» »

SONY KDL-32S3000 Bravia - kako povezati

SONY KDL-32S3000 Bravia - kako povezati

Mattithyahu ::

Dan!
Hm. Sicer ne vem, če sem izbral pravo temo, ampak pobje tu gotovo veste kako in kaj.
No, kupil sem Sony KDL-32S3000. Doma imam ene "fraj" zvočnike Genius SW-HF5.1 5000, pa me zanima, kako in če sploh lahko tole povežem. DVD playerja še nimam in ga moram še kupit. Kaj mora imet, da bom lahko tole povezal najbolje kot se pač da?

Aja in kako gre pol to? Iz kablske (analogni signal) gre v player in iz playerja v zvočnike in TV? Ali gre najprej antena v TV in se DVD priklaplja posebej? Kaj pa zvočniki pol? Al kako pol lahko uporabljam zvočnike, če gledam samo tv program... Jah, kaj čem, nimam pojma. Help! =)

Tlele piše par specifikacij o TV:

http://www.traders-market.co.uk/viewdet...

Dami ::

Sodeč po teh slikah lahk TV na zvočnike priklopiš enostavno z dvema RCA priklučkoma (1 kabl, 2 "činča"). Vštekaš tam ko ti piše TV (zadaj na wooferju).
DVD player bo moral imeti 6 takih RCA priključkov za 5.1 zvok, katere boš priklopil na zvočnike tam ko je za to namenjeno. Seveda bi blo vse skupaj bolj enostavno, če bi zvočniki imeli kak spdif/coax vhod, sam ok. Ne vem točno, ker nimam teh zvočnikov, sam pomoje boš pol na njih preklaplal kateri source hočeš da igra (tv al dvd). DVD player priklopi na TV s scart ali pa hdmi kablom, če ga player ima.
Glede antene (tv signala) nima DVD tu nobene veze. Ti ga vštekaš v TV, drugam tak ne moreš.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hisni kino

Oddelek: Zvok in slika
121143 (919) simone
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018717 (11053) sash69
»

Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )

5310913 (10188) T-Majo
»

[Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )

16634717 (17488) josko674
»

5.1 zvočniki na LCD

91452 (1331) canz

Več podobnih tem