» »

maščevanje gostilni

maščevanje gostilni

«
1
2

svecka ::

Sem študent in sem prisiljen hoditi v (edini) lokal,ki je blizu mojega faxa. Ostali so bolj kot ne oddaljeni preveč.
Situacija je sledeče, v tej gostilni zraven mojega faxa (LJ) so natakarji& natakarice (ubistvu sta samo dva stalna) skrajno nesramni. Kot primer naj podarim da ko lepo kulturno prideš, pozdraviš in se usedeš za mizo da bi naročil kosilo na bon, te prvo stvar vpraša z globokim jeznim tonom KVA BOŠ?
Kot drugo sploh ne sprejemajo centov po manjši vrednosti kot kovanec za 10 centov, ker naj bi kao ne mogli vrnit nazaj (ker imajo vse cene zaokrožene ).
Kot tretje omejeni natakar se kar zadira na goste in pripetila se je situacija da se je omejeni natakar močno zadiral name (tudi kasneje ko je ponovno prišel), citiram njegove besede: "pa kaj je s tabo, kaj si ti normalen, komaj si kosilo dobil pa že težiš". Naj omenim,da sem samo zaprosil če lahko poračuna (račun je v bistvu že imel narejen,- ko naročiš in še zraven mene je stal ko sem ga prosil), ker se mi je mudilo, da ga ne bi čakal in zamudil na fax,ko bom pojedel.
Naj samo omenim tudi da njegova nesramnost ni bila diskretna ampak je dobesedno vpil in norel zraven in sem bil zaradi njegove nesramnosti popolnoma šokiran in brez besed.

Torej sprašujem vas za kakršnekoli pravne in legalne postopke da se maščujem natakarju, ker si tudi zasluži.
Samo za opombo, moram omeniti da imajo zelo veliko prometa in imajo "polno rit" vsega, kakor tudi imajo odlična kosila, oziroma odlične omake.


Za primer maščevanja sem si omislil plačevanje s centi, torej plačam eno pivo samo z kovanci po 1 cent. Sprašujem vas ali mi lahko zavrne ta denar če drugega nimam in kakšni so kaj postopki da bi lahko poklical inšpekcijo zaradi tega, ker ne sprejeme moj denar.

Ali je kakšna pravna podlaga da zavrnem plačilo kosila zaradi nesramnosti natakarja?
Ali lahko natakarja tožim zaradi osebne razžalitve in kakšne so možnosti da bi to tožbo dobil? (recimo priča ki je bila prisotna zraven)

Da en boste narobe razumeli ne iščem fizičnega nasilja, ampak kakor se pa v tisti restavraciji obnašajo je pa preveč, čas da jim nekdo da lekcijo (oziroma mi z sošolci)

LapD ::

Ali je kakšna pravna podlaga da zavrnem plačilo kosila zaradi nesramnosti natakarja?

OMG

Kateri fax pa ima v bližini samo en lokal? Mogoče misliš Volto? Kolikor je meni znano je v krogu nekaj 100m okrog faxov dovolj velika izbira restavracij/lokalov. Enostavno se ne bi več ukvarjal s tem in če jih misliš najbolj indirektno "prizadet" izberi drug lokal pa bo mir.
web&motion designer

imagodei ::

Kot prvo se obnašaj kot stranka. Zahtevaj šefa strežbe in knjigo pritožb. Če ne moreš dobiti šefa strežbe (ali pa je on šef strežbe), zahtevaj šefa restavracije. Ko dobiš kompetentno osebo, vljudno a odločno povej, da česa takšnega ne boš trpel in da jim boš, v kolikor se odnos močno ne spremeni, poslal vse mogoče vrste inšpekcij, da se boš obrnil na urad za varstvo potrošnikov in da, v kolikor te bo še kdo od osebja še kdaj užalil, boš vložil tožbo zaradi razžalitve. Poleg tega jim povej, da boš v vse večje slovenske cajtenge poslal odprto pismo, kjer boš podrobno opisal odnos osebja in objavil ime gostilne.

