» »

Družina Petek

Družina Petek

«
1
2

GLAVNI ::

Kot bralcu tednika Mag mi je postalo pisanje o družini Petek nadvse moteče. Z njihovim natolcevanjem kažejo svojo politično pripadnost in neodvisnost, katero je pripeljalo novo uredništvo. Pred tem je bil Mag eden izmed najbolj objektivnih medijev, katerega smo včasih z veseljem vzeli v roke in prebrali. Mislim, da bi večino od nas z veseljem zanimale informacije o povezavanosti članov Foruma 21, ki so bili člani nekdanje ZKP, z drugimi političnimi strankami, njihovo bogastvo, kdo vse to so etc. Verjamem, da bi lahko o njih napisali veliko več, kot o družini Petek.

Me pa zanima, kaj menite vi o tem pisanju in ali si tudi vi želite kaj več izvedeti o članih Foruma 21.

lp

metalc ::

Šušlja se, da bivši Magovci ustanavljajo nov tednik, menda z imenom Reporter in naj bi začel izhajati enkrat do poletja. Me prav zanima, če bodo plačali kakšen oglas tudi v Delu in Magu :D :D Če to drži, boš zagotovo še prišel na svoj račun.

djordjevic ::

Hmm, objektivni zato, ker so tolkli samo po levici, pardon komunajzerjih, ne? Mene recimo zanima mati vseh afer - orožarska afera. Precej bolj kot neki bajeslovni Forum 21. Tam so se učili obrti praočetje današnjih tajkunov.

iveco18 ::

Forum 21 je komaj kaj omenjen že od nastanka. Laična javnost pa najbrž ne ve o tem več kot to, da obstaja, pa da je Milan K. med člani. Drugače pa se ve, da so oni nedotakljivi.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iveco18 ()

GLAVNI ::

Hmm, objektivni zato, ker so tolkli samo po levici, pardon komunajzerjih, ne?


Če bi kdaj vzel Mag v roke, preden je nastopilo novo vodstvo, bi vedel, da temu ni bilo tako.

krneki0001 ::

Noben cajtng ni več objektiven - vsi so na plačilnih listah, tko da jst nobenemu več ne verjamem.

WarpedGone ::

>> Mene recimo zanima mati vseh afer - orožarska afera.

12 let so bili "glavni akterji te afere" v opoziciji. Stvar je preiskovala vladna komisija - odkrila ni ničesar, kar bi bili pripravljeni na glas povedat. Danes so ti bivši preiskovalci v opoziciji in še vedno je vse kar lahko naredijo to, da stvar pogrevajo. Za pokazat nimajo ničesar. Verjamem, da če bi obstajalo kaj, bi se v tem času že našel kdo, ki bi to vrgel na svetlo. Tako pa samo mutijo in dvigajo prah. Predvsem da skrivajo svojo nesposobnost.
Zbogom in hvala za vse ribe

djordjevic ::

Kdo pa pravi, da ga nisem? Ali misliš, da dajem pavšalne sodbe kot danes marsikdo glede Mladine, ker ne piše po nareku?

donfilipo ::

Res zanimiv problem. Teh Petkov ne poznam, a vsi vemo, da dejansko te reči obstajajo. Prav prave 'mafijske' povezave. Glede na prijateljske, rodbinske in pripadnostne vezi in pričakovano diskretnost in zvestobo, se delijo privilegiji in bližnjica do korita. Pa če so tile Petkovi resnični problem (premnogo dima za čist konstrukt po moje), ali novinarska malica. Vsi vemo, da take mafijske zveze ogrožajo prosperiteto družbe že s tem, da od korita odstranjujejo prave izobražence in talente, ki so brez zvez in vplivnih rodbin. Vedno, kar vem zase (long time) je že tako..., kar me zanima, kaj je resnično narejeno za preprečitev takih pojavov (po moje nič) in ali je tega v uspešnih tujih državah manj?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

poweroff ::

Jaz sem Mag nekajkrat prebral ko ga je izdajala ša stara garnitura. Moram reči, da je bil od vseh časopisov, ki sem jih bral najbolj neobjektiven in pljuvaški.

Zato me niti ne preseneča, če je tak (p)ostal tudi pod novim vodstvom.

