» »

na Elektro faks brez znanja fizike

na Elektro faks brez znanja fizike

BozidarB ::

zivjo!

letos grem v 4. letnik Eknomske gimnazije in se bo pocasi treba odloct kam naprej. zelo me zanima "štrom", ampak nimam nobenega predhodnjega znanja fizike. a je to snov tezko nadoknadit? kako dejansko potega fizika na tem faksu? a predavanja potekajo priblizno od zacetka al se smatra, da vsak, ki gre na ta faks ima ze predhodnje znanje govorimo fizike? bi dejansko porabil prevec casa za nadoknajanje tega predmeta in mi nebi ostalo casa za druge stvari? Lp, hvala za odgovore

Pyr0Beast ::

1. semester je bolj osnovnošolska fizika (še vedno na trenutke težavna, a z zdravo kmečko logiko lahko BP rešiš večino nalog), 2. semester je skoraj sama elektrotehnika (jeba, če je nisi imel prej)

Poglej si predmete tukaj.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Invictus ::

Elektro faks je fizika. Večina predmetov je fizikalnih (s poudarkom na elektromagnetnih pojavih).

Tako da ne vem kaj sploh sprašuješ, če ti fizika ni všeč. Lahko se sicer vse napiflaš, ampak na koncu boš imel samo diplomo elektro faksa, pa ne boš znal zaspajkat enega upora (kar jih mimogrede ni tako malo).

Če imaš sitz leder, pol kar. Sem slišal za precej punc, ki v življenju niso niti držale kakega vezja v rokah, pa so vseeno diplomirale.

Upam da tvoje znanje iz matematike ni pomankljivo, ker to boš rabil še bolj kot fiziko ... ;-).

LP I.

Blinder ::

Sej ni rekel, da mu fizika ni vsec. Ce ga zanima elektro, je pomoje dobro, ce gre na elektro. Pa če ne bo šlo na uni, bo šel na vsš. :D
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

BozidarB ::

a je vsš veliko lazji? kako je kaj z sluzbo na vsš?

Pyr0Beast ::

Isto je praktično, saj se lahko iz VSŠ skoraj BP prepišeš na uni .. ali obratno.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Blinder ::

Jaz sem uspel naredit fiziko v dveh letih, pa nisem imel predznanja iz srednje sole. Je blo zajebano samo se jo da naredit. Če imas odpor proti fiziki pol pusti stat tale faks(naprimer da ti je bolj vsec se ucit pravo:D ), sicer pa pejdi na elektro.

Na uni je zivljenje dosti tezje; ni toliko zuranja:D , je treba več delat sproti, pa še študij traja dlje. Če na vsš koncas recimo 2 leti prej, bos 2 leti lahko delal namesto da zivotaris na faksu z deli preko stud. napotnic.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Smurf ::

Pri elektrotehniki dandanes je kakšno znanje programiranje dosti bolj klučno kot spajkanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira faksa uni ali vsš FE (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8218190 (13132) mr_chai
»

Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )

16452927 (31438) Unknown_001
»

FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )

6421835 (18245) SimplyMiha
»

Izbira fakultete

152927 (2666) PrimozR
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )