Forum » Operacijski sistemi » Windows update mi ne zazna SP1 (Vista Ultimate)
Windows update mi ne zazna SP1 (Vista Ultimate)
arc-x ::
Zanima me, zakaj Windows update ne zazna oz. ne začne prenašati SP1 za visto? Že večkrat sem kliknil na Preveri, ali so na voljo posodobitve in je preneslo le dodatke, service packa 1 pa od nikoder... Kaj je vzrok za to?
Prosim za nasvete in hvala za odgovore!
Prosim za nasvete in hvala za odgovore!
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Hvala, sem zdownloadu. Me pa še nekja zanima: kolega je mel velike težave z aktivacijo po namestitvi SP1, ni našel zanesljive aktivacije. Posledično si je zrušil sistem. Kako vedet, katera je prava oz. zanesljiva aktivacija?
Hvala
Hvala
OmegaBlue ::
Tista od Microsofta deluje super.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tista od Microsofta deluje super.
(nevem, kaj misliš vendar jaz mislim free) Menda ne moreš z microsoft downloads zdownloadat za stonj?
Torej: Zanima me, kje lahko najdem zanesljiv crack oz. aktivacijo po tem, ko namestim SP1 za Visto. Namreč moj kolega mi je sporoču, da ni dobil nobenega pravega in si je zrušil sistem. Po namestitvi baje aktivacija več ne velja in se dnevi začnejo odštevati od tistih 30 dni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava komponentOddelek: Operacijski sistemi | 1855 (1528) | bedak |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 268258 (67850) | Seljak |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14967 (8934) | solatko |
» | Tretji servisni paket bo še počakalOddelek: Novice / Varnost | 6411 (3477) | HeXeD |
» | Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12213 (7214) | SebaR |