To bo verjetno zadostovalo, da te bodo častili s kosilom in se resno pomenili z omenjenim natakarjem. Če ne bo, boš pa seveda nehal hoditi v tisto gostilno, pred tem pa zagotovo izpelji tisto, kar sem zapisal v prejšnjem odstavku. To bo povsem zadostno maščevanje in je v okviru tistega, kar si povsem legalno lahko privoščiš.
- Hoc est qui sumus -

flipflop ::

Ko se bo naslednjič zadiral nate ga polij z okusno omako pa bo mir.

imagodei ::

> "Za primer maščevanja sem si omislil plačevanje s centi, torej plačam eno pivo samo z kovanci po 1 cent. Sprašujem vas ali mi lahko zavrne ta denar če drugega nimam in kakšni so kaj postopki da bi lahko poklical inšpekcijo zaradi tega, ker ne sprejeme moj denar."

Jaz se s tem ne bi zafrkaval. Seveda tvojega denarja ne sme zavrniti. Evro je na območju RS legalno plačilno sredstvo. Tudi 1 cent so Evri. Če bi tvoj denar zavrnil, mu povej, da to razumeš v smislu, da te bo on osebno počastil in plačal tvoj zapitek. Ker se s tem ne bo strinjal, mu še enkrat ponudi denar in povej, da je to legalno plačilno sredstvo in da boš v primeru nesporazuma moral poklicati policijo in/ali tržno inšpekcijo. Seveda imej številko v telefonu.

> "Ali je kakšna pravna podlaga da zavrnem plačilo kosila zaradi nesramnosti natakarja?"

To najbrž ne bo šlo. Kot sem rekel v prejšnjem sporočilu, če boš zahteval šefa strežbe/restavracije, se lahko zgodi, da ti bo on poklonil kosilo oz. te bo gostilna častila v opravičilo. Odkorakat pa ne smeš ven zaradi nesramnosti. Če nesramnost preseže vse meje, lahko pokličeš policijo in ga ovadiš zaradi razžalitve.

> Ali lahko natakarja tožim zaradi osebne razžalitve in kakšne so možnosti da bi to tožbo dobil? (recimo priča ki je bila prisotna zraven)

Ne vem, zakaj ne bi mogel? Tole je v novem KZ:
Razžalitev
158. člen

(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.

(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

(3) Ne kaznuje se, kdor se o kom žaljivo izrazi v znanstvenem, književnem ali umetniškem delu, v resni kritiki, pri izpolnjevanju uradne dolžnosti, časnikarskega poklica, politične ali druge družbene dejavnosti, obrambi kakšne pravice ali varstvu upravičenih koristi, če se iz načina izražanja ali iz drugih okoliščin vidi, da tega ni storil z namenom zaničevanja.

(4) Če je razžaljenec razžalitev vrnil, sme sodišče obe stranki ali eno od njiju kaznovati ali kazen odpustiti.
- Hoc est qui sumus -

jrtjtejtt ::

Karkoli boš že naredil (inšpekcija, scena sredi gostilne, omaka na natakarju), ti svetujem, da ne ješ več tam.

zee ::

Preprosto ne gres vec tja na kosilo, obenem poves se svojim prijateljem/sosolcem.

Stvar koncana.

Lahko samo zaupas, na katero fakulteto hodis?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

darkolord ::

Mimogrede, trgovec je dolžan sprejeti do 50 kosov kovancev...

gzibret ::

Ne hodi več tja jest. In to jim tudi povej. Simpl.

Pa objavi ime gostilne tukajle (pa še kje...), da jim narediš še malo negativne reklame.
Vse je za neki dobr!

Keyser Soze ::

Mimogrede, trgovec je dolžan sprejeti do 50 kosov kovancev...

Svašta. Bi bil vesel kakšne bolj podrobne obrazložitve ali vsaj linka.
OM, F, G!

Brane2 ::

Gostilne so občutljive na inšpekcije ( dela, tržna itd).

Natakarji pa na kazni in dejstvo, da jih je ko blata.
On the journey of life, I chose the psycho path.

5er--> ::

Ugibam:MF v LJ?

darkolord ::

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex...

