Forum » Zvok in slika » 32LG3000 v DVB-T način
32LG3000 v DVB-T način
delavec44 ::
Nabavil nov LG LCD in v analognem načinu mi je našel vse kanale super. Nato sem hotel pogledat še digitalni način (vgrajen DVB-T MPEG2 tuner) in mi sploh ni jasno kje se preklopi iz TV na DTV. Probal sem gumb TV/RAD pa mi samo prikaže podatke o kanalu, katerega gledam. V navodilih je sicer opisan postopek iskanja kanalov v digitalnem načinu, nič pa kako priti do njega.
Na panasonicu samo preklopiš z gumbom TV, tu pa sem čisto zgubljen. Če mi lahko kdo pomaga bom bil zelo hvaležen.
Na panasonicu samo preklopiš z gumbom TV, tu pa sem čisto zgubljen. Če mi lahko kdo pomaga bom bil zelo hvaležen.
neres ::
(vgrajen DVB-T MPEG2 tuner)
To bi znal bit problem. S tistim sicer lahko spremljaš tuje programe, v Sloveniji pa imamo standard MPEG-4.
Že že, samo italijanske in hrvaške bi mi moral ujeti. Pa tudi če ne bi našel nobenega kanala, aplikacijo za digitalni sprejem bi mi moral prikazati, menda?
Pa pri panasonicu se spomnim je isto MPEG2 ampak zvok še vedno dela v digitalnem načinu, le slike ne prikaže.
Pa pri panasonicu se spomnim je isto MPEG2 ampak zvok še vedno dela v digitalnem načinu, le slike ne prikaže.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
hodu63 ::
Sicer ne poznam tega aparata, ampak pri večini dvb-t televizorjev je važno, katero državo nastaviš v nastavitvah. Če nastaviš Slovenijo, tv predvideva, da pri nas sprejem dvbt ni mogoč in posledično nimaš možnosti iskanja dvb-t programov. Poskusi nastaviti Avstrijo, Hrvaško, Italijo... in potem išči postaje.
l.p.
l.p.
Dober predlog, bom poskusil ko pridem domov.
btw. Panasonic sploh ni imel Slovenije med opcijami, možno da je zato delalo.
btw. Panasonic sploh ni imel Slovenije med opcijami, možno da je zato delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65779 (23487) | k4vz0024 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58267 (34979) | Alexius Heristalski |
» | philips 47pfl9603d/10 - digitalni sprejm - pomočOddelek: Zvok in slika | 3946 (3601) | hodu63 |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9521 (6429) | Alexius Heristalski |
» | POP TV in A KANAL sta danes začela z oddajanjem v 1. MUXU!Oddelek: Zvok in slika | 5924 (4124) | Hardstyle |