Forum » Pomoč in nasveti » Explorer ne odpira strani, internet priklopljen?
Explorer ne odpira strani, internet priklopljen?
Racunalnik ::
Mam en pc ki je povezan na siol prek ppeoep al neki tazga, zadeva se poveze ker pingam naslove,tudi nod se uodejta,ampak explorer ali firefox pa ne odpreta nic,recimo avira antivirus se noce narediti update,tko da zgleda da nic kar se zacne na http: ne dela,vrjetno da je kaksen virus,precisceno je ampak se vedno ne dela, nevem al je mozno da se je kaksna blokada naredila ali da to dela virus?
Procesi so normalni v startupu se nic neznanega ne zazene.
Procesi so normalni v startupu se nic neznanega ne zazene.
- spremenilo: Racunalnik ()
DonMatejo ::
ja imam enak problem... mislm d je problem v DNSjih (tud MSN ne dela, ker v tistem troubleshooterju napiše, da ni mogel vspostaviti povezave z DNS al nekak tako, potem pa kliknem popravi, pa kr čudežno deluje vse...)
anyone?
anyone?
DonMatejo ::
ola... no sem dones preveru šeenkrat, msn javi napako 80072ee7, ki privede do rešitev a)firewall in b)direkt povezava na internet (messengerja seveda)... zdj sm preveru ta windows firewall pa sm dal pod exceptions vse žive msn-je, mozillo, IE... pa bomo zdj vidl, drugače pa napiše v mozili enostavno, da povezave ni mogoče najti. V msnju pa napiše tole: DNS se ni mogel povezati z IP ??
je kermu kej jasno, kako ste rešili te težave?
je kermu kej jasno, kako ste rešili te težave?
balkanec ::
Vpisi IPije od tvojega ponudnika interneta v povezavo. Preveris pa tako, da namesto www.google.si vpises samo 74.125.39.99 .
Ti si ziher pozigalec !!!
Racunalnik ::
Pri mojem problemu sem sesul os in ga na novo nalozil, zadeva se vedno pinga ne odpira pa net strani.
To je mrezni adapter ki je intehriran v pc zraven phone konektorja, potem sem probal dat mrezno v pcmcia in net dela brez problema.
Ce bi crknil integriran net adapter bi vrjetno crknil komplet in ne da se da se vedno pingat, adapter pc najde brez problema, ima kdo kaksno idejo,nastavljat kej extra vrjetno ni potrebno?
To je mrezni adapter ki je intehriran v pc zraven phone konektorja, potem sem probal dat mrezno v pcmcia in net dela brez problema.
Ce bi crknil integriran net adapter bi vrjetno crknil komplet in ne da se da se vedno pingat, adapter pc najde brez problema, ima kdo kaksno idejo,nastavljat kej extra vrjetno ni potrebno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568786 (5615) | c23po |
» | AMIS-ov enkom modemOddelek: Omrežja in internet | 16148 (9721) | d4vid |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45286 (22588) | Anteus |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2033 (1667) | dannyxp |
» | Prokleto domace omrezje.Oddelek: Omrežja in internet | 3274 (2216) | darkolord |