Člen 11

Z datumom prehoda na eurogotovino sodelujoče države članice izdajo kovance, izražene v eurih ali centih in skladne z apoeni in tehničnimi specifikacijami, ki jih lahko določi Svet v skladu z drugim stavkom člena 106(2) Pogodbe. Brez poseganja v člen 15 in določbe katerega koli sporazuma iz člena 111(3) Pogodbe v zvezi z denarnimi zadevami so ti kovanci edini, ki imajo status zakonitega plačilnega sredstva v sodelujočih državah članicah. Razen organa, pristojnega za izdajo, in tistih oseb, ki so posebej določene v nacionalni zakonodaji države članice izdaje, ni nobena stran zavezana sprejeti več kot 50 kovancev pri vsakem posameznem plačilu."

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

Brane2 ::

Seveda prej preberi ustrezne zakone in ne kar tako mahat z njimi.

Imej pri roki ustrezne tel številke, odpravi se na kosilo in po možnosti imej vklopljen diktafon na telefončku.

V primeru naslednjega zapleta pusti kelnerju, da se sam temeljto nasadi, nato pa ustrezno ukrepaj.

Ne mahat z rokami in se dret - to je znak, da ne veš, kaj počneš.

Anyway, če bodo ukrepi delali ali pa če ne bodo, zamenjaj gostilno, da ne bo hrana dobila čuden priokus.
On the journey of life, I chose the psycho path.

gzibret ::

> Ugibam:MF v LJ?

Ne, ne... Pub Legende v Lj (zraven Kina Vič).

Tam je bil en kelner, ki smo mu pravili Zlatko Brzič. Zlatko je bil zato, ker je bil tako zlat, da je vedno nekaj brezveze težil. Priimek Brzič pa si sami razložite >:D
Vse je za neki dobr!

imagodei ::

Pub Legende... Brings back memories... Brrr 8-O
- Hoc est qui sumus -

Sc0ut ::

Se tudi jaz spomnim pub legende.

Gužva + "vrži v fritezo".
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

neres ::

prosim, ne bit otročji z nekim maščevanjem... :\

pač pritoži se glavnim, povej kdo in kaj te moti in to je to. če ne sprejemajo kovancev jim lepo povej da to morajo počet po zakonu...
čisto mogoče da se kak natakar obnaša neprimerno, ampak o tem naj se šef meni z njim. če je slab za biznis ga bo že odstavu. nobena gostilna noče bit na slabem glasu, tudi če jim zdej gre dobro.

jupy ::

če te bo še kdaj osramotil pred celotno gostilno mu povezni poln krožnik na glavo

flipflop ::

Bolj diskretna varianta je tudi da strateško namestiš več "smrdljivcev" po gostilni, bi tudi znalo imet učinek.

zcetrt ::

Hm... A to poskušaš pojest v 15 minutah? Kateri lokal je to? Če ti je toliko do "maščevanja", je to res najlažji nočin. Da poveš, za katerega gre, namreč.

Če je res Pub Legende... Potem res nimaš it kam drugam. Še sendviča si ne moreš doma narest.

Mogoče sem malo grob, saj si lepo vprašal. Ampak res bi se mi zdelo čudno, da bi se šel tožarit zaradi tega. Veliko stroškov, živcev in časa. Jedel bi pa še vedno tam.
4.

imagodei ::

Ne komplicirajte.

Ni se treba tožarit. Treba se je potegnit zase. Nekateri kelnarji so "siti" študentov in mislijo, da se lahko na študentariji izkašljajo, ker jih je ravno sodelavec razjezil, mu šef ni dal dopusta, mu žena doma ni dala...

To tebe kot stranko ne briga niti najmanj. S tabo morajo ravnat spoštljivo in če ne moreš tega rešit z natakarjem, potem je treba z njegovim nadrejenim. Če ne z nadrejenim, pa s tržno inšpekcijo, oz. uradom za varstvo potrošnikov, po potrebi pa še z obveščanjem javnosti o skrajno neprimernem obnašanju osebja v javnih občilih (IOW, s pismom v osrednje dnevno časopisje v pisma bralcev).

Nič od tega ne zahteva tožarjenja.
- Hoc est qui sumus -

Ziga Dolhar ::

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex...

