Forum » Kaj kupiti » TV tuner z uporabo MCja
TV tuner z uporabo MCja
Rokic ::
Pozdravljeni!
Spet iščem nekaj, kar bi mi prišlo zelo prav. Potreboval bi TV tuner, vendar bi bilo fanj, da bi z daljincem od TV tunerja lahko upravljal tudi Windows Media Center. Obstaja sploh kakšna možnost?
Enkrat sem že posedoval TV tuner (leadtek winfast Tv200xp deluxe), vendar ne deluje več.
Kaj bi priporočali?
LP
Spet iščem nekaj, kar bi mi prišlo zelo prav. Potreboval bi TV tuner, vendar bi bilo fanj, da bi z daljincem od TV tunerja lahko upravljal tudi Windows Media Center. Obstaja sploh kakšna možnost?
Enkrat sem že posedoval TV tuner (leadtek winfast Tv200xp deluxe), vendar ne deluje več.
Kaj bi priporočali?
LP
tempoFlow ::
Ponavadi se da to rešiti z kakšnim vmesnim programom. Jaz uporabljam Hauppauge WinTV (ki se žal ne da več kupiti). Za upravljanje windowsov pa uporabljam Girder, ki po mojem deluje z večimi daljinci, samo potrebne driverje je treba naložiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4651 (3572) | sokel |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7396 (5463) | Tiash |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19449 (12489) | Izi |
» | FlyVideo 98 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1724 (1286) | thramos |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2630 (1858) | Predator |