Forum » Hlajenje in modifikacije » Temperatura CPU-ja
Temperatura CPU-ja
R-S-LoVe ::
Hi! Sem lastnik procesorja PIII-866, Asusove osnovne plošče CUSL2-BP itd. Mam pa en problem Asusov programček(Asus Probe) za prikaz raznih informacij, med njimi tudi temperaturo, mi prikazuje nenormalne temperature (procesor se pri CPU Warming testu zagreje na vtoglavih 72°C). Za rešitev tega problema sem že updatal bios pa ni bilo nobene spremembe!Zanima pa me če kdo kaj več o tem ve?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za prispele odgovore!
Že vnaprej se vam zahvaljujem za prispele odgovore!
Boeing ::
Pusti ostalo in si vunpotegni Motherboard Monitor 5.
Vse ostalo je crap - bolj ali manj.
Poročaj o rezultatih.
Vse ostalo je crap - bolj ali manj.
Poročaj o rezultatih.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
msmiha ::
Kaj pa če se ti dejansko CPU greje na tako visoko temperaturo. Drugače ti pa res priporočam MBM
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
R-S-LoVe ::
Vsem Hvala!
Bom potegnu dol program, pasto je pa serviser pred mojimi očmi namazu na CPU tko da vem da je ok.
Se priporocam se za nadaljne informacije.
Bom potegnu dol program, pasto je pa serviser pred mojimi očmi namazu na CPU tko da vem da je ok.
Se priporocam se za nadaljne informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za full HD obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 3966 (3017) | opeter |
» | Pregrevanje procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1482 (1036) | matejmesar |
» | Temperatura procesorja med 55 in 68 stop. COddelek: Hlajenje in modifikacije | 2856 (2021) | IvoJan |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9048 (6447) | Vuli |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3627 (2694) | Bostjan99 |