma, s katerimi zna pomahat, če želi kaj dosečt...?

Mislim, resno - človek, ki se ga hočejo znebit, pa se ga ne morejo. To, da bi pod mizo znal koga izsiljevat z obelodanitvijo grehov iz preteklosti, ni tako far fetched ideja.
- Hoc est qui sumus -

djordjevic ::

Vprašajmo se, kako mu to uspe? Mogoče ima pa kakšne kartoteke doma, s katerimi zna pomahat, če želi kaj dosečt...?
To že ves čas pravim. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Res je, kljub temu da so "proletarski" so v 12tih letih uspeli narediti svojo elito. Presenetljivo? Ne. Jih to naredi bolj desne? Če bodo ukinili vzvode ki omogoča tej eliti monopolno delovanje. Lahko pa si stvar malo bolj konkretno zastavimo in gremo secirat to elito???

Keyser Soze ::

V bistvu ga Pahor rabi samo zaradi njegove "črne beležke, popolnjene z številkami". Preklet kurbir! =P
OM, F, G!

djordjevic> "To že ves čas pravim"

Kje, a tko na splošno, al v tej temi... Če tukaj, sem spregledal :)
- Hoc est qui sumus -

Mogoče pa ni Dimsi tisti, ki vse drži v šahu. Mogoče je ta glavna Meta... :D
sudo poweroff

opeter ::

Hehe, vlade se zamenjajo, nekateri ostajajo.

Sicer pa je glavno, da se spori s Hrvaško ne bodo (raz)rešili. Bo Rupel že poskrbel.
V ozadju so namreč interesi za to, da se sedanja situacija nadaljuje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Kje, a tko na splošno, al v tej temi... Če tukaj, sem spregledal :)
Hehe, kaže, da v eni drugi. Your eyesight is fine. :)

Calligula ::

Turk je imel prav. Ker mu ne more zaupati ga pac ne more imenovati. Ker Rupel skrbi le za lastne interese mu ne gre zaupati in z leti je v tem samo bolj radikalen.

Pahor je s tem sebi in vsem naredil izjemno skodo. Clovek ima izgleda obcutek ,da je to dejanje, ki naj bi kazalo na velik znacaj ampak je s tem hudo vsekal mimo. Tudi Obama pocne podobne oslarije, ko nekatere izjemno negativne in problematicne like v luci "spravljivosti" pusca na polozajih.

Pahor je se vedno najmanj skodljiv politik ampak le po znacaju. Ocitno je sposoben nenamerno oz iz napacnih vzgibov delati tudi hude neumnosti.

Naravnost idiotsko pa je bilo opravicilo. Da ima rupel telefonske in stike.... Kot, da je v 21 stoletju problem v enem dnevu nabrat 1000 telefonskih od vseh potrebnih sogovornikov. Pa vecina teh, ki jih ima na seznamu Rupel je itak takih, ki si klicev Rupla ne zelijo.

Ruplu bi bilo treba dati za zasluge med osamosvajanjem ipd. lepo pokojnino, stanovanje,... ampak on si je itak ze vile na crno postavil nad Portorozem ipd.. skratka tudi to ni treba.

Pahor bi lahko v urejanju razmerja z predsednikom nasel manj idiotske prijeme.
Ruplu bi lahko mirno dali kak neskodljiv peskovnik, ce se ga ze res ne da kako drugace resiti.
Recimo backup pogajalec za Hrvasko. Cim bi Hrvati kje prevec sitnarili, takoj poslati Rupla. Ne ker bi bil dober pogajalec ampak, da jim je nadlezen. Kot preglasna glasba.

Se najvec o tej potezi morda pove to, da je mtosev nad njo navdusen.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Calligula ()

Ruplu bi bilo v bistvu treba dati položaj častnega veleposlanika Republike Hrvaške, kot so se pred časom pošalili naši južni sosedje. :)

Double_J ::

Turk, hoče po teh volitvah prevzeti vodilno vlogo v državi. Predsednik vlade naj bi mu bil podrejen.

Zakaj se ne zaveda, da je njegova vloga zgolj protokolarna?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

sej ni zgolj protokolarna.

Po ustavi ima (poleg drugih pristojnosti) tudi glavno in odločilno besedo pri imenovanju veleposlanikov.

(in ja, jaz bi mu dal še kakšno dodatno pristojnost)
- Hoc est qui sumus -

Mene zanima predvsem kako v SDS gledajo na to.

