Forum » Loža » maščevanje gostilni
maščevanje gostilni
djordjevic ::
restavracija in pizzerija Tartuf, kjer se ti kej tazga ne more zgodit, če pa bi se pa sporoč.Ah, ja, kje so časi, ko smo hodili tja na pice. Čeprav je imho na prvem mestu med picerijami še vedno Mirje.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Dr_M ::
Pub Legende
Se vidi, kasne cudeze dela ime
Se vidi, kasne cudeze dela ime
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
imagodei ::
Ampak Pub legende sploh ni poanta tega threada. OP je povedal, da gre za drugo gostilno.
Sicer OK, da se glasno pove, kje je postrežba in ustrežljivost pod vsakim nivojem, ampak avtorju teme pa takšnole razpredanje ne pomaga.
Sicer OK, da se glasno pove, kje je postrežba in ustrežljivost pod vsakim nivojem, ampak avtorju teme pa takšnole razpredanje ne pomaga.
- Hoc est qui sumus -
Balandeque ::
Maj kaj bi okolišil in se kregal ali celo tožaril. Kupiš kilo kalamarov, jih daš v multipraktik, zmelješ in v vrečki kakih pet dni staraš na soncu. Prideš v gostilno - s klobukom na oči poveznjenim - in z vso močjo zadegaš v izpuh od klime.
Potem pa nabrusi pete.
Potem pa nabrusi pete.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
R33D3M33R ::
Po vsem prebranem o tem Pub Legende bi si mislil, da je gostilna krinka za kakšen nečeden posel v ozadju.
Isti lastnik ima čez tudi restavracijo na strojni fakulteti. Razlika se meri v svetlobnih letih, saj mi je restavracija na strojni ena izmed boljših.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Avenger ::
Čist najprej en zelo moder nasvet: nikoli več ne it jest tja. Rekel si, da si imel tekoče težave s kelnarjem in kelnarco, kar pomeni, da si skoraj gotovo že fasal kakšen pljunek v hrani, ali pa še kaj bolj inovativnega. Če boš iskal maščevanje, da bo nekdo odpuščen, ali da bo vse osebje vedelo kdo si, boš v hrani redno dobival dodatke.
Realne možnosti, ki jih vidim sta dve, prav tako sta dva motiva. En motiv je, da želiš pozdravit svoj (čisto razumljivo) ranjen ego, drugi pa da želiš preprečit, da bi ti ljudje še več ljudi spravili ob apetit.
Po prvem lahko posežeš po enem ali več pasivno-agresivnih predlogih od zgoraj od nekih školjk, kalamarov v klima napravi (kar je, mimogrede, kaznivo) do nekih smrdljivih bombic, kar je glede na okoliščine tudi kaznivo.
Po drugem, ti pa ostane da zadevo predaš policiji in/ali neki službi, ki je za to pristojna. Mogoče zveza potrošnikov. Seveda ne bo zaleglo, če boš rekel, natakar me je žalil, bo pa hudo zaleglo če boš imel stvar posneto, pa prosim ne na mobitelov diktafon, ampak mini skrito kamero z mikrofonom. Verjemi, da je to način, s katerim boš pridobil in dosegel največ.
Jaz moram reč, da osebno nisem imel nikoli slabih izkušenj z gostinskim osebjem, raznih spodrsljajev, ko kdo kaj pozabi ali dolgo ne pride k mizi, pač ne štejem, to spada zraven, včasih čakaš dlje, nič hudega. Zlobe ali žalitev (pa niti to ne dobesedno) pa sem bil v malo mlajših letih deležen le od redarjev v bivšem Papillonu in bivšem Eldoradu (zdajšnji Global, ali kaj).
Realne možnosti, ki jih vidim sta dve, prav tako sta dva motiva. En motiv je, da želiš pozdravit svoj (čisto razumljivo) ranjen ego, drugi pa da želiš preprečit, da bi ti ljudje še več ljudi spravili ob apetit.
Po prvem lahko posežeš po enem ali več pasivno-agresivnih predlogih od zgoraj od nekih školjk, kalamarov v klima napravi (kar je, mimogrede, kaznivo) do nekih smrdljivih bombic, kar je glede na okoliščine tudi kaznivo.
Po drugem, ti pa ostane da zadevo predaš policiji in/ali neki službi, ki je za to pristojna. Mogoče zveza potrošnikov. Seveda ne bo zaleglo, če boš rekel, natakar me je žalil, bo pa hudo zaleglo če boš imel stvar posneto, pa prosim ne na mobitelov diktafon, ampak mini skrito kamero z mikrofonom. Verjemi, da je to način, s katerim boš pridobil in dosegel največ.
Jaz moram reč, da osebno nisem imel nikoli slabih izkušenj z gostinskim osebjem, raznih spodrsljajev, ko kdo kaj pozabi ali dolgo ne pride k mizi, pač ne štejem, to spada zraven, včasih čakaš dlje, nič hudega. Zlobe ali žalitev (pa niti to ne dobesedno) pa sem bil v malo mlajših letih deležen le od redarjev v bivšem Papillonu in bivšem Eldoradu (zdajšnji Global, ali kaj).
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Bipo ::
Mene so, ko sem bil prvič noter v Figovcu, nagnali iz sekcije, kjer so jedli poslovneži, natakarca pa je bila spimpana bjonda iz fitnessa, v sekcijo s predcankarjanskimi stoli in mizami in dosti manj atraktivno ampak dosti bolj priljudno natakarico. Češ "za študente je tam!"
Natakarica je bila kul, gobova juha tudi, ampak diskriminacija pa ne, tako da me niso več videli.
Natakarica je bila kul, gobova juha tudi, ampak diskriminacija pa ne, tako da me niso več videli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentje in njihove napitnine v gostinstvu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17062 (13450) | tryhard |
» | Napitnine - komu, koliko, za kaj, zakaj (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25552 (19465) | perci |
» | Lokali v LjubljaniOddelek: Loža | 7118 (3269) | Oktan |
» | Trafika - nima denarja za vrnit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10291 (5391) | 'FireSTORM' |
» | Ljubljana: kje jesti kot študent? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13109 (8914) | suntrace1 |