Forum » Pomoč in nasveti » canon s2 tema v okoluraju
canon s2 tema v okoluraju
pino ::
Prizgem canon s2, hocem naredit fotko in v okularju in na monitorcku tema. Sicer so ikone za nastaviteve vidne, samp objekta, ki bi ga rad slikal pa nema. Menu se da tud nastavljat..... Sem sicer enparkrat pritisnu pogledal sliko pa je tema.
Zdej je neki slo to je siguren. Me pa zanima ce se to splaca dat popravt ali je bolje da vrzem v kanto, ker bo popravilo dragoooooo.
Se je to komu ze dogodilo in kaj bi po vasem crknilo.
Hvala
Zdej je neki slo to je siguren. Me pa zanima ce se to splaca dat popravt ali je bolje da vrzem v kanto, ker bo popravilo dragoooooo.
Se je to komu ze dogodilo in kaj bi po vasem crknilo.
Hvala
LP Pino
jurre ::
to se je ze velikim zgodilo, tudi mojemu ocetu. Saj je ze bila neka tema na tem forumu. Gre za okvaro na senzorju CCD, zamenjati ti morajo celo leco - mislim da pride okol 130EUR; popravilo (ce se prav spomnim). Kakor sem bral po tujih forumih, so nekaterim zamenjal pod garancijo, vecini pa crkne ravno po preteku garancije.
Podobna tema na drugem forumu - tukaj
Podobna tema na drugem forumu - tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pralni stroj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20805 (3466) | darkolord |
» | Popravilo menjava čipa na plošči LED luči KIA CeedOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5722 (4445) | fpbs |
» | POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 107212 (56246) | next3steps |
» | garancija - postopekOddelek: Pomoč in nasveti | 2495 (1548) | grobijan |
⊘ | Big Bang Se Zgodi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13987 (12809) | kuglvinkl |