Kolikor vem je Rupel član SDS - ali pač ne?

so torej sedaj SDS vladna stranka, ali pa je Rupelj vrnil strankarsko knjižico - ta bi bila šele dobra! :D
sudo poweroff

Izi ::

Se najvec o tej potezi morda pove to, da je mtosev nad njo navdusen.

LOL :D

Razčistili smo, da je bila poteza imenovanja Rupla za karkoli že, neumna in škodljiva. Kolikor prebiram forume, je to po dolgem času ena redkih stvari v kateri se strinjamo tako levi kot desni >:D

Treba bi bilo samo še ugotoviti z čim Rupel drži v šahu celotno slovensko politično sceno.
Namreč nikogar od politikov, ne levih ne desnih, nisem slišal protestirati proti temu nerazumljivemu političnemu dejanju. Torej je v ozadju nekaj velikega.

Ali ima Rupel v tisti svoji "črni knjižici" namesto omenjenih telefonskih številk inkriminirakoče dokumente o čisto vseh slovenskih politikih tako levih kot desnih in jih z tem drži v šahu ?
Ali pa je v ozadju celo pritisk Amerike, katere tajni agent bi znal biti Rupel. Kot vemo je Rupel precej časa preživel v Ameriki, o tem kaj pa je tam počel pa ni na razpolago nobenih podatkov.
Mogoče je celo kakšen dvojni agent, ki ga plačuje hkrati CIA in KGB. Njegov značaj že kaže, da je sposoben česa takega.

Daedalus ::

Turk, hoče po teh volitvah prevzeti vodilno vlogo v državi. Predsednik vlade naj bi mu bil podrejen.

Kak točno pa naj bi to dosegel?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

kopernik ::

poteza imenovanja Rupla za karkoli že, neumna in škodljiva. Kolikor prebiram forume, je to po dolgem času ena redkih stvari v kateri se strinjamo tako levi kot desni

Ravno obratno, če je večina proti imenovanju, potem je to zagotovo odlična poteza.

Ali pa je v ozadju celo pritisk Amerike, katere tajni agent bi znal biti Rupel. Kot vemo je Rupel precej časa preživel v Ameriki, o tem kaj pa je tam počel pa ni na razpolago nobenih podatkov.
Mogoče je celo kakšen dvojni agent, ki ga plačuje hkrati CIA in KGB. Njegov značaj že kaže, da je sposoben česa takega.

Hahaha, sedaj pa že pretiravaš. Rupel ni Daneel Olivaw :-)

kuglvinkl ::

To so bele miši, paranoja po domače. Občutek ogroženosti, BS skratka. Prevzeti položaj :)

In ne, predsednik RS in predsednik vlade nista v razmerju pod/nad-rejenosti. vsak ima svoj peskovnik. Usodnega ima premier, dosti manj usodnega pa Turk.

To tko, popreprščeno, da bo tudi Double_J zapopadu.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Rupel agent svetovnih razsežnosti, haha!

Dajte se no malo zresnit in si take trditve poglejte z nekoliko kritične distance.

Ne rečem pa, da se ne bi dobro prodajal scenarij napetega vohunskega filma, kjer je Rupelj totalni ne dvojni, pač pa trojni in multi-agent svetovnih velesil, s sposobnostmi Jamesa Bonda, Marjetica Rupel pa je v resnici ostarela a še vedno privlačna ex-playboy zajčica, ki se samo skriva oz. maskira v "nekoliko manj lepo" gospo v letih.

LOL.
sudo poweroff

Ponavadi, ko izločiš vse smiselne hipoteze se izkaže za pravilno tista, ki zgleda najbolj nesmiselno.
Največji trik, ki je uspel hudiču, je bil, da je prepričal ljudi, da ne obstaja.
Rupel se meni ne zdi neumen. Nekatera njegova nenavadna dejanja pa kažejo, da izvršuje naloge nekoga iz ozadja, ki ni iz Slovenije.
Tisto z dvojnim agentom je bila šala, ampak možnosti, da dobiva ukaze iz Amerike pa jaz ne bi tako hitro zavrgel. In prav lahko, da je vlada dobila ukaz, da mora Rupel ostati na političnem položaju, če ne ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Alexius Heristalski ::

