Forum » Pomoč in nasveti » ERROR.1335 !!!
ERROR.1335 !!!
TheForce ::
Dober dan!
mam en zame velik problem... kupil sem nov računalnik ter vse dela brezhibno! nato pa se tukaj pojavi težava, kadarkoli hočem inštalirat kakšno igro mi igro inštalira ter se na polovici inštalacije vse skupaj ustavi ter napiše se sledne ERROR.1335 "cab file required" !!! jaz pa seveda z svojim znanjem nisem pri tem da bi vedel kako ta problem seveda rešit! prosim za pomoč HVALA!
mam en zame velik problem... kupil sem nov računalnik ter vse dela brezhibno! nato pa se tukaj pojavi težava, kadarkoli hočem inštalirat kakšno igro mi igro inštalira ter se na polovici inštalacije vse skupaj ustavi ter napiše se sledne ERROR.1335 "cab file required" !!! jaz pa seveda z svojim znanjem nisem pri tem da bi vedel kako ta problem seveda rešit! prosim za pomoč HVALA!
TheForce ::
to sem že vse probal...pa še vedno negre (to kaj piše na teh linkih)... tale error je zelo neprijeten ali še ima kdo kakšno drugo idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu Touch prihaja oktobra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 35489 (30605) | WarpedGone |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2548 (2462) | blazkox |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109531 (86329) | mkonci |
⊘ | cod 2 direct x problemOddelek: Igre | 2793 (1773) | sandi17 |
» | Nerazumno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1244) | MortalL |