» »

Vista Ultimate SP1

Vista Ultimate SP1

teac ::

Imam Vista Ultimate (slovenske).
Danes sem formatiral računalnik in jih dal gor. Potem pa hočem namestit SP1 in mi izpiše:

vista error

Sem si preko updejta potegnil dol angleški jezik (ki ga bom tudi uporabljal, ne slovenščine), pa še vedno javlja isto. Kako naj inštaliram SP1 na slovensko visto?
  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

bluefish ::

torej, ti imaš slovensko Visto? Potem si potegni ustrezen SP1. Tega, ki si ga poskušal namestiti sedaj podpira le v sporočilu omenjene jezike. Popravek za angleško verzijo pa tu tudi ne bo delal.

Ker praviš, da boš tako ali tako uporabljal angleški jezik, potem lahko z neta preneseš angleško Visto in uporabiš svoj ključ za aktivacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

teac ::

Potem sem se šele spomnil, da je treba drug sp dol potegnit (z 36 jeziki). Zdaj dela. :)

SkIDiver ::

Ker praviš, da boš tako ali tako uporabljal angleški jezik, potem lahko z neta preneseš angleško Visto in uporabiš svoj ključ za aktivacijo.

Vista Ultimate preko Windows Ultimate Extras tako ali tako omogoča izbiro 34 jezikov, med njimi tudi Slo in Eng. Torej, če ima on Slo Visto v osnovi lahko namesti Eng in bo imel angleško. Service Pack pa mora še vedno namestit za slovensko Visto, ker v osnovi je še vedno slovenska Vista.

bluefish ::

Mea culpa glede tega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267225 (66817) Seljak
»

Windows Vista Home Premium Install CD

324091 (3341) ender
»

Vista in slovenscina

182163 (1439) simonviher
»

Vista home premium SLO lang. pack?