Člen 11

Z datumom prehoda na eurogotovino sodelujoče države članice izdajo kovance, izražene v eurih ali centih in skladne z apoeni in tehničnimi specifikacijami, ki jih lahko določi Svet v skladu z drugim stavkom člena 106(2) Pogodbe. Brez poseganja v člen 15 in določbe katerega koli sporazuma iz člena 111(3) Pogodbe v zvezi z denarnimi zadevami so ti kovanci edini, ki imajo status zakonitega plačilnega sredstva v sodelujočih državah članicah. Razen organa, pristojnega za izdajo, in tistih oseb, ki so posebej določene v nacionalni zakonodaji države članice izdaje, ni nobena stran zavezana sprejeti več kot 50 kovancev pri vsakem posameznem plačilu."


Darko, men zgornji link ne prime. (Pa tudi če bi delal, obstaja verjetnost, da bi bilo ta določila potrebno sprejeti v slovensko zakonodajo, preden bi se lahko posameznik [tudi v razmerju do drugih subjektov zasebnega prava] nanja skliceval.)
https://dolhar.si/

TESKAn ::

Ah, pub legende...enkrat nas je tam cela skupina (cca. osem ljudi) čakala natakarja ~45 minut. No, dočakali smo šele njegovo zamenjavo, čeprav smo mu nekajkrat rekli, naj prinese račun.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

c3p0 ::

Račun ste čakali 45 minut? Dobro, če se vam ni mudilo - OK.

Drugače se pa vstaneš in greš, naj prilaufa za tabo če hoče plačano.

TESKAn ::

Račun ste čakali 45 minut? Dobro, če se vam ni mudilo - OK.

Drugače se pa vstaneš in greš, naj prilaufa za tabo če hoče plačano.

To je pa je**, če je človek pošten:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

V-i-p ::

Ooo, moje pub legende :D Imam lepe spomine od tam. Enkrat po službi sva šla z mojo tja jest, oba zaposlena, pač na kosilo po službi. Pridriča en frajerski natakar, KWA BOTA NA BONE PA HIT K MAM GUŽVO. Ga pogledam čudno, ampak ok, sem tiho pa naročiva. Potem stric prinese talerje in jih dobesedno iz višine 10cm vrže na mizo, tako frajersko. Ga pogledam, primem taler in gre vse skp z krožnikom vred direktno v steno, sem samo vstal in ga vljudno vprašal če se lahko greva malo ven o oliki do gostov pomenit... Sva vstala in šla drugam jest. Gnil odnos do gostov totalno.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Binji ::

Mater a dejansko kdo hodi tja še jest? Nazadnje ko sem bil tam, je nekdo zraven mene dobil kos stekla v hrani. Nikoli več... Sem bil tam ene 4 leta nazaj nazadnje, ampak vidim da se ni nič spremenilo.
edit: Da seveda ne govorim o pregovorni "prijaznosti", "hitrosti" in "ustrežljivosti" osebja.
Definitivno pa naredi se tako, kot je imagodei napisal.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Binji ()

zee ::

Lovec, Lipa, Mirje, Kulinar, menza na FGG/KI/IJS, Thai Inn pub -> vse to v relativni blizini omenjenega Pub Legende + dosti bolj spodobni placi

Moj mnenje: ogabna gostilna, veckrat so zalozili narocilo hrane, se veckrat smo dobili pizze, ki so bile na sredi se surove,...
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

imagodei ::

OK, zdaj že lep čas dajemo pripombe preko puba legende (ki je definitivno v mojih časih v LJ bila sekret), ampak vemo pa sploh ne, ali je OP imel v mislih to toal... pardon gostilno.

Predlagam back on topic.
- Hoc est qui sumus -

Matev ::

če bi jim rad zabil melono v zadnjik

objavi tu in sedaj za kateri lokal se gre

Goldee ::

Ja, Pub Legende so res kulinarični otok v Ljubljani.
Not.

