Forum » Pomoč in nasveti » XP freez
XP freez
All ::
zadne čase se mi dogaja (1x tedensko) da mi xp-ji zamrznejo.
Zadeva zgleda tko da ne morem kliknt nič...miška se premika....programi zadi aktivno tečejo, tipkovnica dela toliko da se lahko odjavim (win +L)...se normalno nazaj prijavim....in uletim na isto zmrznjeno zadevo....
kšna ideja?
Zadeva zgleda tko da ne morem kliknt nič...miška se premika....programi zadi aktivno tečejo, tipkovnica dela toliko da se lahko odjavim (win +L)...se normalno nazaj prijavim....in uletim na isto zmrznjeno zadevo....
kšna ideja?
ST-777 ::
Morda odpovedujejo kondenzatorji na matični plošči ali v napajalniku. Najbolj enostavno je pogledati na matični, če so kondenzatorji napihnjeni ali pa so spustili elektrolit. V kolikor je tako, bo potrebna zamenjava.
plata je nova..pomoje sploh ni kle keč...sistem je drugače stabilen....sam takele popadke ma...učasih se mu tut uspe spravit k sebi..ponavadi pa je potrebn reset.
mb...P5K-r
cpu e2180 @ 2666 (tut nenavit zašteka)
ram 2x1g geil
gpu 8600 & 7300 (sprobano ene 5 verzij šoferjov)
hdd 2x 500g (raid 0)
win xp sp3 (enako je blo z sp2)
2x dvd ide
hlajenje ni problem...idle 28 max load 50
psu 550W
ob frezu cpu load ni velik ...4%
še kšna ideja?
mb...P5K-r
cpu e2180 @ 2666 (tut nenavit zašteka)
ram 2x1g geil
gpu 8600 & 7300 (sprobano ene 5 verzij šoferjov)
hdd 2x 500g (raid 0)
win xp sp3 (enako je blo z sp2)
2x dvd ide
hlajenje ni problem...idle 28 max load 50
psu 550W
ob frezu cpu load ni velik ...4%
še kšna ideja?
Urc ::
Mogoče te raid polje jebe. Frend je mel ful problemov zarad raida. Na koncu je ugotovil da brez raid 0 z enim diskom se sistem hitreje boota. Raid 0 je uporaben samo za kopiranje velikih količin podatkov...
to je opcija ja
o ukinitvi raida sem že razmišlu (sam treba nek dobit primerno velik disk za migracijo)
o ukinitvi raida sem že razmišlu (sam treba nek dobit primerno velik disk za migracijo)
Dead_Eye ::
V BIOS-u nastavi ročno timinge za RAM (5-5-5-15) in izklopi Ai overclocking. Te plošče same zategujejo RAM timinge in ponavadi potem sistem zmrzuje.
The one and only
ussborg ::
task manager glej aplikacije da nimaš kako svinjarijo gor ki nazira 100 cpu in pol zamrzuje.ko vidiš da kaj full zre cpu"100%" natipkaj v google in ti pove kaj to je npr: "svchost.exe"
napisu gor....cpu load je minimaln
še en zanimiv detalj...če ga dam umes v spanje , gre lepo....zbudi se pa v isto stanje kot je bil prej (neodzivno)
še en zanimiv detalj...če ga dam umes v spanje , gre lepo....zbudi se pa v isto stanje kot je bil prej (neodzivno)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42386 (23928) | Dr_M |
» | Računalnik za GIS programe do 2.000 EUROddelek: Kaj kupiti | 2803 (2170) | noraguta |
» | P35 vs X38 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7047 (5141) | Volta |
» | High-end kista za 1300€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6816 (5158) | DJ MartiNi |
» | Obvestilo za vse lastnike NF7-S 2.0 in mogoce starejsih (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5819 (4066) | Clemento |