če vidijo ruplovo marjetico zlagat merkatorjeve pvc vrečke v službeni avto, hej, nismo mi gospoda, da bi si lahko svoj avto privoščil, moževemu ratingu to samo koristi. če si pa neka bjonda najame privatni jet in zažiga dnar v milanu, si pa najmanj kradljivec, ki se ga ne sme spustit blizu slovenske politike... :))

Ker je Mercator (bil) slovenski ponos, srebrnina, nacionalni interes, šampion in nasploh najboljši sosed. Kupovanje v njem >>>>>>> službeni avto

Medtem, ko je kupovanje v lahofašističnem Berlusconijevem Milanu nekaj izdajalskega. Denar mora ostati v Sloveniji, ni važno, kakšnega izvora je (zasebni ali državni)! Za to so se borili naši predniki v 2. svetovni vojni! Na juriš!

Je zdaj bolj jasno?

:)):))
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Izi> "Ponavadi, ko izločiš vse smiselne hipoteze se izkaže za pravilno tista, ki zgleda najbolj nesmiselno."

Eh, če že tako govorimo, potem bi raje uporabili Occamovo britev in rekli, da je še prekleto bolj verjetno, da ima na varnem mestu zajetno zbirko dokumentov, za katere večini aktivnih slovenskih politikov ni v interesu, da se pojavijo v javnosti. In če kdo slučajno pozabi, da je on vendarle nepogrešljiv, malo pomaha z njimi...

Mogoče nima nobenega posebnega dokumenta, ki bi kakorkoli oblatil Türka, ima pa take dokumente od Pahorja.

Precej bolj možno, kot pa da dela po nekem diktatu. Človek je pač v prvi vrsti egoist in oportunist, pri Dimsiju je to pač izjemno močno izraženo.
- Hoc est qui sumus -

Kaj pa če ima pač boljše veze od vseh drugih v mednarodni skupnosti in lažje doseže, kar se mu naroči?

To pa ne?

napasi ::

Kaj takega Pahor nebi smel naredit, saj je bil izvoljen za brez Rupla. Naj gre na cesto saj vsak delavec ko dobi čevel gre tud sam je navaden delavc še sam mal drobiža dobi te bar... pa še najmanj eno leto vlečejo velke denarce, to bo bilo treba preprečit saj smo vsi "enaki" ne eni so nekaj več.

Tale tema napoveduje nek obet, preview, kako bo radikalna struja znotraj levega bloka rušila svojega prvega ministra. Ampak nekatere zanima kako gledajo v SDS na Ruplov prehod.:) Nekje drugje se kadi.:)

TheJack ::

Letos sem bil prvič na državnozborskih volitvah, kljub temu da imam volilno pravico že 12 let. Ni šlo za kakšno ogorčenost nad politiki in politiko na splošno (češ, "vsi so zanič" in podobno), ampak preprosto za to, da pač nisem strankarski človek. Poleg tega sem mnenja, da v normalni evropski državi na navadnega državljana itak ne bi smelo imeti nobenega vpliva dejstvo, da je na oblasti ta ali ona politična opcija. Pri tem se vztrajal do nekako 2006-tega leta, ko me je začelo motiti stalno ustvarjanje izrednega stanja, vojne najprej s sedaj pokojnim predsednikom republike, z mediji, s tajkuni....kar je doseglo višek s famoznimi letečimi sloni v Dnevnikovem Objektivu. Že prej se mi je dozdevalo, da ima tedanji predsednik vlade psihične težave, takrat pa mi je postalo jasno, da človek bržda trpi za kakšno milejšo obliko shizofrenije. Da je tak človek na oblasti, ni zdravo ne zanj in ne za državo, in ni dvakrat za reči, da je volitve izgubil ravno zaradi takih volilcev, kot sem jaz, skratka tistih, ki bi letos ostali doma, če bi se Janša cel mandat obnašal tako, kot se je leta 2004 in 2005.

Šel sem torej na volitve in volil za tistega, ki je imel največ možnosti, da spravi Janšo z oblasti. Nisem volil za Pahorja, ampak proti Janši.

