Forum » Šola » letalska šola
letalska šola
Ledenko@64 ::
Pozdravljeni!
Imam veliko željo po letenju in zato bi se rat izšolal za pilota motornega letala. Sem iz prekmurja vendar večino časa preživim v Mariboru. Prosim vas če bi mi lahko svetovali pri šolah v mariboru ali okolici oz. katero šolo mi priporočate in katera izvaja ta program v tem letnem času do zime.
Hvala in lep pozdrav
Imam veliko željo po letenju in zato bi se rat izšolal za pilota motornega letala. Sem iz prekmurja vendar večino časa preživim v Mariboru. Prosim vas če bi mi lahko svetovali pri šolah v mariboru ali okolici oz. katero šolo mi priporočate in katera izvaja ta program v tem letnem času do zime.
Hvala in lep pozdrav
.::..::.@Mac.::..::.
LoneWolf ::
Na vasem koncu imas kar precej moznosti. Pozanimaj se v Letalskem centru Maribor (http://www.lcm-club.si), v aeroklubu Ptuj (http://ak-ptuj.com), in/ali v aeroklubu Murska Sobota (www.aeroklub-ms.si).
Program se navadno izvaja povsod v enakih terminih, v zimskem casu nekje januar-maj imas najprej teoreticen del izpita, hkrati poskrbis se za formalnosti kot je zdravnisko spricevalo, konec pomladi lahko zacnes z letenjem in nabiras ure do jesenskega poslabsanja vremena. Do PPL licence lahko racunas nekje od 50-80 ur, ce vsaj priblizno redno delas. Nezanemarljiv je se financni del, ura letenja je okoli 100 EUR.
Srecno, pa se kdaj srecava v zraku.
Program se navadno izvaja povsod v enakih terminih, v zimskem casu nekje januar-maj imas najprej teoreticen del izpita, hkrati poskrbis se za formalnosti kot je zdravnisko spricevalo, konec pomladi lahko zacnes z letenjem in nabiras ure do jesenskega poslabsanja vremena. Do PPL licence lahko racunas nekje od 50-80 ur, ce vsaj priblizno redno delas. Nezanemarljiv je se financni del, ura letenja je okoli 100 EUR.
Srecno, pa se kdaj srecava v zraku.
Border ::
Tole zanima tudi mene... ampak ure so kr drage.... 150 eur, Kar znese nekje v povprecju 9000 eur. :-)
Ima kdo kaksen nasvet. Kje se splaca delati?
Ima kdo kaksen nasvet. Kje se splaca delati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PPL licenca.Oddelek: Loža | 1236 (933) | alkor |
» | Ali grem lahko pa pilota?Oddelek: Loža | 1506 (1091) | icek |
» | Letalo + DovoljenjeOddelek: Loža | 5333 (4952) | Stepni Volk |
» | Kdo vse igra letalske simulacije?Oddelek: Igre | 4051 (3555) | Caligula |
» | izpit za letalo ??Oddelek: Loža | 5913 (1178) | Boeing |