Drugače pa ne smeš dopustiti, da te tako razžali (pred gosti). No, bi rekel, da si še bruc, samo sem pogledal tvoj profil.
Pokliče se šefa strežbe in poda pritožbo (ali prvič samo opozorilo). Četudi ješ na bone, ta gostilna pravtako dobi denar od tebe. In po možnosti celo živi samo od študetskih bonov, tako da res ne razumem zakaj nas ponekod obravnavajo kot nujno zlo, plus to, da dobivamo manjše porcije, dlje čakamo na postrežbo itd.

Dol s takimi gostilnami js pravim! Tudi študentje smo ljudje :-)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

darkolord ::

Ziga: tole je link (Uredba o uvedbi eura)

Sprememba valute pa vsebinsko ne spreminja določila, po katerem bodo morali trgovci tudi v prihodnje, tako kot doslej, sprejeti vsako plačilo, ki bi ga kupec izvršil s kovanci, pri čemer je takšno plačilo omejeno do največ 50 kosov kovancev, izhaja iz pojasnil glavne tržne inšpektorice Andrejke Grlič.
Pravno podlago za takšno določilo, ki velja za vsa upniško-dolžniška razmerja, torej tudi za razmerja med podjetji in potrošniki, daje novembra lani sprejeti zakon o uvedbi evra, ki se v drugem členu sklicuje na uredbo Sveta EU z dne 3. maja 1998 o uvedbi evra, navaja tržni inšpektorat.

svecka ::

Hvala za informacije, se bom dobro pripravil na naslednjič če se bo še kaj takega pripetilo.

Omejena gostilna je GREGORINO v Bežigradu. In tam ravno ni na pretek restavracij s spodobnim kosilom, da se lahko dodobra naješ. So neke delavske menze zraven vendar se po okusnosti kosila (in njeni obilnosti) ne morejo primerjati z gostilno Gregorino.
Žal me omejena nesramnost natakarja in natakarice ni motila, dokler ni le to preseglo meje zdravega razuma.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: svecka ()

V-i-p ::

Smem vprašat, zakaj se jim pa pustiš? Zakaj ne poveš jasno in glasno kaj te moti? Ker če bi se tole, kot tebi pripetilo meni, verjemi da sem mu sposoben pol gostilne sesut. Ker me zeloo razjezi, da nekaj pošteno plačaš in potem dobiš takole. Če se on hoče, naj se dela iz svojega denarja norca, iz mojega se sigurno ne bo...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

perci ::

Ziga, EU uredbe so del pravnega reda SLO in ucinkujejo neposredno.

Ziga Dolhar ::

Perci, kaj v mojem nadvse previdnem vprašanju Darkotu ne drži? ;-) (Iz nedelujočega linka še nisem mogel vedet, al gre za Uredbo al Direktivo.)

--

edit: je pa res, da bi namesto "verjetnost" moral zapisati "možnost" :)
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

perci ::

ok. ob uvedbi eura se je drugace dosti govorilo, da gostilne (in drugi) niso dolzni sprejemati neomejeno kovance.

zcetrt ::

Z Gregorinom imam osebno dobre izkušnje. Zanimivo... Res pa je, da tam nisem bil kake pol leta. Hrana je pa res doba ;)
4.

Goldee ::

ok. ob uvedbi eura se je drugace dosti govorilo, da gostilne (in drugi) niso dolzni sprejemati neomejeno kovance.


Sej v nekaterih trgovinah (recimo Maxi je mel včasih) piše na blagajnah, da je blagajnik dolžan sprejeti največ 50 kovancev (bilokatere vrednosti), zraven pa je napisan še zakon, ki to predpisuje.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

PacificBlue ::

Pa na busu tudi 10 evrov kao največ.

Ziga Dolhar ::

ok. ob uvedbi eura se je drugace dosti govorilo, da gostilne (in drugi) niso dolzni sprejemati neomejeno kovance.


Verjamem da res, a na to nisem bil pozoren. Sem bil pa precej bolj pozoren, ko so novinarji in "inšpektorji" po televiziji grozili s kaznimi, ki ne obstajajo, za tiste, ki bi namesto evrov vračali tolarje :).
https://dolhar.si/

tsh2 ::

to je pa ko "soup nazi" v seinfeldu.