Drugi razlog zaradi katerega sem šel na volitve, je bil Rupel. Resda ne potujem prav dosti, ampak kadar že grem v tujino, nočem da mi režejo gume na avtu (Hrvaška) oziroma se mi smejijo (ostala Evropa), ker naš minister pošilja protestne note državam, češ naj disciplinirajo svoje novinarje (tu gre za precejšnjo podobnost s tistimi karikaturami Mohameda, le da je bil sedaj Rupel v vlogi muslimanskih držav).
Zame je tako včerajšnja postavitev Rupla v vlado precejšnji dealbreaker. Že itak mi ni jasno, kako je lahko človek, ki je tako očiten tepec in primitivec tako dolgo časa v vrhu slovenske diplomacije, tole s Pahorjem je pa čisti šok. Možno je dvoje; prva varianta je ta, da Rupel Pahorja, tako kot že Janšo pred njim (Janša in Rupel sta bila v drugi polovici devetdesetih zakrknjena sovražnika, ki sta si zmetala v obraz precej hudih žaljivk. In to javno in dokumentirano.) z nečim izsiljuje. S čim, ne vem. Po drugi varianti pa je Pahor človek, ki ima patološko obliko po ugajanju. V tem primeru desnici in volilcem SDS. Ga bodo oni volili 2012?

Kot vse kaže imamo v slovenski visoki politiki (najmanj) dve patološki osebnosti – eno, ki hoče popoln nadzor, in bi, če bi imela priložnost, iz Slovenije naredila Tuđmanovo Hrvaško, in drugo, ki hoče ugajati vsem hkrati pa seveda ne ugaja nikomur. Seveda ne smemo nikogar obsojati, ker ima psihične težave. Ampak pošteno bi bilo, da najprej reši svoje probleme in se šele potem loti tujih. Sedaj čakam samo še na to, da Pahor Janšo postavi za svojega svetovalca za nacionalno varnost. Potem bo krog sklenjen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TheJack ()

MadMicka ::

Alexius Heristalski, samo enkrat sem bil v Hoferju in nikoli več. Pri sestri sem si sposodil piškote in ko sem jih hotel vrniti, je rekla, da jih prodajajo samo v Hoferju. Kupil sem še nekaj čokolade, no, potem pa pridem do mleka in jogurta, in sem si rekel, hudiča, zakaj neki bi kupoval avstrijsko mleko in jogurte? Je toliko boljše in cenejše od našega, da si to zasluži? Daleč od tega. Dobesedno me je ratalo sram. Edino kar lahko pohvalim, je to, da jim tista elektronika na blagajni dela neverjetno hitro. V delčku sekunde prebere kodo, kakorkoli že trgovka obrne blago. Je še kdo to opazil? :)

Skratka, če bi Slovencii in slovenske firme v pretežnem delu kupovali tuje izdelke in tuje storitve, nasvidenje slovensko gospodarstvo. Žal se tega preprostega dejstva ljudje premalo zavedajo. Še zlasti se tega ne zavedajo nekateri novodobni ekonomisti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMicka ()

Jaz pa rad kupujem v Hoferju. Njihovi jogurti so boljši in cenejši od naših.

[poleg tega ne prenesem nacionalistov in pojma "nacionalni interes". Na trgu je treba uspeti s kvaliteto, ne pa z delitvami na naše in njihove. Zato bo potrošnik sebi in svojemu gospodarstvu naredil največjo uslugo s tem, da bo kupoval tiste izdelke, ki ponujajo največ za svoj denar.]

mtosev ::

Alexius Heristalski, samo enkrat sem bil v Hoferju in nikoli več. Pri sestri sem si sposodil piškote in ko sem jih hotel vrniti, je rekla, da jih prodajajo samo v Hoferju. Kupil sem še nekaj čokolade, no, potem pa pridem do mleka in jogurta, in sem si rekel, hudiča, zakaj neki bi kupoval avstrijsko mleko in jogurte? Je toliko boljše in cenejše od našega, da si to zasluži? Daleč od tega. Dobesedno me je ratalo sram. Edino kar lahko pohvalim, je to, da jim tista elektronika na blagajni dela neverjetno hitro. V delčku sekunde prebere kodo, kakorkoli že trgovka obrne blago. Je še kdo to opazil? :)

Skratka, če bi Slovencii in slovenske firme v pretežnem delu kupovali tuje izdelke in tuje storitve, nasvidenje slovensko gospodarstvo. Žal se tega preprostega dejstva ljudje premalo zavedajo. Še zlasti se tega ne zavedajo nekateri novodobni ekonomisti.

jebes SLO stuff. Gorenje, gorenjka pa LM mleko so edini SLO izdelki v hisi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

BigWhale ::

Je toliko boljše in cenejše od našega, da si to zasluži? Daleč od tega. Dobesedno me je ratalo sram.

