Forum » Operacijski sistemi » Snemanje mp3 na DVD....
Snemanje mp3 na DVD....
Anton013 ::
Pozdravljeni!Mene zanima,kako bi lahko posnel mp3 na DVD,tako da bi v vsak komad posebaj vključil "visualization"ali pa dal v ozadje slike ali kaj podobnega.Skratka mp3 bi moral najprej pretvoriti v avi,divix...itd,skratka tako kot da bi gledal videospot.Zanima me tudi,kako to posneti tako,da ko bo enega mp3 oz.(videospota)konec,takoj za sekundo dve začel predvajati drugi komad.
Enkrat sem tako snemal ene risanke za tamalga,pa se niso hotele avtomatsko predvajati ena za drugo.Ima kdo kakšno idejo?
Hvala,Lp
Enkrat sem tako snemal ene risanke za tamalga,pa se niso hotele avtomatsko predvajati ena za drugo.Ima kdo kakšno idejo?
Hvala,Lp
www.slo-byte.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1038857 (16912) | SVGA |
» | Pri video obdelavi ZVOK NESKLADEN Z VIDEOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1210 (1030) | m0LN4r |
» | Nova konkurenca Atomik Harmonik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10644 (8505) | BluPhenix |
» | Kako musko iz DVD (koncert) na CDOddelek: Sedem umetnosti | 2239 (1954) | AtaStrumf |
» | MP3 iskalecOddelek: Omrežja in internet | 2478 (2222) | pivmik |