Mislim pa da problem ni v tem, da Mag pljuva in piše neresnice, pač pa da so nekateri mnenja, da sedaj pljuva po napačnih.

P. S. Kar se tiče orožarske afere je lani o tem izšla knjiga. Ni pa presenetljivo, da se o knjigi ne piše kaj dosti, pa čeprav je navedla zelo konkretne zadeve.
sudo poweroff

luli ::

Jaz pa lahko isto trdim za tvoje komentarje Matthai.

Sicer pa bi lahko zase rekel, da berem vse in kupim nič. Objektivnega nepristranskega medija itak nihče ne bi bral zato, ker bi v njem lahko prebirali samo zapisana dejstva brez komentarja. Tak časopis bi lahko natisnili na A5 formatu.
Kar se tiče orožarske afere pa kot je nekdo pred mano rekel. Če ti kljub svoji komisiji in praktično neomejenem proračunu za to komisijo v 8 letih ne uspe vložiti niti ene obtožnice to vsekakor dokazuje nesposobnost ali zavajanje. Lastnosti, ki se pripisujejo levakom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: luli ()

Luka Percic ::

Matthai kot vedno skrbi le omejevanje svobode levih novinarjev. Desni so si to seveda sami zaslužili.

Eh no, a nas res moraš razvetljevat kakšen ortodoksni levičar da si?

Mene ne moti nobeno od teh omejevanj- lastnik se je odločil, sej lahko nov častnik naredijo.

Še najbolj zaskrbljujoče pri vsej tej zgodbi je da imamo državna podjetja, katera oglašujejo le tam kjer se trenutni oblasti splača.
To je edini problem. Državna podjetja.

djordjevic ::

Glede državnih podjetij ti dam čisto prav, kar se pa omejevanja tiče pa si malo hinavski. Ko so stiskali 'levaške' novinarje, so bili tisti z desnega pola lepo privoščljivo tiho, zagovorniki take politike pa ste veselo pritrjevali, da je treba medijski prostor pluralizirat, uravnotežit itd. Čim se je zgodil bajeslovni juriš na Mag, pa se je naenkrat še desna novinarska srenja spravila na noge. S tem, da je takrat Društvo novinarjev vseeno zmoglo obsodbo kapitalskih pritiskov, česar, denimo bivši odgovorni urednik Dela, še danes ne zmore za obratno situacijo. Oziroma niti ne more, ker bi pljuval v lastno skledo, če bi priznal, da je ponudil za lepo plačan položaj svojo novinarsko avtonomijo v najem trenutni oblasti.

poweroff ::

luli - mnenje človeka, ki se zlaže in se potem za to ne uspe opravičiti, je pač nerelevantno.

Luka Veliki: meni se zdi kapitalski poseg v MAG velik problem. Ampak ker nekateri vneto trdijo, da lastnik lahko s svojim kapitalom dela karkoli (ne glede na družbene in etične norme), ter da bo trg že vse sam reguliral, si ne morem kaj, da ob zgodbi z Magom ne bi občutil kanček zlobnega zadovoljstva.

In če smo pri državnih podjetjih - kaj ni na oblasti desna opcija? Kako potem državna podjetja podpirajo nekakšno levico?

In - ali ni Janša obljubljal umik države iz gospodarstva?
sudo poweroff

GLAVNI ::

In - ali ni Janša obljubljal umik države iz gospodarstva?


A se to ne počne? Spomni me, kdo je proti privatizaciji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GLAVNI ()

poweroff ::

Jaja, umik države iz gospodarstva poteka s svetlobno hitrostjo.

Približno v takem tempu, kot ga je izpeljevala LDS.

Kdo je proti privatizaciji se pa seveda ve.

Kdo je na oblasti in ima večino pa tudi!
sudo poweroff

GLAVNI ::

Dvanajst let na oblasti in niso mogli sprivatizirat tistega, kar je bilo treba, tisto, kar pa so sprivatizirali, pa itak vemo, kdo si je nabasal žepe. Da ne govorim o denacionalizaciji, državna sramota. Drugi narodi še zdaj ne morejo verjeti, da tega poglavja še nismo zaključili. Pa kaj bi govoril, levica je itak v parlamentu samo zato, da meša meglo.