Jaz sem se pa vprasal, ce je slovensko mleko toliko boljse od avstrijskega, da opravicuje skoraj 80% visjo ceno na liter. Pa ni.

Imas doma same izdelke slovenskega porekla? A kitajcem das, avstrijcem pa ne bi? Hinavec.

Poldi112 ::

Ne biti smešen. Eno je če je cena enaka in da vzameš domač proizvod, nekaj drugega pa da boš preplačal domače, zato da podpiraš njihovo lenivnost/nekonkurenčnost.

Če niso sposobni konkurirati, si zauslužijo da propadejo. Če preživijo s pomočjo tržne niše "domače", tudi prav. Edino ne meni govorit da je moja dolžnost da jih podpiram.

Isto so mi smešni kot boing, ki lobira da se njihova slabša rešitev uporabi, namesto da bi se malo bolj potrudili in na nivoju kvalitete konkurirali Airbus-u.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Icematxyz ::

The winner takes it all - Dimitrij Rupel je pa marsovec.

Pirova zmaga pomoje. Oziroma umiranje na daljši rok. Podpiram pa Turka, da je zavrnil Rupla in Jarca.

Pravilo bi pa moralo biti po moji oceni takšno. Vsaka nova vlada ima pravico in dolžnost sama izbrati veleposlanike. Stara vlada pa tega nebi smela početi tik pred izstekom mandata. Tako teh težav ne bi imeli. VSENO katera vlada (ali Janševa ali Pahorjeva) vidi, da bo zgubila še hoče na koncu nekam nekoga uturit. In to je po moji oceni napačno. Če izgubiš volitve potem nimaš po moji oceni pravice deliti "nagradnih" potovanj na račun države.

Pa še enkrat. Da ne bo pomote. Vseeno za katere gre. Ali Janševe ali Pahorjeve moje stališče je enako.

Zgodovina sprememb…

KandazaR ::

Šel sem torej na volitve in volil za tistega, ki je imel največ možnosti, da spravi Janšo z oblasti. Nisem volil za Pahorja, ampak proti Janši.

Mislim kako maš občutek, da te je pahor razočaral če pa nisi volil njega zaradi njegovega programa oz osebnosti ampak samo zato, da se bi znebil janše. Kar spomin se kaj je pahor govoril pred volitvami. Rekel je ,da si ne želi, da bi volilci volili njega samo zato, da bi se znebili janšo, ampak da naj volijo sd zaradi programa. Tak tip volilcev je janšo spravili na oblast leta 2004. Vsake volitve me bolj razočarajo.
Eh mogoče pa bo 2012 kaj boljše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KandazaR ()

Nimam občutka, da me je Pahor razočaral. Itak ga že prej nisem prav posebno cenil. Sem pa upal, da bo šel Rupel v opozicijo, to pa ja. Povedano drugače, s tem ko sem volil levičarje, sem upal, da Rupel ne bo imel več nič opravka z zunanjo politiko. Tako kot verjetno 99% ostalih, ki so volili Pahorja, iz kateregakoli razloga že.

Poglej, poglej, Jelinčič Plemeniti je istega mnenja kot jaz :D

"Borut Pahor je Dimitrija Rupla imenoval za posebnega zunanjega odposlanca, ker so nanj pritisnili Američani, meni Zmago Jelinčič Plemeniti."
24ur.com

Sedaj čakam samo še na to, da Pahor Janšo postavi za svojega svetovalca za nacionalno varnost.

Mislim, da je Romšek z namenom rekel, da ne bo v fotelju ležal pred Tv-jem!
Brezigarjeva bo pa seveda tudi ostala.

Ampak saj je logično, Pahor mora nastaviti in obdržati tudi nasprotne ljudi, močno protiutež, da bo sploh lahko manevriral ter vladal. Drugače bi bil povsem brez moči.

Sej to je nekako zavil v lepe besede v predvolilnih bojih. Levičarji pa so zdaj besni, ker tudi uresničuje to za kar so menili, da je zgolj predvolilno leporečje.

jype ::

Double_J> Levičarji pa so zdaj besni, ker tudi uresničuje to za kar so menili, da je zgolj predvolilno leporečje.

Nekateri se komentarjev pomenljivo vzdržujemo že nekaj časa. Po desetih dneh sodit je zagotovo prezgodaj.

