» »

vista mi ne odpira določenih centrov

vista mi ne odpira določenih centrov

Glodko ::

LP. Ravno danes sem preko MSDNAA DL visto business 32-bit. Med namestitvijo sem izbral da bom vnesel licenčni ključ kasneje in izbral business v naslednjem koraku, vse lepo in prav, naložil driverje bp. Potem pa ugasnil komp in ga čez kake pol ure ponovno prižgal.
No takrat pa sem pogruntal da mi noče odpret več control center, personalize, default programs, computer properties, ikone uporabniškega računa, pa mogoče še kaj, aja welcome centra mi tudi noče odpret. Res je da sicer ključa še nisem unesel, samo prvič ko sem prižgal pc, sem lahko do vsega tega dostopal. Sedaj pa kar na enkrat nič, tudi če kliknem se ne zgodi nič. Ima kdo idejo kaj bi bilo?

solatko ::

Najprej daj gor original Visto, potem pa počakaj, da ti poišče vse gonilnike in posodobitve, lahko bi pa tudi napisal kakšno konfiguracijo imaš.

Glodko ::

Vista je original, samo serijske nisem še upisal, in je očitno ne bom mogu ker mi ne pusti ničesar odpret. Kje se pa nastavi da to ona DL driverje, samo ne vem kok je to realno! A Server 2008 ti isto lahko sam DL driverje? Sem med posodobitvami sicer enkrat opazil driver za NEC 20WGX2 Pro, vse ostalo pa vedno samo popravki za visto.

Moja konfig:

E8400, 2x2GB Teamgroup Extreme dark 800Mhz, XFX 8800GTS 512, Maximus Formula, WD Velociraptor, ostalo mislim da ni važno.

solatko ::

Sedaj še enkrat instaliraj, to kar imaš sedaj gor ti bo dalo v old.windows (potem zbrišeš), driverje ti poišče, ko zazna napravo, če ne najde išče na netu rešitev, ko jo najde ti da povezavo (določene strani ne pustijo visti, da bi sama prenašala), men je za canon 1500i iskala en teden, potem me je napotila na avstralsko stran canon-na, ker so imeli edini delujoč driver....
Ti si verjetno nekaj narobe nastavil, poizkusi na novo.

Glodko ::

Sem komplet sesipal, naložu server 08, sedaj vse laufa. Edin driver ki sem ga naložil je bi za grafično, ostalo mi je čez pol ure sporočil v taskbaru da je najdu rešitev problema in naložu driverje za PCI reže, X38 čipset, USB in SATA vodila, to vse je med namestitvijo izpisal + še par stvari, k se nisem dobr zapomnil. Zanima me, ali je to zdaj use? Je res sam naložil kar to vse in mi ni treba nič več? Lahko jaz kje preverim ali imam res vse driverje in če so le-ti up-to-date??

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Glodko ()

solatko ::

Posodabljanje imaš možnost izbirati na start-programi-windows update, tam lahko izbereš neobvezne popravke, varnostne in podobno pa ti naloži sam. Za vsako napravo, ki jo boš priklopil v računalnik, ti bo sama naložila gonilnike, če pa ne, te bo pozvala, da vsavi CD od naprave. Drugače pa je to vse. Preverjanje je enako kot v XP - start-nadzorna plošča-device manager.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942264434 (64026) Seljak
»

Problem z driverji (win7)

Oddelek: Programska oprema
382580 (1864) aiko
»

Zagon računalnika-nalaganje viste&driverjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
272019 (1630) rytmonorm
»

Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1037445 (4823) Jst

Več podobnih tem