Forum » Izdelava spletišč » Dodajanje videa na speltno stran
Dodajanje videa na speltno stran
arc-x ::
Zanima me, (kolko vem, je to možno) kako vključit posnetek z youtube na spletno stran? Tako, da je samo slikica na strani in klikneš na njo, pa predvaja filmček, ki si ga uploadal na youtube? LP
no, jaz sem dodal tisti text na spletno stran, vključil sem ga med besedilo(ki ga dobiš ob videu na youtube) vendar mi še kar naprej kaže text in ne pokaže okenca, kjer bi se dalo stisnit na play...
Je to mogoče kriva stran ali moje (ne)znanje?
Je to mogoče kriva stran ali moje (ne)znanje?
Kliknu sem na neko ikono, na njej je pisalo HTML, potem sem v okno vpisal ta text in vsavil... vendar ni delovalo
>> ja, sej povezava mi dela, ampak ker vem, da je možno bi rad mel kar v stran vključen video tnx
>> ja, sej povezava mi dela, ampak ker vem, da je možno bi rad mel kar v stran vključen video tnx
5er--> ::
Daj povezavo do strani.
HTML ikona je tam verjetno samo za style in ne dovoli uporabe naprednih ukazov.
HTML ikona je tam verjetno samo za style in ne dovoli uporabe naprednih ukazov.
Torej, težava je že odpravljena. Hvala za pomoč. Vzrok za nedelovanje je bil na spletni strani. Sedaj vse deluje... Na žalost ne morem objavit povezave do strani, ker je to proti pravilom, drgač bo še ena tema več zaklenjena Bi pa jo z veseljem objavu >>> googlaj squareportal in kikni prvo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274701 (352) | javor33 |
» | Microsoft vlaga pritožbo zoper Google pri Evropski komisiji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 22116 (20652) | dela |
» | UM - najhitrejši brskalnikOddelek: Programska oprema | 2082 (1505) | RVeverca |
» | različni linki v animiranem gif bannerjuOddelek: Izdelava spletišč | 1339 (1262) | #000000 |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2336 (1630) | Fukomuko |