Kaj si mislim? Da je Slovenija majhna, predvsem, in da je bil velik del tega kar se je zgodilo pravzaprav pričakovan.

izi> "Poglej, poglej, Jelinčič Plemeniti je istega mnenja kot jaz :D"

Imet mnenje usklajeno z Jelinčičem ni stvar, s katero bi se bilo primerno hvalit.
- Hoc est qui sumus -

Imet mnenje usklajeno z Jelinčičem ni stvar, s katero bi se bilo primerno hvalit.

Ne pozabi, da sem to mnenje izrazil že pred Jelinčičem.
Rekel sem, da on misli tako kot jaz in ne jaz tako kot on.
Verjetno Jelinčič prebira ta forum >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Sedaj čakam samo še na to, da Pahor Janšo postavi za svojega svetovalca za nacionalno varnost.

Mislim, da je Romšek z namenom rekel, da ne bo v fotelju ležal pred Tv-jem!
Brezigarjeva bo pa seveda tudi ostala.

Ampak saj je logično, Pahor mora nastaviti in obdržati tudi nasprotne ljudi, močno protiutež, da bo sploh lahko manevriral ter vladal. Drugače bi bil povsem brez moči.

Sej to je nekako zavil v lepe besede v predvolilnih bojih. Levičarji pa so zdaj besni, ker tudi uresničuje to za kar so menili, da je zgolj predvolilno leporečje.

Jaz nisem levičar. Vsaj ne v tistem pomenu, ki ga imaš ti v mislih. Ne me tlačit v predalčke.

dukenukem ::

ja nehejte že no z temi neslanostmi ,bi reku rupl,druzga itaq nezna,tole je sam en velk minus vse skup, da je spet do korita prlezu

Utk ::

Če bi imel Pahor jajca, ga bi postavil za ministra. Že prej. Takoj. To zdaj ni pa vse skup nič. Kako naj zdaj pravi zunanji minister kaj dela? Skoz bo imel enga mentorčka za sabo. Je minister minister, ali je tam en praktikant na ministrstvu?

Icematxyz ::

Koliko vlad in prestopov je že naredil ta človek? Sem štel sedaj pa nevem če sem pravilno naštel.

MadMicka ::

BigWhale, jaz kupujem slovensko robo, če se da. Če ni slovenske, kupujem made in EU. Ampak, če je liter našega mleka res 80% dražji od avstrijskega, je to druga zgodba. Iz Kitajske nimam nič :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMicka ()

ReBi ::

tajvan, koreja? a si ziher?

Ta tema res ni namenjena pogovoru o tem, kje kdo nabavlja "fasngo". Dimsi Rupsi je bistvo teme...
- Hoc est qui sumus -

sniffo ::

Fantje, fantje. Pozabljate, kdo je sploh sranje naredil. Naš velecenjeni predsednik. Rupla bi lepo imenoval za veleposlanika in bi bil mir.
Pahorjeva edina rešitev je bila, da mu takoj na začetku mandata podeli eno kajlo, ker če ne mu bi Tűrk zrasel čez glavo.
Jaz v Türku vse bolj vidim Drnovška oz. trmo malega otroka, ki v trgovini ne dobi igrače. Vse bolj podobna si postajata ....

kuglvinkl ::

Pozabljate, kdo je sploh sranje naredil. Naš velecenjeni predsednik. Rupla bi lepo imenoval za veleposlanika in bi bil mir.

Ma dej nehi s takimi. Turk je naredu sranje. Turk mora jest govna Rupsijeva?!... Turk je naredil najbolj zrelo potezo v zadnjih nekaj letih. Ne gre za Rupsija, ampak za to kar ta kmet predstavljala. Brezvezneža s pretečenim rokom trajanja.
Your focus determines your reallity

Alexius Heristalski ::

Prejšnja praksa je bila taka, da je predsednik samo potrdil veleposlanike, ki jih je predlagala vlada. No, Türk si je svojo vlogo pri imenovanju veleposlanikov raztolmačil drugače in jih zavrnil. Bodo pravniki povedali ali je ravnal prav ali ne.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
1
2
3 4 5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dimitrij Rupel ošilil svinčnik... (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
999178 (7282) www
»

Bo Ruplu vendarle uspelo ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
544738 (3382) koyotee
»

Vlada v senci?

282693 (1929) WarpedGone
»

Kdo podpira Rupla? (strani: 1 2 3 4 )

15410715 (7509) Double_J
»

Rupel (strani: 1 2 3 )