Forum » Loža » car tuning
car tuning
webcreator ::
A ma kej slovenskih kar tuningov svoje sajte? Do zdej sm vidu sam sajt od RSRsports ... Zanimajo me predvsem tuningi za Peugeot 206 in pa FORD Ka. Al pa če mogoče kdo ve kje bi dubu chip za pežoja?
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
TylerDurden ::
Eh jetra, prodaj pa kupi kaj močnejšega :) Recimo 605 3.0 pa ne boš rabil tunat, pa še 7000 eurov ti bo ostalo. Drugače maš pa za peugeota 206 specializirano trgovino centra, mislim, da je centra.si naslov. Tam maš spojlerje pa tud cel WRC kit če se ne motim. Čip ti pa stuna meteor tuning na šentjernejski ravnini (pred Šentjernejem), sam imajo kar dobre cene (cca. 75k SIT te bo prišlo za 1.4 mašino mensezdi).
Let\'s make some soap ...
206 pelje scat anytime, za 605 bi se pa spoštljivo vozil, tudi če bi se vozila samo 20km/h, spedenano 206 grem pa iz principa prehitet.
MAh sej ne, boli me k****, trenutno lovim porabo 6,5 litra po mestu, se obrati sploh ne dvignejo čez 2000 razen pri splejevanju. A une linke si si pogledal (www.centra.si, www.a3m.si). Avto presenetljivo lepše deluje, če se voziš penzionistično, samo na avtocesti mu daš malo povohati, kako je nad 4000 obrati. Posledično nimaš straha pred policijo, praznim tankom, obrabljenimi gumami po 10.000 km, ležaji itd..
Pojdi na mobisux.com oddelek tabla=>avtomobilizem, po moje bodo tam vedli, za peugeota vem, ker je splošno znano, za mazde je pa bolj kriza pomoje.
IceIceBaby ::
pojdi na najdi.si pa dej iskati. Pred kratkim sem celo nasel site od firme, ki vgrajuje kompresorje. Ponujajo komplet kit, samo cena mi pa ni znana.
Sicer bos pa pri 206 1.4 s cipom bolj malo dosegel na NA motorju. To se dela na turbo motorjih.
Mislim da je najboljse ce kupis celoten izpusni sistem, pravilno montiras en sportni zracni filter (vecinoma zarad stimce) drugo pa das v amortizerje, vzmetenje, gume ...
Sicer bos pa pri 206 1.4 s cipom bolj malo dosegel na NA motorju. To se dela na turbo motorjih.
Mislim da je najboljse ce kupis celoten izpusni sistem, pravilno montiras en sportni zracni filter (vecinoma zarad stimce) drugo pa das v amortizerje, vzmetenje, gume ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čipiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18169 (14711) | m0LN4r |
» | Nasvet pri menjavi / nakupu avtomobila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36167 (28868) | IL_DIAVOLO |
» | Mnenja glede menjave avtaOddelek: Loža | 5011 (4227) | oldguy |
» | Kateri rabljen avto? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 20455 (16237) | Goldee |
» | Kateri avto kupiti - podajte prosim svoje mnenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 32773 (10510) | OmegaM |