Forum » Izdelava spletišč » različni linki v animiranem gif bannerju
različni linki v animiranem gif bannerju
nurmaln ::
v Fireworks delam banner (animiran gif) za neko spletno stran. Banner ima 3 frame in rad bi da vsak frame usmeri na svoj link. Kako lahko to naredim v fireworks?
- spremenilo: nurmaln ()
MUC ::
Ne moreš, ker link daš v spletno stran, ne v GIF. Če hočeš to, kar si rekel, potrebuješ javascript, ki ti zamenjuje 3 navadne GIFe in ustrezno popravlja tudi link na spletno stran.
Phoebus ::
Ah, itak se da.
Tvoja prijatelja sta html taga MAP in AREA.
[edit: šele zdaj sem opazil da bi človek to rad naredil že v sami sliki. to pa ne bo šlo]
Tvoja prijatelja sta html taga MAP in AREA.
[edit: šele zdaj sem opazil da bi človek to rad naredil že v sami sliki. to pa ne bo šlo]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Phoebus ()
#000000 ::
Izbereš -select- tisto kar si se namenil da bo gumb, stisneš F8 in izbereš button in mu daš ime recimo knof :)
Spet selektaš gumb odpreš action script panel in nakracaš tole
on (release) {
getURL("http://URL do strani", "_parent");
}
Spet selektaš gumb odpreš action script panel in nakracaš tole
on (release) {
getURL("http://URL do strani", "_parent");
}
nurmaln ::
ok zdele šele spoznavam fleš pa me zanima a je to normalno da tekst zgleda tolk zdrekano?
če naredim gif banner v fireworks je tekst normalen, če pa delam v flešu pa je ves zamegljen
če naredim gif banner v fireworks je tekst normalen, če pa delam v flešu pa je ves zamegljen
#000000 ::
Klikni na text in poglej spodaj kako imaš nastavljen antia-lias ? Drugač pa lahko tisto kar si naredu v FW skopiraš in pastaš v flash, z istimi karakteristikami texta. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FireworksOddelek: Izdelava spletišč | 1372 (1081) | IceLove |
» | Problem z transparentnostjo slik v IEOddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1586) | Anton013 |
» | pravilen postopek..Oddelek: Izdelava spletišč | 1582 (1267) | Marjan_be |
» | Kako izdelati večnivojni meni da dela preko frameov?Oddelek: Izdelava spletišč | 1063 (902) | _marko |
» | xara webstyle in prenos navigacije v FP ali DF MXOddelek: Izdelava spletišč | 966 (899) | alexv |