Forum » Pomoč in nasveti » PS2 na pc
PS2 na pc
spaho ::
živijo,
zanima me sledeče: ali se da povezati ps2 z pc monitorjem in kako
hvala za odgovore
zanima me sledeče: ali se da povezati ps2 z pc monitorjem in kako
hvala za odgovore
d3n!5 ::
jaz mislim da rabis pretvornik (converter) cene pa si lahko tudi emulator nalozis na pc s katerim igras ps igre, ce priklopis gamepad je pa se tolko boljse . Kake izhode imas ?
spaho ::
emulator mi ne pride v poštev, ker bi rad prav fizično prklopu...preko tv tunerja je zanimiva ideja...sam me zanima a pol morš laufat tunerejev program k špilaš al kako.....in ker mam tv tuner....sam mam gor anteno me zanima, če bom mogu pol anteno zmeri odklaplat al se da s kakim razdelilcem.
kixs ::
Ja. V tem primeru moras imeti vklopljen tako PC kot tudi program za gledanje signala.
TV kartice imajo navadno kar nekaj moznih priklopov (vhodov signala). Standardni PS2 izhod je kompozitni - torej trije kabli (1 video, 2 za stereo zvok). Ne vem katero kartico imas, vecina jih ima posebej prikljucek za povezavo. TV signal ne bo motil tega priklopa. Saj imas v programu za gledanje TV-ja tudi funkcijo za preklop med razlicnimi signali.
Poglej malo v navodila od TV kartice ali pa ce napises katero imas. Pa ti bo ze nekdo lahko pomagal.
lp
TV kartice imajo navadno kar nekaj moznih priklopov (vhodov signala). Standardni PS2 izhod je kompozitni - torej trije kabli (1 video, 2 za stereo zvok). Ne vem katero kartico imas, vecina jih ima posebej prikljucek za povezavo. TV signal ne bo motil tega priklopa. Saj imas v programu za gledanje TV-ja tudi funkcijo za preklop med razlicnimi signali.
Poglej malo v navodila od TV kartice ali pa ce napises katero imas. Pa ti bo ze nekdo lahko pomagal.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | snemanje tv oddaj in gledanje tv preko pcOddelek: Pomoč in nasveti | 7117 (6851) | roccat |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10214 (8023) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7445 (5512) | Tiash |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19566 (12606) | Izi |
» | Je možno priključiti Play Station 2 na Lcd ali navaden ekran?????!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1926 (1592) | madviper |