Karkoli boš že naredil (inšpekcija, scena sredi gostilne, omaka na natakarju), ti svetujem, da ne ješ več tam.


lol se strinjam. da ne boš nevede pojedel kakšnega smrklja.:)

pravilo je, da se ne splača kregati z ljudmi, od katerih si kakorkoli odvisen. tudi če so loleki. raje se malo zadrži ker bo bolje zate. najbolje, da take ljudi čimbolj ignoriraš in imaš samo najnujnejše stike z njimi.

Utk ::

Sej, ti lahko narediš tam kar želiš, ampak nihče ti ne garantira, da ne boš naslednjič pojedel še kaj človeškega izvora.
Vzameš v račun nesramnost, ceno, bližino in vse skupaj in premisliš, če se ti splača tam hodit. Če zračunaš, da ne, potem se lahko pritožuješ šefu itd, če misliš še kaj tam hodit, pa po moje bolje, da ne :)

djordjevic ::

Drugače se pa vstaneš in greš, naj prilaufa za tabo če hoče plačano.

Tried & tested. En tipo tam je mene in še dva kolega gladko ignoriral, čeprav smo ga trikrat prosili za račun. Pojedli smo kosilo, spili tri runde piva, nato pa, jebiga, šli. Naj ga na kolenih prosim, da bi plačal? :D No, nismo naredili niti kakšnih deset korakov od lokala, je pezde že pritekel za nami. Češ, kam, saj niste plačali. Pa smo mu lepo izročili denar za bone in pir, pa šli.
No grave is deep enough to keep us in chains.

c3p0 ::

:) Ponavadi te sicer opazijo že takoj, ko vstaneš. Vidi da zdaj gre pa zares in že prileti z računom. So pa med natakarji pacienti vseh vrst.

R33D3M33R ::

Še moje slabe izkušnje z nesramnimi natakarji:

-Pub Legende
-Emonska klet
-Cantina Mexicana

Namerno ignoriranje, nesramnost in še kaj...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

jrtjtejtt ::

Glede Gregorina: tam sicer nisem bil že nekaj časa (par let) ampak ko sem bil je blo kul. Natakarji vredu, pice dobre in velike (takrat ne vem če so sploh še mel kaj drugega kot pice). Zgleda da se je zlo obrnilo.

Emonska je pa tko, če vletiš v največji gužvi, ko je notr 100+ ljudi in fašeš onega tečnega kelnarja (visok model, stalno zgleda jezn, eden izmed najstarejših tam, mislim da celo najstarejši) pol je kriza. Kr neki bevska, če ne veš natančno kaj bi rad naročil. Zadnjič se je zgodilo, ko je en reku da bi purana in ga ta natakar napizdi, da on ne bere misli katerga purana hoče. Namest tega bi mu lahko normaln povedal da majo pohanga, na žaru in v omaki, pa naj izbere.

Če fašeš onga romuna je zakon. Model, se vidi, da se trudi za svoj denar, vedno prijazen...čeprav mu slovenščina ni lih jača stran :)

#000000 ::

Mah poklič tja se predstavi kot bilokdo in vprašaj če ti zaupajo številko Lastnika (lastnik je bivši fuzbaler Gregor Židan) Zdej ali si mel to nesrečo da te je nadrl kak njegov žlahtnik (to sta oba natakarja, Uroš in Matjaž) ampak vseeno jih bodo slišal če poveš šefu.

Aja pe če ti ni daleč, je dokaj blizu (vojkova 71) restavracija in pizzerija Tartuf, kjer se ti kej tazga ne more zgodit, če pa bi se pa sporoč. ;(

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

MarkookraM ::

Po vsem prebranem o tem Pub Legende bi si mislil, da je gostilna krinka za kakšen nečeden posel v ozadju.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentje in njihove napitnine v gostinstvu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10515177 (11565) tryhard
»

Napitnine - komu, koliko, za kaj, zakaj (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15623437 (17350) perci
»

Lokali v Ljubljani

Oddelek: Loža
476987 (3138) Oktan
»

Trafika - nima denarja za vrnit (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
859887 (4987) 'FireSTORM'
»

Ljubljana: kje jesti kot študent? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6012751 (8556) suntrace1

Več podobnih tem