Forum » Operacijski sistemi » Vista Ultimate SP1
Vista Ultimate SP1
teac ::
Imam Vista Ultimate (slovenske).
Danes sem formatiral računalnik in jih dal gor. Potem pa hočem namestit SP1 in mi izpiše:
Sem si preko updejta potegnil dol angleški jezik (ki ga bom tudi uporabljal, ne slovenščine), pa še vedno javlja isto. Kako naj inštaliram SP1 na slovensko visto?
Danes sem formatiral računalnik in jih dal gor. Potem pa hočem namestit SP1 in mi izpiše:
Sem si preko updejta potegnil dol angleški jezik (ki ga bom tudi uporabljal, ne slovenščine), pa še vedno javlja isto. Kako naj inštaliram SP1 na slovensko visto?
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
bluefish ::
torej, ti imaš slovensko Visto? Potem si potegni ustrezen SP1. Tega, ki si ga poskušal namestiti sedaj podpira le v sporočilu omenjene jezike. Popravek za angleško verzijo pa tu tudi ne bo delal.
Ker praviš, da boš tako ali tako uporabljal angleški jezik, potem lahko z neta preneseš angleško Visto in uporabiš svoj ključ za aktivacijo.
Ker praviš, da boš tako ali tako uporabljal angleški jezik, potem lahko z neta preneseš angleško Visto in uporabiš svoj ključ za aktivacijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
SkIDiver ::
Vista Ultimate preko Windows Ultimate Extras tako ali tako omogoča izbiro 34 jezikov, med njimi tudi Slo in Eng. Torej, če ima on Slo Visto v osnovi lahko namesti Eng in bo imel angleško. Service Pack pa mora še vedno namestit za slovensko Visto, ker v osnovi je še vedno slovenska Vista.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267225 (66817) | Seljak |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4091 (3341) | ender |
» | Vista in slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 2163 (1439) | simonviher |
» | Vista home premium SLO lang. pack?Oddelek: Operacijski sistemi | 3922 (3597) | PaJo |
» | Zamenjava jezika v VistiOddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (1274) | pecavar34 |