Forum » Izdelava spletišč » search engine
search engine
Veron ::
V poplavi search enginov se ne znajde več...
Probal sem 2 do sedaj pa imata oba probleme s šumniki, kljub nastavitvam na UTF-8 charset (vsaj mislim, da sem nastavil) ni delovalo.
Pozna kdo kak preprost search engine, ki bi ga priporočal za srednje veliko stran? V mislih sem imel takega, ki zadeve poindexira
Probal sem 2 do sedaj pa imata oba probleme s šumniki, kljub nastavitvam na UTF-8 charset (vsaj mislim, da sem nastavil) ni delovalo.
Pozna kdo kak preprost search engine, ki bi ga priporočal za srednje veliko stran? V mislih sem imel takega, ki zadeve poindexira
Gost ::
Srednje veliko stran? Zakaj šparate? Iskanje izdelano po meri bo najboljše in najučinkovitejše.
Drugače pa pač kar Google.
Drugače pa pač kar Google.
Gost ::
Ne vem, če obstaja karkoli zastonjskega brez reklam oz. brez omejitev. Kot sem rekel, custom iskanje izdelaj. Na dolgi rok bo veliko boljše kot zunanja indeksiranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Webicom-spletno gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2261 (2034) | bluefish |
» | Google Adsense (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6149 (4835) | Tody |
» | Vsi ki bi radi vedeli kako se izdela spletna stran v JaviOddelek: Izdelava spletišč | 2272 (1988) | Tody |
» | Google kaznoval BMW (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 11059 (9283) | n0_body |
» | Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZineOddelek: Novice / Brskalniki | 5756 (5756) | MrStein |