Daedalus ::

Brez skrbi. Sej zdaj pa desnica uravnotežuje basanje žepov in dobičke pri privatizaciji.

Na srečo pa se mokre sanje nekaterih o enozvočnem parlamentu ne bojo uresničile.

Dvanajst let na oblasti in niso mogli sprivatizirat tistega, kar je bilo treba, tisto, kar pa so sprivatizirali, pa itak vemo, kdo si je nabasal žepe.


Kakšna škoda, a ne. Da nismo sledili madžarskemu modelu privatizacije. Katastrofa, ti rečem.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

Avby ::

In kaj se sploh očita družini Petek? Slišal sem parkrat za to družino nevem pa sploh zakaj se gre.

luli ::

Saj Avby. Vse gre po načelu slišal od Golobiča, potem pa že nekaj mora biti na tem.
Sicer pa Matthai!
Sploh se mi ne da razglabljat o tvojih mokrih sanjah. Ti le dalje piši članke o (ne)varnosti na medmrežju in si še naprej domišljaj o svojem vrhunskem znanju ter piši knjige. Licenca pod katero knjige dajaš v javnost pa te rešuje popolnega poloma. Tvojih knjig itak ne bi kupil noben, ki premore vsaj osnovnošolsko izobrazbo. No mogoče še kakšen s FDV-ja.

Avby ::

Misliš da te kdo jemlje resno? Sploh jemlješ sam sebe resno?

Avby ::

Pa to bi še napisal.

Podal sem vprašanje, za kaj se sploh gre pri družini Petek. Preteklo je kar nekaj časa... več kot dovolj da bi kdo kaj povedal na to temo.

In ni.

To preprosto pomeni, da niti avtor ki je odprl temo ne ve za kaj se v tej temi sploh gre pa čeprav je bombandiran z tem vsak dan?

In potem to naj ne bi bila politična tema? Nevrjetno res.

GLAVNI ::

Sploh pa ne vem, kaj komentiraš v to temo, če ne veš, zakaj se gre.

Luka Percic ::

In če smo pri državnih podjetjih - kaj ni na oblasti desna opcija? Kako potem državna podjetja podpirajo nekakšno levico?


Trenutno podpirajo desne častnike. Prej so pa mag stiskal.

In - ali ni Janša obljubljal umik države iz gospodarstva?

Pa kaj?
Sicer se res najhitrejše umikamo v tem mandatu, ampak daleč prepočasi.
Zanimivo pa da ravno vse leve stranke ostro nasprotujejo privatizaciji(ni dvakrat za reči da tudi ti sodiš med njih).
Tako da vemo kako bo v naslednjem mandatu teh strank; strah in groza.

Volite ne-leve stranke.
Jasno.

Daedalus ::

Jah, če ti grejo desni s svojimi ideološkimi izpadi na k*rac, pol pač nimaš izbire. Voliš nekoga drugega.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

WarpedGone ::

In - ali ni Janša obljubljal umik države iz gospodarstva?


Kdo je tulil o razprodaji državne srebernine?
Kdo je jokal nad "nizko ceno" NKBM?
Kdo je jamral o "ne-transparentnih" prodajah?

Tisti, ki imajo hkrati obraz jamrat, češ da se država ne umika.

Problemu se reče kredibilnost. Namreč SD, Zares, LDS, pa še kdo ga nimajo niti za vzorec. Tulijo kar se jim v tisti sekundi najbolj dopade, pa magari so prejšnjo sekundo tulili diametralno nasprotno stvar. Njihovi podrepniki in občudovalci pa seveda tulijo z njimi. Spomin imajo itak krajši od treh sekund.

Če je svečenik tako reku, pol je že tako. Še ministrstvo za resnico potrebujejo, da bojo popravljali "tiskarske napake" v starih časopisih.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

Kaj naj potem rečemo o trenutni ablastni stranki? Ki veselo proda Mercator Pivovarni Laško pod mizo in zagotavlja, kako je to bila dobra poteza (podporniki seveda pritrjujejo), sedaj pa postaja taista pivovarna vir vsega zla (podporniki spet veselo pritrjujejo)? In kaj je z akcijo "čista lopata"? Zidar se že ne spomni več, za kaj se je pravzaprav šlo.

