Forum » Loža » Zvestoba
Zvestoba
Vanich ::
A dobim kaj za 8 let zvestobe na slo-tech forumu? Kakšen bon za 500.-€, ali kaj podobnega? It's christmas time, afterall.
(hecam se ...)
Sicer sem pa že dalj časa prijavljen, samo je, vkoliker me spomin dobro služi, enkrat šu strežnik v maloro in z njm
vsi podatki in smo se morali nanovo prijaviti...
(hecam se ...)
Sicer sem pa že dalj časa prijavljen, samo je, vkoliker me spomin dobro služi, enkrat šu strežnik v maloro in z njm
vsi podatki in smo se morali nanovo prijaviti...
- zaklenil: OmegaBlue ()
jype ::
Če bi se z mano strinjal v "tisti temi", bi ziher dobil vsaj žemljico, ali pa jogurt.
Tko pa ne bo nič! :)
Tko pa ne bo nič! :)
Ah...jebigazej, jype. A sm lahko useeno tvoj prjatu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
Jah...ma..., ni treba poslat, ipak.
Ti si zgleda en tak diktatosrki tip, ki misli da se je treba z njim obvezno strinjat, šele potem se lahko računa na tvoje sodelovanje.
A si dostikrat v otroštvu nesu žogo domov, sredi tekme, ko je tvoj tim začel izgubljat?
"kmeee, kmeee, ni blo faula, žoga je moja in jest grem dumu!" ???
Ti si zgleda en tak diktatosrki tip, ki misli da se je treba z njim obvezno strinjat, šele potem se lahko računa na tvoje sodelovanje.
A si dostikrat v otroštvu nesu žogo domov, sredi tekme, ko je tvoj tim začel izgubljat?
"kmeee, kmeee, ni blo faula, žoga je moja in jest grem dumu!" ???
OmegaBlue ::
Dobiš lepo ključavnico za temo. Oba pa po prstih.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZTE reševal sam Trump (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27717 (23785) | zmaugy |
⊘ | Prekleta O.Š (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10879 (10336) | Mipe |
» | Kot kaže, pravice do pozabe ne bo, Google lahko mirno spiOddelek: Novice / Zasebnost | 8373 (6622) | digitalcek |
» | Razbijanje studentov pred parlamentom (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 132401 (115363) | €uro |