Forum » Pomoč in nasveti » Cene sms sporočil v tujini
Cene sms sporočil v tujini
rdecaluc ::
Živjo!
Mene pa zanima koliko stane pošiljanje sms sporočila iz slovenije - naročnina Mobitel na Hrvaško.
Zanime me tudi ali moraš slućajno pisat kakšne cifre +386 pred številke da sms doseže svoj cilj na Hrvaškem ali pa v Bosni oz. kje drugje v tujini ?
LP!
Mene pa zanima koliko stane pošiljanje sms sporočila iz slovenije - naročnina Mobitel na Hrvaško.
Zanime me tudi ali moraš slućajno pisat kakšne cifre +386 pred številke da sms doseže svoj cilj na Hrvaškem ali pa v Bosni oz. kje drugje v tujini ?
LP!
Est modus in rebus. ,typos
AndrejS ::
Tvoje vprašanje je zastavljeno zelo nejasno !!!
Koliko se meni zdi imajo hrvati omrežno skupino +385.
Koliko se meni zdi imajo hrvati omrežno skupino +385.
Utk ::
Cena je enaka ne glede na številko, na katero pošlješ. Vsaj zaenkrat je še tako. Itak da moraš števiko države prej napisat, za hrvaško 385 če se ne motim.
T-h-o-r ::
kaj pa 00385 :P
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
rdecaluc ::
Sm s poskušanjem ugotovil.. za sms-je ne rabim nič pisat pred cifro. Še vedno pa ne vem cen smsjov.. katere se štejejo (slo, hrv ? )
Lp
Lp
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS reklame na novi številkiOddelek: Mobilne tehnologije | 2593 (2085) | MadMicka |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72553 (29148) | DJ Beat |
» | Bomo res dobili nove tel. št.? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6197 (4594) | ahac |
» | Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10976 (10976) | jc |
» | Free SMS na PINKPONK UKINJEN! [:'(]Oddelek: Mobilne tehnologije | 3462 (2698) | njok |