Ministrstva za resnico pa ne potrebuje, ker imajo komisarja za ugotavljanje uravnoteženosti medijev Grimsa.


Kdo je tulil o razprodaji državne srebernine?
Kdo je jokal nad "nizko ceno" NKBM?
Kdo je jamral o "ne-transparentnih" prodajah?

Tisti, ki imajo hkrati obraz jamrat, češ da se država ne umika.


Ti ne razumeš, kako lahko hkrati zahtevaš, da se država umakne iz gospodarstva in kritiziraš slabe prodaje? Se niste ničesar naučili iz primera Mercator?

Če se ti pa zdi, da ni problem, če se državna podjetja prodajajo netransparentno za prenizko ceno, pa še enkrat premisli, kaj hočeš. Da ne boš spet jamral, ko se bo kako tako podjetje obrnilo proti trenutni vladi.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

K0K0 ::

V čem je sploh problem če je država lastnik uspešnega podjetja ?

GLAVNI ::

V čem je sploh problem če je država lastnik uspešnega podjetja ?


Ker ustvarja monopole, torej izpodriva konkurenco, zaradi maksimizacije dobička viša cene, zaradi samote na trgu jih noben ne priganja k inovacijam in tako na trgu ponuja nekvalitetne izdelke, zato je potrebno večino državne lastnine privatizirat. Država je splošno znana kot slab gospodar. Over and out.

K0K0 ::

No sam če prodaš podjetje, ki že ima monopol nis nč naredu. Kdo bo konkuriral Telekomu ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: K0K0 ()

Sergio ::

Še enkrat se ponavljam, tokrat v drugi temi, mogoče malo offtopic, ampak vseeno:

GLAVNI, mogoče je čas, da si poiščeš kak drug forum. Slepi agitatorji malokdaj pripomorejo h konstruktivnejši debati.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

GLAVNI ::

Kje pa sem agitiral?

T-h-o-r ::

a si ti tudi en tak bot, ki ga tisti sdsov računalnik poganja :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Thomas ::

Kot bralcu tednika Mag mi je postalo pisanje o družini Petek nadvse moteče.


Odklopi Mag. Sploh ne vem, zakaj ga še kupuješ. Resno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Daedalus ::

Ker ustvarja monopole, torej izpodriva konkurenco, zaradi maksimizacije dobička viša cene, zaradi samote na trgu jih noben ne priganja k inovacijam in tako na trgu ponuja nekvalitetne izdelke, zato je potrebno večino državne lastnine privatizirat.


Monopol je logična zadnja stopnja razvoja podjetja v nereguliranem kapitalističnem razvoju. Tako da mi res ni jasno, od kje ti vlečeš takele bučke, da zgolj državna podjetja ustvarjajo monopole.

No sam če prodaš podjetje, ki že ima monopol nis nč naredu.


Tole je pa eno izmed onih, sicer logičnih ugotovitev, ki jih zagovorniki privatizacije ala Janša/kdorkoli drug niso sposobni pogruntat. Kaj ti pomaga prodaja monopolnega podjetja pri poboljšanju položaja na trgu? Nič, zgodi se ti samo Hr Telekom scenarij. Če bi naši vladajoči na pol razumeli osnove ekonomije, bi že zdavnaj razkosali Telekom. In koncentracije okoli pivovarjev. Da raznih incestnih razmerij, ko prodajalec owna dobavitelja (ali obratno) sploh ne omenjam.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Thomas ::

Monopol je logična zadnja stopnja razvoja podjetja v nereguliranem kapitalističnem razvoju.


Za IBM so nekateri mislili, kako je dosegel tak položaj v "nereguliranem kapitalističnem razvoju". Pa so vzniknili konkurenti in ga dobro oštucali.

Razen IBMa ni bil še nihče "tako blizu monopolu". Vseeno ta hipotetična možnost služi zagovornikom državnega planiranja za argument in državnim monopolom za njihov obstoj.

Svet je čuden, ni kaj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Daedalus ::

Po drugi strani pa maš celo zgodovino protimonopolnih postopkov pa razbijanja podjetij in to "celo" v tako free ekonomijah, kot so ZDA. Čigava predpostavka pol ne štima? Edino normalno je, da si podjetje želi zagotoviti rast in uničenje/prevzem konkurenčnega podjetja. Koncentracija kapitala pa tud ni nič novega, samo malo okoli sebe poglej. Par primerov lahko najdeš v bližnji okolici.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Thomas ::

Država naj dela tisto malenkost ki ji pripada. Zagotavlja zakonitost. Svobodni posamezniki bodo naredili vse ostalo. Dosti bolje od države.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Avby ::

Problem tvoje teorije nastopi v tem, da za zagotavljanje zakonitosti niso dovolj le sodišča ampak tudi državni organ, ki zakone sprejema.

In to je vedno bila in vedno bo manifestacija politične volje. Ekonomsko svobodo v ožjem segmentu se pa tako že gremo do neke mere.

Je pa težavna in boleča iskušnja dostikrat to početje zato, ker se preveč stvari smatra kot temeljna stvar, ki jo država mora zagotavljati. In je to področje kot tako nedotakljivo.

Šolstvo,zdravstvo, sodni sistem. To menim, da mora biti domena vsake dobre državne ureditve. Država ki nima teh sistemov dobro urejenih ni vredna počenega groša.

Ceste, promet, bančništvo, telekomunikacije, storitve, turizem, industrija, deloma tudi kmetijstvo... tukaj pa mislim da bi morala država dati prste stran in zagotoviti sistem, ki je dobro zakonsko urejen in temelji na samoiniciativi interesnih skupin. Ampak v Sloveniji je to dejansko iluzija da bi kmalu imeli. Če sploh bo kdaj takšna svoboda. Preprosto dvomim, da je to realnost.

Zato pač pričakujem od države predvsem to, da se trudi izpeljevati dobre projekte, ki prinašajo delovna mesta in da se vlaga v stvari ki so perspektivne in se bodo plemenitile na daljši rok. Ker za kaj več preprosto ne bo v mali Sloveniji prostora po moji oceni.

Mislim tudi to, da mora Slovenija iskati priložnosti na način, da se odpre navzven in iskati priložnosti tudi drugje. Denar mora pritekati tudi proti Sloveniji.

In dejansko me nebi motili če bi se šli high-tech in prav tako ne če bi razvili vrhunski turizem. Važno je da bo prinašalo denar in da bo rešitev sprejeta. Ne pa da se gremo neke rešitve, ki realno nimajo možnosti da bi padle na plodna tla v Sloveniji.

Luka Percic ::

Daedalus:
Monopol sam po sebi ni problematična reč. Nezakonito izkoriščanje je.

Državna podjtja imajo monopol ker jim ga je politika zagotovila. Če se jih proda, nebo več(vsaj ne toliko- sčasoma vedno manj) pritiska na inštitucije, da dopuščajo nezakonito izkoriščanje monopola.

Kako da vam to ni jasno?!

zee ::

Thomas: Država naj dela tisto malenkost ki ji pripada. Zagotavlja zakonitost. Svobodni posamezniki bodo naredili vse ostalo. Dosti bolje od države.

Tocno to in nic drugega. Jaz upam, da si pod zakonitost mislil tudi, da je ucinkovito pobira davscine in ostale dajatve.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Brane2 ::

Hja, v tem modelu ni prostora za "ostale dajatve". Kvečjemu za minimalne davščine za stvari, ki jih nekako moramo skupaj financirati.

Najbrž kaka osnovna mestna infrastruktura, voajški/policijski aparat vsaj v nekem delu, sodstvo itd.
On the journey of life, I chose the psycho path.

GLAVNI ::

Monopol je logična zadnja stopnja razvoja podjetja v nereguliranem kapitalističnem razvoju. Tako da mi res ni jasno, od kje ti vlečeš takele bučke, da zgolj državna podjetja ustvarjajo monopole.


Kje pa sem omenil, da so zgolj državna podjetja monopolna? Napisal sem da so državna podjetja monopolna, vsaj v večini.

No sam če prodaš podjetje, ki že ima monopol nis nč naredu.


Tole je pa eno izmed onih, sicer logičnih ugotovitev, ki jih zagovorniki privatizacije ala Janša/kdorkoli drug niso sposobni pogruntat. Kaj ti pomaga prodaja monopolnega podjetja pri poboljšanju položaja na trgu? Nič.


Seveda ustaviš monopol, kajti dokler so monopolna podjetja v lasti države, jih ta le ščiti z raznimi omejitvami, licencami in koncesijami. Ovire za vstop na monopolne trge, na katerih nastopa država, se nepremegaljive.

Država oz. oblast se ne sme vmešavati v gospodarstvo. Je slab gospodar in podjetjem je potrebno poiskati lastnike, ki bi dobro gospodarili. Pa ne mi spet z bučkami, ker če kdo tu podaja bučke ste vi, navadni laiki, ki se vtakne v vsako stvar, o kateri nimate pojma.

djordjevic ::

navadni laiki, ki se vtakne v vsako stvar, o kateri nimate pojma.

Se mi zdi, da ne razumeš najbolje pojma 'spletni forum', o ti vseved, ti.

Looooooka ::

kok je zunanji dolg slovenije...
zakaj se bo slovenska "gospodarska rast" ustavila ravno takrat ko bodo dokoncane avtoceste.
zakaj so vsi, ki so prodajal orozje se zmer na oblasti sedel ni pa se nihce...
tist cajtng k bo to objavu si lahko rece da je objektivn in politicno neodvisen.
ampak itak vsak bere tistga s kerim se strinja...

lymph ::

Država naj dela tisto malenkost ki ji pripada. Zagotavlja zakonitost. Svobodni posamezniki bodo naredili vse ostalo. Dosti bolje od države.


Ja no, določenih stvari pač trg sam ne zna uravnavat.
"Belief is immune to counter example."

Jst ::

Jaz sem kupil Mag predvsem zaradi dvdja, ki je bil zraven - Psiho od Hitchooka.

Tist članek o družini Petek pa ni vreden besede članek. Je na podlagi neke anonimke, ki jo avtor tudi stalno omenja, človeku se pa zdi, da je ta anonimka ASKjev monolog v Trenjih. Ne pove nobenega dejstva, samo "naj bi" in podobno. No, vsaj film mi je všeč...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

poweroff ::

Sicer pa Matthai!
Sploh se mi ne da razglabljat o tvojih mokrih sanjah. Ti le dalje piši članke o (ne)varnosti na medmrežju in si še naprej domišljaj o svojem vrhunskem znanju ter piši knjige. Licenca pod katero knjige dajaš v javnost pa te rešuje popolnega poloma. Tvojih knjig itak ne bi kupil noben, ki premore vsaj osnovnošolsko izobrazbo. No mogoče še kakšen s FDV-ja.


LOL luli, offtopic si! :P

Verjamem sicer, da si jezen, ker se je Janševa vlada izkazala za totalno nesposobno pa tudi neresno, saj niti lastnih obljub ne izpolnjuje.

Verjamem tudi, da si jezen, ker se je desničarski načrt prevzeti medije v Sloveniji sfižil do konca in so vam za nameček celo vaše medije prevzeli levičarji.

Če zraven sesutih desničarskih iluzij prišteješ še to, da si tudi osebno neuspešen, je povsem ratzumljiva tvoja osebna zagrenjenost, katere posledica so osebni napadi na namišljene sovražnike na forumu.

Brez skrbi - o svojih razlogih za licence s tabo ne bom razpravljal, tudi o tem ne kako uspešen sem pri trženju svojega znanja ter koliko to konkretno znese v evrih ne. Mislim, da določenih stvari pač nisi sposoben razumeti - se pa zato potem toliko bolj čudiš kako neki je nekomu nekaj uspelo in zakaj so nekoga spet nategnili...
sudo poweroff

luli ::

"nameček celo vaše medije prevzeli levičarji"

Meni ni nobenega medija nihče prevzel! Če hočem slišati blodnje zajadram na Slo-tech in preberem tebe.

Sergio ::

No no, rdeči pa beli, pomirite se malo :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bohinjska deklaracija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14914819 (12982) lurker
»

Borut Pahor in program SD (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
746551 (5136) Thomas
»

Kraja druzbenega premozenja z strani te in prejsnjih oblasti in mozne pravne posledic

Oddelek: Problemi človeštva
493093 (1906) djordjevic
»

Nov vladni časopis (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
995807 (3824) Thomas
»

Strah

Oddelek: Problemi človeštva
422609 (1687) borchi

Več podobnih tem